Vakantie Beoordelingen Bromo Java vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Bromo

6,3

Bromo

Beoordelingen Bromo

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Bromo. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Bromo. Ben je zelf op vakantie geweest naar Bromo? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Bromo scoort een 8,4 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Hostel en 7 Hotels in Bromo. Op Zoover vind je bovendien 26 vakantiefoto's van Bromo. Je kunt 1 video van Bromo bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Bromo. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java.

14 beoordelingen over Bromo

6,3
met vrienden, Apr. 2012
"Adembenemend mooi"
Marjan
Omgeving
10-5-2012 Absoluut de moeite waard! Het was niet waanzinnig druk toen wij er waren maar dat schijnt in het hoogseizoen wel zo te zijn, dan lijkt het me niks om in file naar de Bromo te lopen.

"Prachtig"
Lars
Sfeer
28-9-2011 Kort na middernacht vertrokken vanuit Malang om de zonsopkomst bij de Bromo vulkaan te gaan bekijken. Het laatste deel van de route leg je af in 4x4 jeeps omdat de weg met gewone auto's en busjes niet begaanbaar is. De zonsopkomst is fantastisch en wordt door honderden toeristen bezocht. Voor ons was het koud (circa 5 graden celsius) maar voor de aanwezige Aziaten was het kennelijk ijskoud. Schrik niet van mensen in dikke (gehuurde) winterjassen, bivakmutsen en handschoenen. Na zonsopkomst met dezelfde jeeps naar de krater gereden. Onderweg nog apen gezien. Vanuit de parkeerplaats kun je lopend of met een paardje naar de trap die naar de krater gaat. Deze trap is erg stijl en ligt gedeeltelijk onder een dikke laag as. Het bezoeken van de krater kan erg gevaarlijk zijn. Door een uitbarsting is het hekwerk verdwenen onder een dikke laag stof. Oppassen dus !
Het beklimmen van de krater is NIET AAN TE RADEN voor mensen met een slechte conditie of mensen met gezondheidsproblemen !

met een groep, Juli 2011
"Een bijzondere ervaring"
horeck
Sfeer
12-8-2011 Omstreeks middernacht naar een ophaalpunt gereden waarvandaan we met Jeeps werden vervoerd tot aan de rand van de Bromo kraters. Zonsopgang is geweldig

alleenreizend, 2010
"Prachtige plek om de zon op te zien komen!"
Sonja
Sfeer
25-7-2010 Vreselijk vroeg op, in zeer gammel busje over slechte weg maar eenmaal daar aangekomen; PRACHTIG! Mensen zijn vriendelijk voor toeristen maar minder voor hun dieren.

met partner, Sept. 2008
"Wauw"
Ruud
Sfeer
13-10-2009 Bromo is een geweldige vulkaan. Wat een uitzicht! een belevenis op zich

met vrienden, Juli 2008
"Andere periode misschien wel te doen"
P en V
Omgeving
17-8-2008 Juli 2008 hebben we de Bromo tour gedaan en hadden hoge verwachtingen. HELAAS!!!!
In Juli is al de periode waarbij de schoolkinderen vakantie hadden, en elke bezienswaardigheid die we bezochten stonden vol met mensen. We verbleven maar liefst 6 uur in de mooiste hotel Tugu Park Malang en vertrokken om middennacht om op tijd te zijn voor de zonsopgang. In het donker verlieten we onze bus en vertrokken we per wankelende jeep. Door al dat vreselijke uitlaat kon je nauwelijks adem halen. Eenmaal boven stonden al honderdtallen mensen op ons te wachten. Echte zonsopgang hebben we niet beleefd, en excursie met de paard hebben we overgeslagen. Helaas is deze excursie te goed gepromoot, maar in realiteit zeer slecht uit te voeren. Aanrader; Ijen Krater!!

met partner, 2008
"Het landschap ontwaakt!"
Jan en Christien
Sfeer
10-5-2010 De afgelopen 20 jaar ben ik diverse malen op de Bromo geweest, het is steeds weer indrukwekkend. Vooral de zonsopkomst is prachtig, maar de zonsondergang mag er ook zijn. Zorg dat je vóór zonsopkomst boven op de rand van de krater bent. Het omringende landschap ontwaakt!

jan
Omgeving
8-9-2006 zonsopgang is een schitterend, moet men gezien hebben een onvergetelijke ervaring

Familie, Feb. 2006
Fam. van Neer
Omgeving
20-2-2006 We zijn er in juli 1996 met ons gezin geweest. In een woord FANTASTISCH!! Wat een belevenis op de Bromo met al die mensen. Zo'n zonsopkomst beleef je maar eens in je leven! Je moet we een heel eind lopen, maar er zijn ook paardjes die je heen en terug brengen(met begeleiding). Daarna nog een enorme trap, maar dan heb je ook wat.

met een groep, Juli 2005
"Zonsopgang fantastisch"
Wim
Sfeer
31-1-2010 Je moet er midden in de nacht voor weg maar de zonsopgang is de moeite waard. Neem warme kleding mee, je kunt ook warme jassen huren.
De Bromo zelf viel tegen. Omdat de wind verkeerd stond was het hele dal vergeven van zwaveldampen. De krater dus niet gezien.