Hotel Novotel Lombok**** in Kuta Indonesië beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Novotel Lombok**** Kuta

Beoordelingen Hotel Novotel Lombok****

Pantai Putri Nyale, 83001, Kuta
Hotel Novotel Lombok scoort een 8,4 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Novotel Lombok****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Novotel Lombok**** in Kuta, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Novotel Lombok**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombok. Vergelijk Hotel Novotel Lombok**** met andere accommodaties in Kuta.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Novotel Lombok****

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk rustig"
Linda
27-1-2012 Vanaf Bali met de Gillicat in 2,5 uur naar Lombok gevaren.
Vanaf Lombok haven nog 2,5 uur met een busje. Hou hier rekening mee als je een bijv. een excursie naar de Gilli eilanden wil doen, afstand is dan eigenlijk te groot voor 1 dag.
Het is het enige hotel in Kuta. Ligt aan een schitterende baai. Heel rustig complex. Leuk verhoogd zwembad. Ontbijt prima, bij ons geen lege schalen. Personeel beleefd maar niet heel erg vriendelijk.
Kamer erg heet, de airco staat standaard uit [neem een 2e pasje die je in de sleuf kan laten zitten als je buiten bent dan blijft de stroom aan].
Prijzen in hotel hoog. Alleen de 1e 2 flesjes water op de kamer zijn gratis, daarna betalen. Ze buiten de gasten wat dat betreft uit omdat de supermarkt en dorp niet op loopafstand liggen. Avondeten steeds in 't dorp [zie tip]. Strand heerlijk, lekker bedjes, handdoekenserv., schoon. Bij laag water is er geen zee! We gaan zeker terug want we hebben hier 6 heerlijke dagen gehad. Nu op naar Hongkong.

met partner, Okt. 2011
"Tot rust komen"
carmich
2-11-2011 De tuin is goed verzorgd en een tour over het resort is een aanrader, je kunt kiezen uit een strand en meerdere zwembaden. Het personeel was wat minder vriendelijk dan we gewend waren. De nieuwe deluxe kamer was schoon, groot en superdeluxe!
Het ontbijt was prima en er was veel keuze alleen gold op=op waardoor je er vroeg bij moest zijn en er mensen rondliepen met afgeladen borden die niet opgingen. Door de belachelijke 'woeker'prijzen binnen hebben we iedere avond gedineerd buiten het resort.
Zodra je de poort uitloopt op het pad en rotondes links aanhouden kom je na ruim een half uur lopen aan in Kuta op een lange strip van diverse restaurants en winkeltjes waar je voor heel weinig goed kunt toeven. Ieder restaurant heeft ons gratis teruggereden naar het hotel. Iedereen komt je ook graag de volgende dag weer gratis ophalen...

met partner, Jan. 2011
"Geweldig"
jelly en jan
18-2-2011 zijn hier 1 nacht geweest(maken toer),hebben het als heel positief ervaren.
vooral het ontbijt was super goed,met 16 !! warme gerechten!
prachtige omgeving,mooi naar kuta wandelen,aardige mensen.
lekker eten in kuta.

met partner, Dec. 2010
"Mooie plek ,erg afgelegen."
martijn_hendriksen
24-12-2010 Novotel Kuta is een mooi gelegen resort hotel gebouwd in de lokale Sasak stijl en bestaat uit een hoofdgebouw met hotelkamers en in de tuin gelegen villa's met of zonder private pool.De hotelkamers zijn ruim ,maar hebben hun beste tijd gehad en zijn zeker geen vier sterren waard. Met name de badkamers zijn erg aan een renovatie toe .De service en de inzet van het personeel is uitstekend ! In beide restaurants is de lunch en het diner goed maar ze zijn flink overprijst .Het ontbijt is uitstekend en geeft dan wel weer wel een redelijke prijs kwaliteit verhouding. Voor het diner zijn wij tijdens ons 10 daagse verblijf hier bijna altijd naar Kuta gegaan . Uiteindelijk zijn wij bij Dwiki's cuisine beland ,met een uitstekende prijs kwaliteit.Vervoer voor excursies e.d. wordt door het hotel aangeboden tegen een aanmerkelijk hoger tarief dan de locals voor de deur.[*]

met partner, Nov. 2010
"Mooi hotel"
Kim
27-11-2010 Hotel heeft mooie, ruime, schone kamers. Heel het complex wordt netjes onderhouden. Ontbijtbuffet is uitgebreid, en goed. Eten 's avonds is de ene keer wel t geld waard, de volgende keer niet. Hotel heeft een mooi strand, mooi uitzicht. Alleen jammer dat je vanuit t zuiden van Lombok een aantal uren moet rijden om wat te kunnen zien. Hiervoor kun je beter rond de hoofdstad gaan zitten. Om te relaxen is dit een heel mooi hotel.

