Hotel Puri Mas & Villa**** in Senggigi Indonesië beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel Puri Mas & Villa**** Senggigi

Beoordelingen Hotel Puri Mas & Villa****

Jl. Raya, Mangsit Beach, 83355, Senggigi
Hotel Puri Mas & Villa scoort een 9,1 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Puri Mas & Villa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Puri Mas & Villa**** in Senggigi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Hotel Puri Mas & Villa**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombok. Vergelijk Hotel Puri Mas & Villa**** met andere accommodaties in Senggigi.

22 beoordelingen over Puri Mas & Villa****

9,5
met partner, Feb. 2012
"Wat een mooi hotel"
Jessica
22-4-2012 We zijn vanaf Bali voor 3 nachten naar Lombok gevlogen. We hebben hotel Puri Mas geboekt. Wat een mooi hotel. De tuinen zijn fantastisch en het eten ontbijt of diner ook. Er zijn wel heel veel verschillende kamer types wat het wat lastig maakt als je er nog nooit bent geweest. Neem niet de goedkoopste de duurdere zijn het meer dan waard.
ALs we naar Lombok gaan keren we zeker terug in dit hotel

"Paradijs!!"
Sabine
23-9-2011 Wij zijn hier 4 nachten geweest.
Wat een paradijs hier, helemaal geweldig!
Personeel was erg vriendelijk, ontbijt was goed, kamer zag er goed uit en was erg leuk gedaan. De tuin om alle huisjes heen werd goed onderhouden en zag er erg mooi uit.

We komen zeker nog een keer terug!
Bedankt!

"Fenomenaal"
Mark Stouten
4-10-2011 Wat een fenomenaal hotel is dit. Prachtig aangelegde tuinen met sfeervolle en romantische kamers. Een geweldig restaurant waar je heerlijk kunt eten direct aan de zee. Kopje koffie in een baruga en zo de rest van de avond genieten. Er was ook een huwelijkszegening van een echtpaar. Het zag er zo goed verzorgd uit dat je bijna zelf weer in het bootje wilt stappen. Het personeel is super vriendelijk. Zo hoort het gewoon te zijn. Absoluut voor herhaling vatbaar!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Puri Mas & Villa**** bij:

"Smaakvol "
desiree hamers
8-8-2011 lekker rustig resort ,vooral omdat er geen kleine kinderen zijn.
vooral de tuin is prachtig, bijna alles wat je wil is mogelijk.
mooie luxe kamer met balkon.
gratis verblijf na uitchecken tot tansfer naar luchthaven.
genoeg plaats bij het strand en zwembad
gewoon top

"Top!"
Lidian
3-8-2011 Wij hebben 6 nachten verbleven in hotel Puri Mas. Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad! De kamers zijn prachtig en bieden alles wat je nodig hebt, de service is fantastisch en er heerst een heel prettige sfeer. Je waant je echt in een paradijs! Mochten wij nog een keer naar Lombok gaan zal dit zeker weer naar Puri Mas zijn!

met partner, Feb. 2011
"Geweldig !"
Gerard & Trudy
13-3-2011 We hebben hier genoten, de ligging is direct aan de zee, het complex wordt heel goed onderhouden, De kamers zijn schoon. Het restaurant is een aanrader,heel erg lekker Indonesisch eten. Prachtig zwembad, voorzien van voldoende ligbedden cpl. met badlakens. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het strand ( zand)is niet al te groot, half uurtje wandellen dan heb je het gehad. Wel rustig. Wij hebben geen minpuntjes behalve misschien dat het complex wat verder van de bewoonde wereld ligt. Een taxi is nodig om naar het centrum te gaan, maar taxi's zijn niet duur op Lombok. Ik zou niet de standaard kamers nemen maar de wat grotere, zeker als je wat langer blijft.

met partner, Dec. 2010
"Prachtig plekje op Lombok"
marianne bos
9-1-2011 We verbleven hier een week in december vlak voor kerst. Zeer vriendelijk personeel en keurige uitstraling naar de gasten. Wat mij op viel is de familiaire uitstraling tussen het personeel. Marcel de Rijke, eigenaar heeft zijn Nederlandse mentaliteit goed over gebracht
chapaeu.

met partner, Nov. 2010
"Een waar paradijs."
Carien en Frank Ans...
26-3-2011 Hier geweest met broer en schoonzus gedurende 5 dagen.
Echt een topper ,al vele hitels bezocht zowel op Bali als Lombok maar dit is echt een uitschieter.De prijs met 50 euro voor twee personen is echt een koopje.Niet twijfelen maar echt doen.We kwamen hier geheel tot rust een waar paradijs.

met partner, Okt. 2010
"Heel mooi hotel"
Jan
31-10-2010 Schitterend luxe hotel met veel kunst en houtsnijwerk op het complex; mooie tuin.
Mooi groot zwembad; Wij hadden de goedkoopste kamer (nog prijzig en -te- klein).
Wel erg naar onze zin gehad.

met partner, Sept. 2010
"Een fantastische plek om tot rust te komen"
Jeannette Volker
20-10-2010 De bungalows liggen in een prachtige tuin en zien er allemaal verschillend uit qua bouwstijl. Het is een zeer sfeervol geheel en wij voelden ons hier helemaal op ons gemak. Het personeel is heel erg aardig en doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Een zalige plek om helemaal tot rust te komen. De (Nederlandse) eigenaar is zeer voorkomend naar de gasten toe en maakt met alle gasten een praatje. Hij woont op het spa-resort wat iets verderop gelegen is in de buurt van een kampong. Het spa-resort ziet er ook fantastisch uit. Daar is geen restaurant, daarvoor moet je dan naar het beach resort. Het eten is hier wel wat duurder dan in Senggigi, maar de kwaliteit is uitstekend en de ambiance perfect. Als we weer naar Lombok gaan, dan komen we hier zeker terug!