Hotel The Santosa Villas & Resort*** in Senggigi Indonesië beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel The Santosa Villas & Resort***

6,6

29 mei 2012

Hotel The Santosa Villas & Resort*** Senggigi

Beoordelingen Hotel The Santosa Villas & Resort***

Jl. Raya Senggigi Km. 8, Senggigi, 83125, Senggigi
Hotel The Santosa Villas & Resort scoort een 8,1 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Santosa Villas & Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Santosa Villas & Resort*** in Senggigi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel The Santosa Villas & Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombok. Vergelijk Hotel The Santosa Villas & Resort*** met andere accommodaties in Senggigi.

10 beoordelingen over The Santosa Villas & Resort***

6,6
met partner, Nov. 2010
"Fantastisch resort"
hans
4-1-2011 Al enkele jaren verblijven wij in dit resort. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt zeer uitgebreid in de vorm van buffet (westerse en Indonesiche gerechten). Kamers ruim en schoon, dagelijks schoon beddengoed en handdoeken. Gelegen aan het strand, waar geen ligbedden staan. Deze zijn gesitueerd rondom het supergrote zwembad. Eten en drankjes duur, maar in Senggigi volop mogelijkheden om goedkoper en lekker te eten.

met partner, Sept. 2010
"Goede ligging minder ontbuit"
Jasper Nieuwenhuize...
10-10-2010 Een aantal zaken zijn bij het ontbijt onvoldoende gekoeld, jam, kaas e.d. Dit zie je wel vaker in Indonesië maar is niet prettig. Kamers zijn netjes. De bedjes bij het zwembad zijn top, goede matrassen en goede verzorging.

met partner, Juni 2010
"Een beetje saai."
pr1812
31-1-2012 We waren al eerder in Senggigi in Senggigi Beach Hotel. Wilden wat anders. Dit hotel op zich is goed maar in je kamer zit maar tegen een tuin aan te kijken en de binnenkant is heel onpersoonlijk.Zwembad groot en de bedden erg goed. Strand ligt vol boten, daar verdienen ze hun geld mee, dus dat is natuurlijk nodig maar dan is Senggigi Beach gewoon leuker. Dit hotel ligt nog dichterbij het centrum(om te eten).

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel The Santosa Villas & Resort...

met jonge kinderen, Mei 2010
"Verzorgd hotel"
wendy en George
7-6-2010 Verzorgd hotel. Wordt aangeprezen als vier sterren hotel, maar dat vonden wij het net niet waard. Hebben hier 3 nachten gezeten vanwege een rondreis. De algemene ruimten waren zeer verzorgd, nieuw en hadden een luxe uitstraling. Onze kamer was schoon en verzorgd. De badkamer was wat smoezelig (veel kalkaanslag en oude kitranden) en de handdoeken waren ook wat versleten. Verder wel een goede indruk. Het ontbijt was zeer goed en uitgebreid. Prijzen van drankjes wel erg duur. Service was erg goed. Normaal moet je om 12 uur uitchecken, maar wij reisden met een baby en toen wij wilden uitchecken werd ons aangeboden om de rest van de dag gratis gebruik te maken van de kamer zodat ons zoontje gewoon zijn middagslaapje kon doen. In andere hotels hadden wij dit nog niet eerder meegemaakt.
De ligging ook erg goed. Direct aan het strand en midden in het centrum. Het centrum zelf is erg klein en dat heb je binnen een uurtje wel helemaal gezien. Voor een paar dagen verblijf helemaal oke.

"Mooi zwembad en super personeel!"
Reinie Vinke - van ...
14-1-2010 De Deluxe kamer is mooi, maar de badkamer had het nodige onderhoud nodig. Het bad kon niet gebruikt worden. Het zwembad is mooi, maar de pomp werkt niet goed en zodoende wordt het zwembad ook gebruikt door veel vliegen etc. Niet echt lekker!
Management is slecht, is niet geneigd problemen op te lossen. Het personeel is echt geweldig! We waren hier 17 overnachtingen, maar dit was veel te lang voor dit hotel.

met partner, Nov. 2008
"Goede ligging"
Viviane
14-12-2008 Santosa Resort is een verzorgd hotel.Heeft een grote tuin met immens zwembad. Het ontbijt is in orde. De prijzen op de menukaart zijn té hoog, gezien je op wandelafstand voor de helft hiervan kunt eten en drinken.Alle gasten werden op vrijdag uitgenodigd voor een klein partyken(gratis) met muziek,versnaperingen en drank; was een leuke attentie.Kamers zijn prima, juist een droogrekje ontbrak.Heeft een goede ligging, rustig maar toch vlakbij winkels en resataurants. Overings Lombok is méér dan de moeite waard om te bezoeken.Moet je echt doen!

met partner, Okt. 2008
"Zeer goed gerenoveerd hotel"
arieta
4-11-2008 In oktober 2008 hebben wij 3 dagen in Hotel Santosa doorgebracht. Prima hotel met een hele goede keuken. Vanaf het hotel kan je diverse excursies doen op Lombok, maar ook een boot huren, gelijk vanuit het hotel.
Niets te klagen. Prachtig groot zwembad.

met partner, Mrt. 2008
"Aanrader"
Diny Maat
25-9-2008 Prachtig hotel, helemaal gerenoveerd. We waren er in mrt 2008 voor een paar dagen, als onderdeel van een rondreis Bali/Lombok. Er waren niet veel gasten ca. 6 kamers waren bezet. Dus alle aandacht voor de wel aanwezige gasten!!!!!
Zeer vriendelijke mensen en een schitterend zwembad met allemaal nieuw meubelair met extra dikke kussens. Hotel ligt direct aan het strand.

Yvonne
4-5-2005 Ben net terug uit lombok en vind het erg mooi en goede servise.
goede bediening en mooie zmembaden
en goede bungalows
ben zeer tevreden en hoop volgende keer weer te komen.

miriam
2-12-2003 wij zijn zeer te spreken over dit hotel.
wij zijn er augustus 2001 op huwelijksreis naar toe geweest maar vonden het echt geweldig we willen er nog zeker een keer terug.