"Mooi hotel"
Lindy1987
23-1-2011 mooi hotel op lombok, 1 nachtje geweest. mooie kamer, iets verouderde badkamer. wat eten betreft geen goede kwaliteit/ prijs verhouding.

met partner, Sept. 2010
"Top hotel bij mooie stranden"
Jasper Nieuwenhuize...
10-10-2010 We verbleven tijdens onze huwelijksreis in één van de private pool villa's, geweldige service en heerlijk privé. Kuta Lombok moet nog ontwikkeld worden maar is mooi ongerept. De aanleg van het nieuwe vliegveld op Lombok zal dit plaatsje zeker gaan veranderen. Nu is het vooral eenvoudig met authentieke restaurantjes met name gericht op backpackers.

met partner, Sept. 2010
"Hier ga je heen voor de rust"
EJ
8-10-2010 Wij zijn hier drie nachten geweest. Heel mooi hotel, prachtig gelegen aan een mooi strand.
Nadeel is dat het hotel vrij ver van de gili eilanden af ligt. 2 a 2,5 uur rijden. Als je tot rust wil komen is dit een prima hotel.

met partner, Mei 2010
"Super vakantie gehad, echte aanrader!"
Rombout en Sandra
13-7-2010 Wij zijn hier geweest voor onze huwelijksreis. Eerst 10 dagen Bali en daarna 6 dagen Lombok. En wat een verschil, Lombok is nog zo puur. Wij hebben 2 tripjes gemaakt met chauffeurs van het hotel. Erg goed, spreken ook goed engels. Snorkelen bij de Gili's is zeker een aanrader, maar wel 2 uur heen en weer 2 uur terug rijden. Het eten is zeer goed, maar wel vrij prijzig vergeleken met Bali. Medewerkers zijn erg klantvriendelijk en sociaal. Er werd 's avonds tijdens het eten altijd wel wat georganiseerd. TIP: breakfast at the hill. Echt super uitzicht eens wat anders dan het restaurant (10 minuutjes lopen). Wij hadden een eigen huisje met tuin en hadden erg veel privacy. Kleine mankementjes werden ook direct verholpen. Het enige minputje is dat Kuta erg afgelegen ligt van alles en de planning bij de ingang van het hotel niet altijd uitgevoerd werd. Maar dat heeft onze pret niet mogen drukken. Wij gaan zeker nog een keer terug!!

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Een warm bad van vriendelijkheid"
G.Duijzer
19-4-2010 Tip 1: Om de dag wat fooi voor de schoonmakers op je bed (10.000 roepiah=1,- euro). Een hoop extra's op je kamer. Als je het andere personeel af en toe ook wat geeft, dan is de rest van het personeel nog vriendelijker. Maar eigenlijk is het niet nodig, want ze zijn daar ontzettend warm en behulpzaam.
Tip 2: Ga eten in Kuta (5min met taxi), eten is daar heerlijk en stukken goedkoper dan in het hotel (4,- voor hoofdgerecht, in hotel 7,-). Kijk wel een beetje door het uiterlijk van de eetcafeetjes heen, ze zijn daar erg arm (tip, restaurant op de heuvel, The Shore en Seger Reefcafe)
Tip 3: Vind je de verkopertjes van armbandjes etc. vervelend, koop er dan een en vraag of die de rest wegstuurd. Wij hebben ons er niet aan gestoord, ons dochtertje vond die kindjes leuk en zij haar.
Wij hebben een ontzettend fijne tijd daar gehad, prachtige omgeving (ga snorkelen, kanoen en wandelen om meer te zien), prachtig hotel, schone kamers, vriendelijk personeel. Prijzen eten=enige nadeel. TOP!

1 2 3 4 5 6 volgende