Beoordelingen Bromo

6,3
_
Bromo
Beoordelingen Bromo
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Bromo. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Bromo. Ben je zelf op vakantie geweest naar Bromo? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Bromo scoort een 8,1 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Hostel en 7 Hotels in Bromo. Op Zoover vind je bovendien 49 vakantiefoto's van Bromo. Je kunt 1 video van Bromo bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Bromo. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java.

20 beoordelingen over Bromo

met jonge kinderen, Juli 2012
"De Bromo, ook mooi bij zonsondergang"
syl
Sfeer
5-8-2012 Meestal wordt aangeraden de Bromo bij zonsopkomst te doen. Nadeel hiervan is natuurlijk dat men erg vroeg op moet, en ook is het er dan heel koud. Op onze aankomstdag was het stralend, onbewolkt weer, dus wij besloten de zonsondergang te doen.
De Jeep vanaf Java Banana kostte 180.000 inr., maar omdat het nogal kort duurde, hebben we later 150.000 inr. betaald. Voor de paardjes hebben wij 150.000 inr. pp betaald, waarschijnlijk veel te veel, maar ja, je hebt het de kids al maanden beloofd, en we waren de laatste rit voor de zonsondergang, ook wat waard, geen andere toeristen of verkopers.
Rij-afstand: vanaf Malang 3 uur, naar Kalibaru 6,5 uur (incl. lunch in Jember).

met partner, Juni 2012
"Desolaat maanlandschap"
Reislustig
Sfeer
17-8-2012 Vroeg je bed uit om de zonsopkomst te zien. Wij stonden op een minder drukke plek. Daarnamet de jeep naar de Bromo. Als je wilt kun je met een paard omhoog. Daarna die hoge trap bedekt met lavazand. Doe dit alleen als je een goede conditie hebt want het is heel zwaar.

met vrienden, Apr. 2012
"Adembenemend mooi"
Marjan
Omgeving
10-5-2012 Absoluut de moeite waard! Het was niet waanzinnig druk toen wij er waren maar dat schijnt in het hoogseizoen wel zo te zijn, dan lijkt het me niks om in file naar de Bromo te lopen.

met partner, Jan. 2012
"Een plek waar je geweest moet zijn."
Femke
Sfeer
31-5-2012 Het is erg bijzonder om een vulkaan van zo dichtbij te zien. Wij waren er s'ochtends al vroeg en het was er behoorlijk druk. Zeker de moeite waard !

"Prachtig"
Lars
Sfeer
28-9-2011 Kort na middernacht vertrokken vanuit Malang om de zonsopkomst bij de Bromo vulkaan te gaan bekijken. Het laatste deel van de route leg je af in 4x4 jeeps omdat de weg met gewone auto's en busjes niet begaanbaar is. De zonsopkomst is fantastisch en wordt door honderden toeristen bezocht. Voor ons was het koud (circa 5 graden celsius) maar voor de aanwezige Aziaten was het kennelijk ijskoud. Schrik niet van mensen in dikke (gehuurde) winterjassen, bivakmutsen en handschoenen. Na zonsopkomst met dezelfde jeeps naar de krater gereden. Onderweg nog apen gezien. Vanuit de parkeerplaats kun je lopend of met een paardje naar de trap die naar de krater gaat. Deze trap is erg stijl en ligt gedeeltelijk onder een dikke laag as. Het bezoeken van de krater kan erg gevaarlijk zijn. Door een uitbarsting is het hekwerk verdwenen onder een dikke laag stof. Oppassen dus !
Het beklimmen van de krater is NIET AAN TE RADEN voor mensen met een slechte conditie of mensen met gezondheidsproblemen !

"Zeer indrukwekkende ervaring"
Linda
Sfeer
9-2-2013 Je moet er vroeg voor opstaan en geduld hebben om te wachten samen met vele anderen, maar de zonsopgang en vervolgens de beklimming van de Bromo-vulkaan is absoluut de moeite waard. Ongelofelijk om aan de rand van de vulkaan te staan die blijft roken. Toen wij er waren was de trap nog vol met vulkaanas en er nog geen hek bij de krater sinds de uitbarsting in 2009. Je waant je echt midden in een woestijn. Het was er erg druk op een klein stukje waar ook geduwd werd. Als je niet wilt wandelen kan je ook met een paard omhoog, naar beneden kan een beetje eng zijn.

met een groep, Juli 2011
"Een bijzondere ervaring"
horeck
Sfeer
12-8-2011 Omstreeks middernacht naar een ophaalpunt gereden waarvandaan we met Jeeps werden vervoerd tot aan de rand van de Bromo kraters. Zonsopgang is geweldig

met partner, 2011
"Geweldig"
willem
Sfeer
10-2-2013 bromo vulkaan bezichtigd bij zonsopgang, erg vroeg en koud, maar fantastische ervaring.
niet zulke mooie bungalows, maar daar kom je ook niet voor

alleenreizend, 2010
"Prachtige plek om de zon op te zien komen!"
Sonja
Sfeer
25-7-2010 Vreselijk vroeg op, in zeer gammel busje over slechte weg maar eenmaal daar aangekomen; PRACHTIG! Mensen zijn vriendelijk voor toeristen maar minder voor hun dieren.

met partner, Sept. 2008
"Wauw"
Ruud
Sfeer
13-10-2009 Bromo is een geweldige vulkaan. Wat een uitzicht! een belevenis op zich

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?