Villa Bale Solah**** in Senggigi Indonesië beoordelingen 9.4 | Zoover

Villa Bale Solah**** Senggigi

Beoordelingen Villa Bale Solah****

Jalan Biduri 34, Senggigi
Villa Bale Solah scoort een 9,4 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Bale Solah****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Bale Solah**** in Senggigi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Villa Bale Solah**** vinden. Je kunt 1 video van Villa Bale Solah**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombok. Vergelijk Villa Bale Solah**** met andere accommodaties in Senggigi.

21 beoordelingen over Bale Solah****

met partner, Apr. 2012
"Aanrader krijg je geen spijt van."
gerritsen hans en c...
13-5-2012 De accomodatie is compleet er ontbreekt werkelijk niets, mooi uitzicht op de rijstvelden, prachtig zwembad, goede service, gastvrij , rustige omgeving, heerlijke airco op de slaapkamers, centraal gelegen , circa 10 minuten van Senggigi.
Het beheerders echtpaar geeft je alle privacy en kan op verzoek een heerlijke maaltijd voor je klaar maken.

met partner, Jan. 2012
"Heerlijk plek om te zijn"
anneke huizenga
6-2-2012 Mooi huis prachtig uitzicht mooie uitvalbasis om het eiland te verkennen op brommer of auto.
Het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Anisa kan een heerlijk maaltijd verzorgen.

kortom een prachtige plek om tot rust te komen.

met partner, Okt. 2011
"Heerlijke plek met fantastisch uitzicht."
Jan en Marjan Hooge...
17-11-2011 Na 'n enthousiast onthaal op de luchthaven door Trisna rijden we door 'n prachtig Lombok al meteen getuige van verschillende bruiloft optochten naar Bale Solah.
Wat 'n smaakvol ingerichte villa met prachtig zwembad en meer dan geweldig uitzicht.
Lieve mensen om ons heen die geweldige gerechten tevoorschijn toveren .
Temidden van de lokale bevolking hebben wij echt gevonden wat we ons voorgesteld hadden.

met vrienden, Sept. 2011
"Echt een fantastisch huis !"
Christian Hofstee
4-10-2011 10 dagen mogen genieten van de omgeving, van het huis zelf en van het personeel. S'ochtends lekker je bed uitrollen, duik nemen in het zwembad en vervolgens een ontbijtje in een grote loungebank. Een beter vakantiegevoel kun je niet krijgen. En het personeel die altijd voor je klaar staat met van alles en nog wat. Kom woorden tekort !

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Nog mooier dan de foto's laten zien!"
Fam. Hollaar
14-8-2011 Met z'n vijven de 1e week van augustus hier doorgebracht. Goede uitvalsbasis om het eiland te gaan bewonderen. Legio goede eetgelegenheden in Senggigi (wel auto/chauffeur of scooter nodig).
Schoon, mooi ingericht, goede bedden, vriendelijk begeleidend personeel wat soms iets te enthousiast het terrein op kwam (zijn natuurlijk afspraken over te maken).
Lees de overige beoordelingen rustig door en je zult merken dat het hoge cijfer niet voor niets wordt gegeven. Top huis Hans en Ali! Groet, fam. Hollaar

"Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!"
Familie Duygun
9-8-2011 We hebben afgelopen juli 9 nachten met het gezin (drie jonge kinderen onder 5 jaar) in Villa Bale Solah doorgebracht. Het is een erg ruime sfeervol aangeklede luxe villa met grote tuin en mooi zwembad. Je hebt een prachtig uitzicht op de bergen, het strand en het centrum van Sengigi zijn vlakbij. Het beheerdersechtpaar heeft alles perfect verzorgd (de beste rendang ooit gegeten) en de kinderen voelden zich ook bij hen erg op hun gemak waardoor wij (de ouders) ook helemaal tot rust zijn gekomen. Vergeleken met villa's op Bali heb je hier een veel betere prijs/kwaliteit verhouding. De Nederlandse eigenaar van de villa is ook erg behulpzaam en heeft ons geholpen goedkope vliegtickets van Bali naar Lombok te boeken en een zeer betrouwbare chauffeur voor de dagtochten op Lombok geregeld. Kortom: gedurende onze rondreis van 6 weken door Bali en Lombok waar we in verschillende villa's zijn verbleven, is Bale Solah ons het best bevallen.

"Een heerlijke plek in de desa!"
Else
15-8-2011 Villa Bale Solah is ons uitstekend bevallen. Ruim, met een heerlijke buitenruimte voor elk wat wils. De kinderen waren niet uit het zwembad te slaan. Het personeel is vriendelijk en kookt op verzoek lekkere maaltijden. Wij hebben ook veel plezier gehad van de mogelijkheid om de chauffeur te huren om het hele eiland te verkennen.

alleenreizend, Mrt. 2011
"Prachtig gelegen villa"
Frans
8-7-2011 Schitterend landelijk gelegen villa. Vanaf het terras in de tuin zie je mensen aan de slag in sawa's en heb je het gevoel Indonesisch echt te beleven. Het leven op het landelijk weggetje, waaraan de villa is gelegen, is een belevenis, met name in de avond. Een geweldige plek om te verblijven voor niet teveel geld. Twee min puntjes waren: 1) airco op slaapkamer werkte niet optimaal en 2) de chauffeur is niet helemaal te vertrouwen. Hij probeert er een slaatje uit te slaan. Maar op alle andere punten scoort het verblijf tenminste een 9.
Frans

met partner, Jan. 2011
"Een heerlijk verblijf middenin het Lombokse leven"
Lars de Rooy
11-2-2011 Een prachtige villa midden tussen de dorpjes en de rijstvelden van Lombok en op slechts 10 minuten afstand van het vertier in Senggigi en het strand. Met de scooter zijn mooie tochten naar zowel het zuiden als het noorden te maken. Geschikt voor gezinnen, maar ook erg geschikt voor 2 of 3 (jonge) stellen. We hebben hier onwijs genoten van de rust, ruimte, het zwembad en de Lombokse keuken (beetje van onszelf en met name van Anisa, de vrouw van de beheerder). Een enorme verwennerij om in deze villa te verblijven!

met partner, Nov. 2010
"Fantastisch!!"
Rob en Sylvia
29-11-2010 Heerlijk kunnen genieten van de villa.
Is zeker voor herhaling vatbaar.
Heel behulpzame beheerders. Zij kookt verschrikkelijk lekker!!!