Hotel Santika Surabaya*** in Surabaya Indonesië beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Santika Surabaya***

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Santika Surabaya***

JALAN PANDEGILING 45, 60264, Surabaya
Hotel Santika Surabaya scoort een 7,9 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Santika Surabaya***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Santika Surabaya*** in Surabaya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Santika Surabaya*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Santika Surabaya*** met andere accommodaties in Surabaya.

3 beoordelingen over Santika Surabaya***

met jonge kinderen
"Vergane glorie"
fam. Feryanto
13-8-2009 Hotel was in 2002 nog mooi, maar net als vele hotels paar jaar later wilden wij er weer slapen omdat het een goede ligging had en goed was. Maar na alles gezien te hebben slecht onderhoud.

met een groep, Nov. 2008
"Super!!"
Randy Brouwer
29-11-2008 Een mooi hotel, maar vooral het vriendelijke personeel zorgde voor een plezierig verblijf.

Het eten was zeer lekker en uitgebreid.
Kortom, top!

Remco Blaas
24-4-2005 Ik bezocht Santika in Mei 2004. Goed hotel met vriendelijk personeel. Mijn 'simpele' kamer was van veel gemakken voorzien. En een keurige badkamer.
Het ontbijt is zeer uitgebreid, dus altijd lekker.
De Jl.Pandegiling is een marktstraat, het was mijn allereerste ervaring met Indonesisch marktleven. erg leuk.
Verder ligt alles in Surabaya wel redelijk dicht bij elkaar. Naar mijn inziens is de ligging en bereikbaarheid ok.