Hotel Kalibaru Cottages in Kalibaru Indonesië beoordelingen 7.8 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.268 bezoekers online
Home > Indonesië > Java > Kalibaru > Hotel Kalibaru Cottages

Beoordelingen Hotel Kalibaru Cottages

7 februari 2012

Hotel Kalibaru Cottages Kalibaru

Hotel Kalibaru Cottages scoort een 7,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kalibaru Cottages? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kalibaru Cottages in Kalibaru, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel Kalibaru Cottages vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Kalibaru Cottages bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Kalibaru Cottages met andere accommodaties in Kalibaru.

30 beoordelingen over Kalibaru Cottages

Mooi hotel in prachtige omgeving
Martin Pijnappels
10-12-2011 Het hotel is prachtig van opzet en ligt in een rustige maar zeer mooie omgeving. In december geen last van de warmte en gebrek aan airco dus niet ondervonden.Personeel is bijzonder kortaf en klant onvriendelijk.Eten was matig in een ongezellig restaurant. Ontbijt was heel sumier.
Zonde, want het hotel is mooi opgezet.
Ons advies : nieuw management en ander personeel.

met partner, Okt. 2011
Mooi Park
hansterheijden
10-10-2011 Het lijkt altijd leuk een eigen huisje ipv een hotelkamer en dat is dan ook zo. Voorzieningen in de kamer iets minder dan de hotels op onze rondtour.
Het zwembad voldoet goed.
Bij de warung in het nabijgelegen dorp was de Nasi Goreng goed en goedkoop

met een groep
Leuk hotelletje
Elske
24-8-2011 Het hotel is mooi aangelegd. Met zwembad.
De badkamer is erg leuk. Met plantjes naast de douche.
Het personeel spreekt niet erg goed Engels.
Het restaurant kan de vele gasten niet aan en serveert daarom alleen buffet. Niet echt heel goed. Massages mogelijk. En er was in de avond een act georganiseerd in de lounge, leuk.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Kalibaru Cottages bij:

met een groep, Juli 2011
Hier wil je niet te lang blijven
marnix_1
2-10-2011 Erg mooie tuin. Huisjes zijn wel aardig, maar geen internet, geen koelkast, geen airco onder het mom van we zijn "groen" bezig. De tuin was inderdaad groen maar verder werden we er niet vrolijk van.
WE hadden er wel een leuke avond, maar dat lag aan ons. Het eten was niet bijzonder, personeel was ook niet bijzonder attent. Men maakte veel fouten, chaotische bediening. Tips zijn normaal in Indonesië, maar hier houdt men wel heel erg van een tip.

Mooi gelegen hotel
Peter
2-8-2011 Dit hotel bestaat uit kleine twee onder een kap kamers in een parkachtige omgeving. Bijzonder leuk gevonden is de half open douche, zodat je bij het douche de indruk krijgt dat je buiten staat. Eten is erg lekker.

Leuke cottages
Esther
14-8-2011 Na een rondreis met hotels in grote steden is het erg leuk een nachtje te logeren in een van de cottages. Het ziet er erg mooi uit, goed zwembad en veel groen.

met partner, Mrt. 2011
Mooi hotel, prachtige omgeving.
Ben en Marjan
15-4-2011 naast het hotel is een kleine koffieplantage; leuk om doorheen te lopen, als je geluk hebt kun je zien hoe er gula djawa (palmsuiker) wordt bereid, of kokossap drinken, rechtstreeks uit de kokosnoot! er is een lekker zwembad en de badkamer is heel bijzonder, met een open gedeelte (een rechtstreekse verbinding met buiten, wel voorzien van gaas) heel bijzonder! vriendelijk personeel, lekker eten. een zitje buiten, voor de kamer.
hier hadden we nog wel een nact willen zitten!

met partner, Mrt. 2011
Prima hotel voor de laatste nacht op Java
Wendy
10-5-2011 Hotel Kalibaru heeft 2 locaties, wij zaten in het hotel bij de plantages. We sliepen in een eenvoudige maar wel grote (en hoge!) kamer. Geen airco, maar de fan aan het plafond werkte prima. Rondom de kamers en het restaurant staan prachtige planten en bomen, ook het zwembad zag er netjes uit.

De plantage achter het hotel is erg leuk om te zien!

Het hotel ligt erg afgelegen, maar voor 1 avond is dat niet erg. Je kunt lekker eten in het restaurant, wij hebben rendang (pittig rundvlees) op en dat was ontzettend lekker. Ontbijt de volgende ochtend was eenvoudig maar zeker voldoende. 's avonds zaten er wel veel insecten (lees: muggen) in het restaurant, maar daar kan het personeel weinig aan doen denk ik. Een deel van het personeel spreekt overigens prima Nederlands, de rest spreekt Engels.

Vanaf het hotel ben je zo bij de haven waarvandaan je met de boot oversteekt naar Bali. Het is dan ook een prima locatie voor een laatste nacht op Java.

met partner, Feb. 2011
Groot en mooi complex
p.van breughel
24-2-2011 Zeer ruim opgezet volgens mij meer voor rustzoekers.Zwembad heerlijk.Te ver van de plaatselijke lookals.Jammer dat je zo vroeg wakker gemaakt wordt door de Moskee.
Mieren op de ontbijt tafel..Internet alleen in restaurant

met een groep, Sept. 2010
Een prachtig gelegen cottages!
Hink
20-1-2011 Mooie ruime ontvangst, groot zwembad en zeer mooie huisjes met een ludieke douche.
De foto's en video's spreken voor zich. Een echte aanrader. Jammer dat we hier niet langer konden blijven.

met een groep (9)