Beoordelingen Hotel Bromo Tosari**

_
Bromo Tosari**
Beoordelingen Hotel Bromo Tosari**
Bromo
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Bromo Tosari** in Bromo, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Bromo Tosari** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Bromo Tosari scoort een 5,7 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Bromo Tosari** in Bromo, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Bromo Tosari**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Bromo Tosari** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Bromo Tosari** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Bromo Tosari** met andere accommodaties in Bromo.

12 beoordelingen over Bromo Tosari**

5,6
5,2
5,5
4,7
5,3
met jonge kinderen, Juli 2012
"Prachtige plek, grote kamers"
Anne
17-8-2012 De kamers waren schoon en groot. Eenvoudige, maar goede douche.
Er is een lift aangelegd, waardoor de kamers makkelijk te bereiken zijn. We waren de eerste gebruikers. De keuken is niet goed, maar het ontbijt na het bezoek van de Bromo vulkaan was uitstekend en goed georganiseerd, er werd op tijd bijgevuld. Het is er dan heel druk en massaal.
Het was niet luxe, maar we maakten het zelf gezellig en het is verstandig vroeg naar bed te gaan, wanneer je een wake-up call om 04.00 aanvraagt.
Het personeel was vriendelijk. Van dit hotel kun je niet de zelfde faciliteiten verwachten als van een ander hotel. Iedereen komt vooral voor de Bromo met zijn zonsopgang, hoewel wij het er best een dag langer uit hadden kunnen houden. We hadden een soort cottage, twee 2-persoonskamers met eigen douche en een gezamenlijke tussenkamer met t.v. Het uitzicht was prachtig met een mooie zonsondergang vanaf het balkon.

met partner, Mei 2010
"Vergane glorie. Jammer"
van Sluijs
21-5-2010 Dit hotel buit haar geweldige ligging uit. De mensen komen toch wel. In het begin waarschijnlijk een mooi hotel. Er is echter nooit meer iets aan gedaan. Aan de buitenkant ziet het er prachtig uit. Vanbinnen vreselijk. Na een verbouwing en renovering zou het prima kunnen zijn. En dan natuurlijk de service. Die is ver te zoeken. Voor 1 nacht is het te doen, maar daarna snel verder reizen.

met vrienden, Mrt. 2010
"Eenvoudig hotel met mooie ligging"
Daphne
27-7-2011 Het hotel is erg eenvoudig net als het dorpje zelf, maar wel acceptabel. Kamer was ook schoon. De menukaart is wat karig en er zijn helaas geen restaurants in de omgeving, waardoor er geen andere keuze is. Groot pluspunt van het hotel is de gunstige ligging ten opzichte van de Bromo vulkaan, die zeer de moeite waard is om te bezichtigen.

"Niet voor herhaling vatbaar"
Joey
14-3-2009 Begrijpelijk dat je hierheen gaat, puur vanwege de ligging. Maar voor iets anders dan de ligging hoef je hier niet heen te gaan. Ik vond de sfeer daar uitermate deprimerend, alsof niemand het er naar zijn zin had, zelfs de mensen die er werkten niet.
Als je dan toch naar Oost-Java wil, ga dan liever wat steden in de omgeving bekijken zoals Malang of ga gewoon een paar dagen naar Kalibaru!

Familie
"Geen andere keuze"
sandra
23-9-2008 Als je de Bromo wilt zien ( en dat is echt een aanrader) kun je volgens mij niet om dit hotel heen. De ligging is gunstig en prachtig maar de kamers zijn niet fraai, het eten is verre van lekker en buitengewoon duur, als je geen jas bij je hebt zou ik er 1 huren want het is er echt koud.

met partner, Apr. 2008
F. Hofman
17-4-2008 Muf hotel, duur eten. Koude kamers. Vuile badkamer. Onvriendelijke bediening.

JPJ
15-7-2006 Hotel ligt gunstig ten opzichte van de Bromo, maar dan heb je het ook wel gehad. De kamers liggen tegen een berghelling en zijn te bereiken via trappen. Kamers op zich zijn heel erg eenvoudig. Onze kamer had kapotte gordijnen en alleen koud water op de douche. Het ontbijt is super eenvoudig. Bovendien was er elke middag mist. Er is in de buurt niets te beleven, je bent aangewezen op het hotel (dus ook wat eten betreft) en dat weten ze. Prijzen voor het eten liggen ongewoon hoog.
Ik vind het geen aanrader.

met een groep, Feb. 2006
Nina
22-2-2006 We zijn hier 1 nacht geweest op doorreis.Het enigste mooie hier is het uitzicht. Dat het eenvoudig is is helemaal niet erg maar het was er niet schoon en erg vochtig. En dat ik eerst op kakkerlakkenjacht moest voor ik in bed kroop was echt erg! Nog mazzel dat het maar kleintjes waren!
Nina

Johan
19-8-2005 Was hier met mijn Indonesische vriendin die een nare herinnering aan dit hotel had... ze had hier haar vorige relatie uitgemaakt.
And guess what? Bromo Tosari was ook het eindpunt van onze relatie ... over het hotel: vergane glorie, niet schoon, niets te doen, muffige cottages en kouder dan Holland in de herfst. We waren de enige gasten in dit spookhotel ... ooit nog geopend door Suharto ...

Wel heel vriendelijk personeel ... lieve mensen die er van moeten leven. Voor op doorreis naar de Bromo vulkaan 1 nacht blijven, elk willekeurig ander hotel is dan een verademing ...
Groetjes, Johan

gina
14-8-2004 alleen goed voor 1 nacht om bromo en de andere vulkanen te bezoeken warme kledij aan bevolen.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?