Villa Campi Sorga in Senggigi Indonesië beoordelingen 9.9 | Zoover

een van de villa

Beoordelingen Villa Campi Sorga

Jl. Wisata Alam Sri. Kandi 2 Kerandangan, Senggigi
Villa Campi Sorga scoort een 9,9 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Campi Sorga? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Campi Sorga in Senggigi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Villa Campi Sorga vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombok. Vergelijk Villa Campi Sorga met andere accommodaties in Senggigi.

7 beoordelingen over Campi Sorga

9,6
met oudere kinderen, Feb. 2012
"Hemel op aarde"
Jac Ninaber
5-3-2012 Het is heerlijk vertoeven in de tuin van je eigen villa. Met veel privacy en alle verzorging. Perfect onderhouden, met uitstekend eten, een sterrenrestaurant waardig! Daar kan geen restaurant in de buurt tegen op en tegen heel normale prijzen. Het zwembad is een genot, maar ook heerlijk om in je eigen buitenkamer onder het grote dak te luieren en lezen. En in mijn geval, om zelfs af en toe te werken gebruikmakend van de voldoende snelle wifi.
Het zwembad heeft een geheel eigen gedeelte voor de hele kleine kinderen, misschien maar 30 cm diep, dus heerlijk relaxen ook voor de ouders. Want het andere bad is zo diep dat duiken geen probleem is.
En elke dag wordt je kamer en het sanitair schoongemaakt, de lakens ververst, en de ijskast weer bijgevuld. Ja, je voelt je een koning in je eigen paradijs. En zoals ik tegen Edwin zei: als er een paradijs bestaat ziet het er waarschijnlijk zo uit!

met partner, Dec. 2011
"Een geweldig kleinschalig resort"
john vervoort
20-1-2012 we hebben in villa campi sorga geweldig genoten tijdens onze 2 weken verblijf aldaar. al het aanwezige "personeel" zonder enige uitzondering hebben bijgedragen aan een uitermate geslaagde vakantie. de gastheer Yudi blijkt niet alleen een uitstekend gastheer maar ook een man met passie tot het verzorgen van de schitterende tuin. de villa's zijn heel smaakvol ingericht en alles in voorhanden. waarom ik geen enkel cijfer onder de 10 geef ? als er een 11 zou bestaan zouden de cijfers zonder meer 11 geweest zijn. schroom niet om gebruik te maken van de keuken want alle gerechten zijn formidabel !! terima kasih !!!

"Geweldig"
I-S
18-10-2011 Via een recensie op zoover over een andere accomodatie, kwam ik de naam van Villa Campi Sorga tegen. Meteen geboekt voor twee nachten. Bij aankomt bleek dit echt een succes!
Pluspunten:
* veel privacy
* een rustige ligging, maar toch dichtbij alles
* lekker eten tegen een spotprijsje
* personeel is echt super!

Minpunten:
* dat we weer wegmoesten;-)

We zijn op verschillende plekken op Bali en Lombok geweest, maar dit was echt het meest mooie en relaxte!

"Paradijs op aarde"
H&M
29-8-2011 Dit is een aanrader! Het resort is mooi gelegen en kleinschalig. Het eten is erg goed en de staf is zeer vriendelijk en attent. Wij hebben hier een week doorgebracht en ons zeer goed vermaakt.

"Geweldig resort!"
Iwan en Eva
1-8-2011 Onlangs hebben wij het laatste deel van onze huwelijksreis doorgebracht in Villa Campi Sorga. Wat een enorme "wow" factor! Het kleinschalige resort en de bungalows zijn werkelijk schitterend en van alle luxe gemakken voorzien. Prachtige ruime slaap en badkamer. De staf komt zodra je 's morgens buiten gaat zitten op het ruime privé terras voor de bungalow vragen of ze je het uitgebreide ontbijt mogen brengen. Hier kan je zelf gelukkig iedere dag variatie in aanbrengen. De besloten grote tropische tuin en het heerlijke zwembad zijn de ideale plek om 's middags na een dagje toeren over het mooie Lombok heerlijk tot rust te komen. Ook hebben wij diverse keren op het terras bij de villa heerlijk gegeten. Mensen dit is nou echt een resort dat je normaal gesproken alleen maar in tijdschriften ziet, en zelf nooit mee maakt....
De lieve warme staf zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en maken het verblijf helemaal compleet. Bedankt voor alles!

ECHT EEN AANRADER!!

met vrienden, Juni 2011
"In een woord fantastisch"
Familie Brands en K...
12-7-2011 In een woord een super verblijf!
De eigenaars Huub en zijn vrouw Wil hebben een enorm empatisch vermogen en hebben ons tijdens onze voorbereiding op diverse terreinen erg klantgericht met raad en daad bijgestaan.
Wij hebben met z'n vieren een negental nachten verbleven binnen dit schitterende villa complex.
Wat de site weergeeft staat nog in schril contrast met onze werkelijke beleving.
Een fantastische tropische tuin met zwembad (kinderbad als separaat gedeelte) en prachtige in oosterse stijl gebouwde en ingerichte villa's.
Yudi, zijn vrouw, de complete staf en de " particuliere driver" Amin hebben ons een fantastisch verblijf geboden.
Ligging, klantvriendelijkheid, service, faciliteiten en uitvalbasis voor tourtochten op en rond Lombok zijn perfect.
Wij zijn al op heel veel plaatsen in de wereld geweest maar een optimalere prijs / prestatieverhouding zijn wij nog niet tegengekomen.

met vrienden, Dec. 2010
"Fantastische plek"
gea en harry
27-8-2011 prachtige reis naar een unieke plek, een enorme belevenis, met dank aan het team dat de hele dag klaarstaat om alle wensen te vervullen, het ontbijt, de lunch en desgewenst het diner, alles is tot in de puntjes geregeld in het prachtige resort. Tips voor excursies en hulp bij de voorbereiding, iedereen is erop gericht het de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Unieke ervaring op een schitterende plek