Bungalow Manta Dive**** in Gili Trawangan Indonesië beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.425 bezoekers online
Home > Indonesië > Lombok > Gili Trawangan > Bungalow Manta Dive****

Beoordelingen Bungalow Manta Dive****

10 februari 2012

Bungalow Manta Dive**** Gili Trawangan

Bungalow Manta Dive scoort een 8,1 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Manta Dive****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Manta Dive**** in Gili Trawangan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Bungalow Manta Dive**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombok. Vergelijk Bungalow Manta Dive**** met andere accommodaties in Gili Trawangan.

8 beoordelingen over Manta Dive****

met partner, Mei 2011
Geen tweede keer!
breda005
4-7-2011 Schattige traditionele bungalows met rieten daken. Perfecte ligging aan het strand en op een paar meters van de haven. Ook al werd er elke dag schoongemaakt, de badkamer zag niet zo schoon uit door de kalkaanslag en vieze shampoo + douchegelflessen. Ik weet niet of het overal op het eiland zo is, maar het water uit de kraan had een erg zoute smaak/brak water.
Personeel leek voornamelijk geïnteresseerd te zijn in de gasten die wel duiken (wij zijn geen duikers).
Het zwembad zat elke dag vol met cursisten.
Het ontbijt was ronduit triest. Zelfs als je het complete ontbijt nam had je een lege maag! Dit geldt ook voor de lunch en het diner. Heerlijk eten, maar te kleine porties. Voor ons absoluut geen tweede keer.
Gili Trawangan is wel mooi en zo op het eerste oog lijkt het een party eiland. Voor ongeveer 150.000 roepia kun je met een cidomo het eiland rond. Wij hebben geen moskee gezien, maar zeker wel gehoord!

met jonge kinderen
Prima 'resort' - ook als je niet duikt
angela kuijlaars
12-1-2011 Wij hadden een de connecting family room - was net klaar. Stenen gebouwtje met mooie kamers en mooie garden bathroom (airco)Deze ligt rustig achterin de tuin. Uiticht is hierdoor wel minder. Andere kamers zijn van bamboo - rieten daken. Personeel is erg aardig. Toen wij er waren werkte er een nederlandse duikinstructrice - augustus 2010. Handig, zeker als je met kinderen bent. Houd er wel rekening mee dat er alleen brak water is om te douchen!! Gili Air is super relaxed. In een een uur loop je het hele eiland rond. Veel leuke restaurantjes - geen verkeer - alles te voet.

met partner, Sept. 2010
Voor ervaren duiker, niet "the place to be"
43 jaar
26-9-2010 Bugalows zijn prima, schoon en leuke badkamer met open dak. Ontbijt is zeer karig, regelmatig droog oud brood, zelfs scrambled egg is moeilijk te maken. Keuze uit koffie of thee (geen smaakjes)
ei, continental of pannekoek
bordje fruit of fruitjuice.
Is echt gebaseerd op het geven van open water of advanced cursus. Er is een leuk zwembadje maar elke dag bezet door vele cursisten. Er zijn vele duikgidsen aanwezig, die hun werkzaamheden veelal puur zien als hun baan. Boten zijn vaak overvol met cursisten, groepjes per gids wel maximaal 4 personen. Er zijn grote stukken met dood koraal. Er wordt vooral gekeken naar schildpadden en rifhaaien, voor het kleine spul hebben de duikgidsen geen oog! Er wordt vaak te snel gezwommen wat menig discussie teweeg bracht. Voor ons, ervaren duikers welke mooie foto's willen maken niet "the place to be"! Een enkele duikgids was wel geïnteresseerd in het kleine leven. Wel keus uit vele eetgelegenheden, veel jongelui. Nee geen 2e keer manta!

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Manta Dive**** bij:

met partner, Juli 2010
Mooi resort echt aan te bevelen!
roxcanetomasila
21-7-2010 resort zit midden van de strip.
Ontzettend aardig personeel!
Introductie duik geboekt en ontzettend goed geholpen en uiteindelijk gedoken tot 12 meter diep!!!

Mooi schone bungalow's, mooie buiten badkamer!
Kleding kan je laten wassen voor een hele goede prijs!
Elke dag word er schoongemaakt!

met partner, 2009
Tjaa
Gerbrand,Janet en R...
27-10-2009 We zijn hier geweest in oktober.Zeer leuke bungalows in mooie tuin.Accomodatie is niets mis mee Ontbijt was ten aanzien van de prijs (40 euro per nacht) zeer karig,je kon kiezen vanaf menuutje met max 2 toast koffie/thee en wat fruit.Wilde je meer moest je bijbetalen.Personeel was duidelijk niet in ons geintreseerd ik denk dat dat komt omdat we geen duikers zijn,en er dus verder niets aan ons verdiend kon worden.Kortom voor ons geen 2de keer manta dive maar zeker wel gilli eilanden

met vrienden, Mei 2009
Beste plek op Gili Trawangan
Barry
25-3-2010 Wil je gili echt beleven dan is dit HET hotel. De hutjes zijn in Indonesische stijl gemaakt, heel schoon airco werkt goed en hebben een buiten badkamer. Manta Dive is in Engelse handen dus al de duikspullen enz zijn izgs. Erg relaxed Bob Marley sfeer en elke avond wel ergens een feestje! Beter en gezelliger dan bijvoorbeeld het 4x zo duure Villa Ombak.

met jonge kinderen
Relaxed en fun!
Gabrielle
25-5-2009 Zeer mooie authentieke kamers met westerse luxe, zoals airconditioning, kluis en een afgesloten unieke buiten badkamer. Knus en fantastisch om onder de sterrenhemel te kunnen douchen.
Kraakheldere witte lakens, vrolijk personeel en lief voor de kinderen.
Kamers gelegen achter de duikschool omringd door een mooie tropische bloementuin.

met jonge kinderen, Aug. 2008
Super relaxed en profecioneel tegelijk!
Gabrielle
26-1-2009 Meest populaire duikschool met accomodatie omdat het er gewoon onwijs gezellig is met lekkere muziek en enthousiast personeel! Direct aan het strand, dus ook ideaal voor familie met kinderen.