Vakantie Beoordelingen Gili Trawangan Lombok vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.702 bezoekers online
Home > Indonesië > Lombok > Gili Trawangan

Beoordelingen Gili Trawangan

10 februari 2012

Gili Trawangan

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Gili Trawangan. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Gili Trawangan. Ben je zelf op vakantie geweest naar Gili Trawangan? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Gili Trawangan scoort een 8,5 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 7 Bungalows, 16 Hotels en 2 Villas in Gili Trawangan. Op Zoover vind je bovendien 38 vakantiefoto's van Gili Trawangan. Je kunt 1 video van Gili Trawangan bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Gili Trawangan. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombok.

25 beoordelingen over Gili Trawangan

Geweldig ! Wat een leuke tijd !
P. Lemmers
Sfeer
3-2-2012 Wij zijn bij de Gili Joglo op Gili Trawangan geweest. Onze eigen prive villa voor een normale prijs ! Geweldig mooi, groot, rustig en luxe ! Lekker ontbijt, heerlijk schoon, iedere dag ! Ze hebben ook een Nederlandse eigenaresse wat ook nog heel handig was. Nog geen 3 minuutjes lopen en je zit op het strand waar je leuk kan snorkelen, surfen, kanoeen en duiken. Nog geen 10 minuutjes lopen en je zitten tussen al het gezelligheid van de bars en restaurants. Op het eiland geen gemotoriseerd verkeer dus alles lekker op zijn tijd, al lopend, fietsend of met het paard en wagen. Onze volgende vakantie is al geboekt ! Wij gaan weer terug

met partner, Dec. 2011
Nooit meer
masjas52
Sfeer
30-12-2011 Ik denk dat de zee rondom dit eiland mooi is maar voor het eiland zelf moet je er niet naar toe gaan.
Het strand ligt vol met rommel, de stank van riolen en paarden hangt overal en de accommodatie die wij hadden varieerde tussen uiterst slecht (kakkerlakken en vlooien) en matig. Als het regent is het een grote modderpoel. De prijzen zijn erg hoog en het eten slecht. Ook probeert men je constant te belazeren met vervoer en andere diensten.
Mijn advies: alleen voor duikers interessant. Het eiland zelf heeft weinig moois te bieden.

Prachtig eiland
Eva
Sfeer
23-11-2011 Wat is dit een leuke plek! In de 'hoofdstraat' zijn tal van restaurantjes waar je voornamelijk verse vis kunt eten. Zeer gezellige sfeer!
De reputatie van feesteiland vinden wij wel meevallen. Er zijn aardig wat
restaurantjes, maar wij hebben totaal geen last van (dronken) feestlui gehad. Totaal niet! Misschien komen die dan na 24 uur ofzo...?
Wij zijn hier 1,5 dag geweest, maar hadden graag nog een paar dagen langer gebleven!

met partner, Nov. 2010
Mooiste stranden, gezellige sfeer, mooi koraal
Miesje
Sfeer
30-11-2010 Klein maar fijn eilandje met een heerlijk strand en prachtig blauwe zee. Veel visjes en koraal op 100 meter zwemmen van de kust. Hotels zijn goed betaalbaar (vanaf 15 euro per nacht) en veel lekkere restaurants die verse vis van de grill serveren. Het eiland heeft het imago van partyeiland maar dat valt reuze mee!

met partner, Nov. 2010
Fantastisch!
Marjan
Sfeer
27-12-2011 Heerlijke plek om even helemaal niets te doen. Wij zijn 4 dagen geweest, en dat was voor ons ook wel voldoende.

met partner, Juli 2010
Heerlijk eiland
roxcanetomasila
Sfeer
21-7-2010 Ontzettend mooi bounty eiland!

Zeker een bezoek waard! mooie witte stranden, mooie duik en snorkel plekken!
heerlijk eten!

met vrienden, Nov. 2009
Snorkel en jeugd eiland
peter
Stranden
19-11-2009 snorkelailand, veel jeugdige toeristen, erg droog eiland t.o.v lombok, verder is er niet veel te zien, wel veel kroegen en hotels

met oudere kinderen, Nov. 2009
Super mooie eilandje
Tessa
Stranden
6-2-2010 Een hele mooie eiland, het is klein, maar er is helemaal geen auto of motor te bekennen. Je kan door het hele eiland fietsen, in 1 uur!
De stranden zijn mooi en het water is super mooi blauw. Je kan er heerlijk snorkelen en duiken!
Echt een heerlijk gebied als je met vrienden of partner bent. En daar even wilt onspannen.

alleenreizend
DOEN!
Evelien
Omgeving
18-7-2009 Incredible lovely place!
Als je Indonesië bent zeker een stop waard!

Super
Marieke
Omgeving
16-6-2009 Een super tijd gehad. We gingen voor 2 nachten heen en zijn 9 nachten gebleven. Dit kwam o.a. door de geweldige accomodatie: Scallywags. Een paar super goed ingerichte huisjes met voor- en achtertuin en veel privacy. In de achtertuin bevindt zich tevens de badkamer. Wij vonden dat Scallywags het lekkerste eten van het eiland had.
Het duiken rond de Gili's is niet super maar sommige plekken zijn redelijk ok. Het is heerlijk dat er geen auto's en brommers rijden, alleen helaas wel wagens met zielige paardjes ervoor...

alleenreizend (1)