Hotel Yogyakarta Plaza**** in Yogyakarta Indonesië beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Yogyakarta Plaza**** Yogyakarta

Beoordelingen Hotel Yogyakarta Plaza****

JL. AFFANDI GEJAYAN COMPLEX COLOMBO, 55281, Yogyakarta
Hotel Yogyakarta Plaza scoort een 8,5 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Yogyakarta Plaza****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Yogyakarta Plaza**** in Yogyakarta, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Yogyakarta Plaza**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Yogyakarta Plaza**** met andere accommodaties in Yogyakarta.

7 beoordelingen over Yogyakarta Plaza****

met partner, Apr. 2012
"Top!"
Saskia
22-5-2012 Wij hebben 3 dagen in dit hotel gezeten, en het is ons zeer goed bevallen! Van heel onze rondreis door Java en Bali is dit onze nummer 1. Super mooi zwembad, gezellig uitzicht vanaf het restaurant over het zwembad. Nette kamers met goede airco. Lekker eten!,

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Mooi hotel"
G.S.
14-8-2010 Goed ontbijtbuffet. Mooi zwembad. Jammer dat er weinig bedjes waren. Ruime slaapkamers.
Goed gegeten bij Puriwisata en daarna de uitvoering gekeken van Ramayana.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Goed hotel, ver van centrum"
Rob
4-9-2009 Helaas een flink eind van het centrum (Malioboro) gelegen. Zeker 10 min met de taxi. Nadeel! Heel mooi en luxe, groot hotel. Vele grote reisburo’s boeken hier. Fraai zwembad ligt in het midden, tussen de gebouwen in. Goed eten, lekker ontbijt, uitgebreid. Internet op de kamers mogelijk. Mooie, schone, nette kamers. Personeel goed, vriendelijk, behulpzaam.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Yogyakarta Plaza**** bij:

"Leuk traditioneel hotel."
Malou
13-8-2008 het hotel is traditioneel indonesisch ingericht wat het leuk maakt. erg vriendelijk personeel. in het centrum van jogya gelegen. de kamers zijn ruim en van alles voorzien. mooi zwembad en alles is erg netjes. ontbijt was uitgebreid.
tip: wil je jogya verkennen of vervoer hebben neem een bedjak (een fiets met een mannetje erachter) hij brengt je overal naartoe voor bijna niks en is echt leuk om mee te maken.

Familie, Juli 2006
Anne Joosen
4-8-2006 Erg mooi hotel, maar de ligging is minder. In een zijstraat zijn wat (voornamelijk telefoon-) shopjes. Heerlijk zwembad en mooie fitness-ruimte. Omdat er geen restaurantjes in de buurt zijn hebben we in het hotel gegeten. Was lekker. Hotel is prima ingericht en de bediening is erg vriendelijk.

Isabelle Clevers
20-9-2005 Uitstekend hotel met een prima keuken. Ruime keuze aan het ontbijtbuffet. Het leven op Java begint vroeg (om 5u30) en eindigt vroeg (21u), daardoor is er wat te weinig animatie 's avonds in het hotel zelf. Toen wij er waren was er weinig volk dus hadden wij alle rust aan het zwembad. Maar Yogyakarta is een stad om prachtige excursies in te maken, dus je bent meer buiten dan binnen je hotel. Het personeel is allervriendelijkst.

met partner, Sept. 2005
Isabelle
2-8-2007 Uitstekend hotel met een prima keuken. Ruime keuze aan het ontbijtbuffet. Het leven op Java begint vroeg (om 5u30) en eindigt vroeg (21u), daardoor is er wat te weinig animatie 's avonds in het hotel zelf. Toen wij er waren was er weinig volk dus hadden wij alle rust aan het zwembad. Maar Yogyakarta is een stad om prachtige excursies in te maken, dus je bent meer buiten dan binnen je hotel. Het personeel is allervriendelijkst.