Hotel Bumi Johar*** in Jakarta Indonesië beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.012 bezoekers online
Home > Indonesië > Java > Jakarta > Hotel Bumi Johar***

Beoordelingen Hotel Bumi Johar***

30 januari 2012

9,5
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Bumi Johar scoort een 7,7 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bumi Johar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bumi Johar*** in Jakarta, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Bumi Johar*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Bumi Johar*** met andere accommodaties in Jakarta.

7 beoordelingen over Bumi Johar***

met vrienden, Feb. 2011
Heerlijk relaxed
Grietje en Stef Dij...
17-3-2011 na aankomst in Indonesie hebben we een transfer gekregen en zijn we afgezet bij dit hotel. Check-in, welkoms drink waren allemaal goed geregeld. onze kamer was goed, schoon, fris en ik had een mooi uitzicht op de straat, we hebben hier 3 nachten doorgebracht.

met partner, Okt. 2009
Vies en oud
B&M
18-11-2009 kakkerlakken in de badkamer, vieze oude aftanse badkamer en het licht werd bedient dmv een radio uit 1940.

met partner, Dec. 2007
Giel Rooyen
30-12-2007 We hebben op aanraden van reisbureau gebruik gemaakt van dit hotel. Het is ons erg goed bevallen en de service was uitstekend!

M. Rejaan
11-2-2007 een goed familiehotel aardige mensen alles keurig verzorgd lekker eten en heel plezierig personeel Midden in het centrum van Jakarta op loopafstand van leuke winkels. goed bereikbaar goede taxicervice/autoverhuur in het hotel aanwezig Kortom fijn om te verblijven, volgende keer beslist weer naar Bumi Johar Dank aan mevrouw Etha Landes voor alles wat ze voor ons heeft geregeld.

Familie, Aug. 2006
Mario van der Sloot
11-9-2006 Prima hotel voor die prijs. Erg gastvrije en vriendelijke mensen. Vervoer richting Bandung via receptie geregeld. Erg goed bevallen. Ontbijt zeer uitgebreid. Jammer dat ze geen zwenbad hebben.

alleenreizend, Nov. 2005
Hanneke van Zwieten
30-1-2006 Ik heb het Hotel Bumi Johar bezocht in november 2005. Ik verbleef 2 nachten in dit hotel en het was uitstekend. Ik heb een reis geboekt in dit hotel naar Zuid Sulawesi en Bali en dit was stukken goedkoper dan dat ik het in Nederland had geboekt. Ik heb hier 2 dagen heerlijk Javaans en Japans gegeten, ze hebben in Hotel Bumi Johar de beste Japanse restaurant van Jakarta zitten.

Joyce en Tina
27-10-2005 Hotel Bumi Johar was ons eerste hotel dat we gebruikten tijdens onze reis door Indonesië. We werden goed opgevangen in dit business/familie hotel, het hotel heeft een goede locatie midden in Jakarta op loop afstand van alle leuke toersiten plaatsen. We hebben in Hotel Bumi Johar backackers ontmoet waar we verder zijn gaan reizen, we hebben Bali, Zuid Sulawesi en Irian Jaya bezocht en we moeten zeggen dat de travel desk medewerker ons goed heeft voorgelicht en tevens een aantal hotelkamers heeft geboekt, zodat we zeker waren van een plaats. Dus Hotel Bumi Johar is het hotel om te verblijven, het is super! Het adresw is Jl. Johar 17 - 19 in Metang Jakarta.

9,5

alleenreizend (1)