Hotel Lava View Lodge in Bromo Indonesië beoordelingen 6.1 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.268 bezoekers online
Home > Indonesië > Java > Bromo > Hotel Lava View Lodge

Beoordelingen Hotel Lava View Lodge

7 februari 2012

5,6
4,6
4,4
De kamers zijn ruim en schoon

Hotel Lava View Lodge scoort een 6,1 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lava View Lodge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lava View Lodge in Bromo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Lava View Lodge vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Lava View Lodge met andere accommodaties in Bromo.

18 beoordelingen over Lava View Lodge

Net goed voor 1 nachtje
Eric en Irene
4-7-2011 Als je voor de zonsopgang komt en verder weinig eisen stelt is dit voor 1 nachtje te doen.
Wij vonden dat er s'nachts tegen zonsopgang een grimmige sfeer hing onder de lokale bevolking, zij proberen je met een motor, paard of jeep dichter bij de Bromo te brengen. van onze chauffeur, hoorden we later de oogst dit seizoen al 2 keer mislukt was, en dat de toeristen op dit moment hun grootste inkomstenbron is.
Vanaf de het hotel heb je prima uitzicht en een prachtige zonsopgang! Loop iets omhoog als het wat lichter wordt en je hebt een nog mooier uitzicht.

met partner, Feb. 2011
Smerig
Emie en Ben
31-3-2011 Zo'n smerige kamer hebben we nog nooit gehad. Het is dat het bed er redelijk schoon uitzag...We kwamen bij donker en regen aan, en tegen sluitingstijd van het restaurant anders hadden we vast geen genoegen met deze kamer genomen.
De ligging is fantastisch en dat is de redding voor dit hotel denk ik.
Het zo dichtbij die grommende en rommelende vulkaan zijn, die steeds van vorm en kleur veranderende rookwolken, dat was een enorme ervaring.
Nooit meer!

met een groep
Geen 2e keer meer
loontje
4-10-2010 nooit meer. De kamers waren erg vies en het douche water koud. Voor de kinderen was er weinig te doen. Het lijkt niet op de brochure.
Het was redelijk en goedkoop.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Lava View Lodge bij:

met oudere kinderen
Goed hotel bij de Bromo vulkaan
Eelco
14-2-2010 Wij hebben hier een prima verblijf gehad. Ontzettend mooi uitzicht op de Bromo. Als je wat meer te besteden hebt, is dit zeker een aanrader. 's Nachts wel erg koud, maar daarom erg fijn om weer eens onder een dik dekbed te slapen!

Winterkleding mee!

met partner, Nov. 2009
Ligging fantastisch maar heel vuil
Besjes
14-11-2009 Het enige pluspunt van het hotel is de ligging. Het uitzicht is gewoon prachtig
Lekker koel om te slapen.
het hele resort is gewoonweg smerig. We moesten eerst de dooie vliegen laten verwijderen en met een insectenspray laten spuiten. Wat een zootje.
Op die hoogte en dan vol vliegen. Er kon in de kamer geen raam open. Je moet ook nog uitkijken voor koolmonoxidevergifiging daar de geyser geen afvoer heeft.

met partner, Juni 2009
Wat een uitzicht!
firien
24-7-2009 Prima hotel met een fantastisch uitzicht op de Bromo. Uitstekende ligging om te vertrekken richting vulkaan.
Simpele kamer met douche die lekker warm was. En bedden met lekkere dekens. Neem warme kleding mee want het is koud. Goed restaurant. Goed te doen voor 1 a 2 nachten, langer zou ik niet doen. Er is behalve de vulkaan niets te beleven.

Mooi uitzicht op de bromo
Madelon
13-1-2009 Bungalow met balkon (400.000 rps per nacht)
Sfeervolle, nette kamer. Hardhouten planken vloer. Net voldoende ruimte voor je spullen. Reken ’s nacht wel op huisdieren (torretjes, motjes etc.). Niet zo’n moderne badkamer, maar heeft een een geiser voor warm water. Goede waterdruk.
Service: vervoer naar de Bromo. Restaurant: gezellig en ruim, houten tafeltjes met kleedjes. Het eten is te doen, maar niet bijzonder. Lekker ontbijt met rijst en gebakken eitje. Personeel: het is een familiebedrijf, er hangt een gezellig sfeertje.

Mooi uitzicht op Bromo!
V.L.
24-12-2008 1 nacht verbleven
Super uitzicht op de Bromo vulkaan
Kamers zijn redelijk, wel erg koud in de avond/nacht
Warme douche
Inclusief ontbijt
Goed kwaliteit eten
Live muziek
Verder is er niets te beleven als alleen de Bromo vulkaan bezichtigen

met partner, Sept. 2008
Tja
Ruud
13-10-2009 Meer heb je niet nodig een bed en een douche om naar de vulkaan te kijken.
Maar meer dan 1 nacht wil je hier niet zijn.

met oudere kinderen, Juli 2008
Smerig hotel
Ron
14-2-2010 De omgeving is mooi, maar de kamers zijn ransig. Gelukkig was de verblijfsduur maar kort. Iedereen die hier komt gaat op bezoek bij de Brome en dan zo snel mogelijk weer weg

5,5
4,5