Hotel Novotel Surabaya & Suites**** in Surabaya Indonesië beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Novotel Surabaya & Suites****

30 mei 2012

Novotel Surabaya hotel en suites, van de buitenkan

Beoordelingen Hotel Novotel Surabaya & Suites****

Jalan Ngagel 173-175, 60246, Surabaya
Hotel Novotel Surabaya & Suites scoort een 8,4 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Novotel Surabaya & Suites****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Novotel Surabaya & Suites**** in Surabaya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Novotel Surabaya & Suites**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Novotel Surabaya & Suites**** met andere accommodaties in Surabaya.

11 beoordelingen over Novotel Surabaya & Suites****

met partner, Jan. 2011
"Stukje Bali in heel druk SBY"
ton wijkmans
17-2-2011 2 weken gelogeerd in Novotel SBY...heerlijk rustig in het drukke SBY
Goed ontbijt,vriendelijk personeel,mooie tuin met gezellig zwembad...
kamer redelijk...
ligging wat afgelegen maar in feite is er in SBY (behalve familiebezoek en tempo doeloe) toch weinig te zien en met taxi is het goedkoop om naar winkelcentra's tegaan...

een 9 waard dus !!!

met vrienden, Nov. 2010
"Super hotel"
hanneke1985
28-12-2010 Een erg mooi hotel, met vriendelijk personeel. Er zit ook een super mooi zwembad bij waarbij je uitkijkt op een ander hotel, wij zijn daar 2 nachten geweest en in een nacht is het dak van het andere hotel verbrand. Wij hebben daar niets van mee gekregen.

met partner, Okt. 2010
"Prima verblijf"
Inge Litjens
29-10-2010 een heerlijk verblijf, de ligging was voor onze activiteiten wat ver buiten "het centrum". Maar het verblijf was heerlijk. Jammer dat er net een hele familie (2 touringcars vol!!!) tegelijkertijd arriveerde, wat wel zorgde voor enorme drukte bij het ontbijt.

met een groep, Okt. 2010
"Mooi hotel"
Dekker. J
22-10-2010 We waren laat aan door de treinreis Yogja - Surabaya en 't verkeer. Eén nacht geslapen, maar de eerste indruk was goed. Mooie kamer, zwembad en goed eten en ontbijt.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Eerste en laatste keer !!!"
Rebekka Eleonore
1-8-2010 Aan de buitenkant ziet Novotel Surabaya Hotel en suites er spectaculair uit en veelbelovend. Bij binnenkomst werden wij te woord gestaan aan de receptie met het vriendelijk verzoek om nog even 3 uurtjes te wachten. De gasten waren nog niet uit onze hotel suite, en er moest ook nog schoongemaakt worden. Na 3 uur bij terugkomst waren onze kamers nog steeds niet klaar en moesten we nog een uur langer wachten. Uiteindelijk werden we naar de 3 kamer-suite gebracht..."vol verwachting klopte ons hart !!" en wat we daar aantroffen... onze foto"s zeggen genoeg. De eerste beste keuken-lade die mijn echtgenoot opendeed kwamen vieze stink-sokken te voorschijn. Bij nader inspectie besloten wij niet langer in de suite te blijven en hebben om 2 aparte hotelkamers gevraagd bij de receptie. Helaas was dit maar ten dele een verbetering. Novotel behoeft een grondige renovatie en opfrisbeurt. Na onze 2 geboekte dagen zijn we naar een ander hotel uitgeweken.
Somerset Surabaya een hemelsbreed verschil !!!

met jonge kinderen, Juni 2010
"Nooit meer!!!!"
Elora11
4-7-2010 De kamer zijn zo ouderwets en verpauperd. De keukenblok is oud en vies, de balkon is vies met een vogelnest in de wandverlichting van de betreffende balkon. De vitrage was zo grijs van het vuil. Er zaten vlekken op de banken. Wij hebben besloten om naar een ander hotel te gaan. Toen de manager van het hotel dit hoorde, bood ze hun verontschuldigingen aan, omdat wij een kamer krijg die nog niet gerenoveerd is en bood ons een gerenoveerde kamer. Dus na geklaagd, krijg je pas een schone.

met vrienden, 2010
"Sfeervol hotel."
AteR
13-5-2010 Een sfeervol hotel in het centrum van Surabaya.
Alles ziet er hier spik en span uit! Kameres zijn bijzonder royaal en van alle gemakken voorzien. Hotel beschikt over een bijzonder gezellige lounche en bijbehorende bar, waar het goed vertoeven is.
Een absolute aanrader!

met vrienden, Okt. 2008
"Super hotel"
Jeroen
1-12-2008 Echt ontzettend behulpzaam en vriendelijk personeel. Zeer mooi binnenterrein met zwembad.
Eten was TOP en het ontbijtbuffet ook.
De wijk waar het hotel in ligt is echter minder, maar binnen de poorten waan je je in een paradijs.

zakelijk, Juli 2008
"Value for money"
alberto
20-8-2008 Voor vakantie of zakenreis een leuk, goed hotel. Mooi zwembad, fantastische buffetten ( ontbijt en diner) en zeker value for money. Kamers een beetje gedateerd maar zeker niet slecht.

alleenreizend, Jan. 2008
Johan Assink
26-1-2008 Een klasse hotel, echter de airco maakte veel lawaai en was moeilijk in te regelen. Vanuit de kamer kwam je meteen in de open lucht wat vooral veel temperatuurverschil maakt binnen het hotel. Dit hotel heeft meer te bieden dan de zgn. zakelijke hotels bv. een mooi zwembad en een mooie tuin. De bediening was goed. Het hotel ligt tegen een zeer drukke straat aan, dicht bij een grote supermarkt Carrefour. De straten in de omgeving zijn rommelig en behoren tot de armere delen van Surabaya.