Hotel Sukajadi*** in Bandung Indonesië beoordelingen 6.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.405 bezoekers online
Home > Indonesië > Java > Bandung > Hotel Sukajadi***

Beoordelingen Hotel Sukajadi***

30 januari 2012

5,9
6,7
Het zwembad gezien vanaf de gallerij van onze kamer

Hotel Sukajadi scoort een 6,7 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sukajadi***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sukajadi*** in Bandung, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Sukajadi*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Sukajadi*** met andere accommodaties in Bandung.

21 beoordelingen over Sukajadi***

met een groep, Aug. 2011
Mooiste hotel van rondreis
Lisa
6-9-2011 Door de gerenoveerde kamers is het een prima hotel. Het was de mooiste hotelkamer van onze rondreis. Ligging is ook erg prettig, je bent binnen een paar minuten bij 'Parijs van Java' een groot winkelcentrum met van alles te eten.

Voor een westerling die geen zin heeft in rijst als ontbijt oid, is er bij het ontbijt wat minder keus. Je kunt toast met jam eten, of een eitje halen bij de eggcorner.

Zwembad ligt er mooi in de binnentuin, maar geen mogelijkheid gehad om het uit te proberen.

met een groep, Juli 2011
De kamers in de nieuwbouw zijn goed.
Peter
2-8-2011 2 Nachten in dit hotel geweest. De kemers in de nieuwbouw aan de achterzijde zijn groot en schoon. De service is goed. Het westers ontbijt is karig maar wel eetbaar.

met een groep, Juli 2011
Mooie hotelkamers
Esther
14-8-2011 We hebben hier 2 nachten gelogeerd. In het nieuwe gedeelte van het hotel zijn de kamers erg mooi. Het hotel is gelegen vlakbij een winkelcentrum en restaurantjes. Ontbijt is zoals in de meeste hotels met name warm buffet met rijst enz.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sukajadi*** bij:

Goed genoeg voor paar nachten
rhmjacobs
10-8-2011 Dit hotel heeft een mooie binnenplaats met veel groen en een zwembad. De meeste kamers kijken hier op uit. Ligt vlak bij een grote shopping mall, met veel restaurants.
Komen wel veel groepen, waardoor het wat qua sfeer mist. Al met al goed genoeg om een aantal nachten te verblijven.

met oudere kinderen, Juni 2011
Gewoon een zeer acceptabel adres
Ruud
19-6-2011 Een hotel met hoofdzakelijk Aziatische gasten. Desalnietemin maakt men voor het ontbijt graag een gebakken eitje of ommelet met toast. Service is prima en prijs/kwaliteit gewoon top. Het is inderdaad geen gloednieuw hotel maar wel een accomodatie met typisch indonesische uitstraling. Jammer dat het aanbod in de bar beperkt is. Het winkelcentrum om de hoek is zeer de moeite waard en biedt meer dan voldoende goede eetadressen. Eten in het ehotel zelf is ook zeer aan te bevlen.

Beslist geen 3 sterren waard
corrie & rob
12-4-2011 We hebben er 2 nachten doorgebracht omdat de ligging van het hotel voor ons goed uitkwam.
We gaan er zeker niet meer naar toe. We hadden het hotel gevonden in een reisgids .Alles oud zeer oud en niet onderhouden. Zwembad stelt niets voor, Ontbijt(erg sober voor europeanen) eten van camping servies alles van plastik.Tip neem het koffie zakje mee van de kamer en vraag om heet water heb je nog een beetje behoorlijke koffie.Een budget hotel waar je als gerenomeerd reisorganisatie je clienten niet onder behoort te brengen.

met partner, Mrt. 2011
Prima hotel in Bandung
Wendy
8-1-2012 Tijdens onze rondreis op Java 2 nachten in dit hotel verbleven. Onze gids regelde voor ons een kamer aan de achterkant omdat je hier geen last van het verkeer had. De kamers zijn eenvoudig maar ruim, badkamer was verouderd. Wij hebben met slippers aan gedoucht, die staan al klaar op de kamer.

Het zwembad is klein, maar ziet er mooi en schoon uit. Er zijn ook comfortabele (overdekte) zitjes op het terras bij het zwembad, hier hebben we lekker zitten lezen toen we terugkwamen van een vermoeiende dagtocht.

Het hotel is op loopafstand van Parijs van Java gelegen, een winkelcentrum met veel lekkere en betaalbare restaurants. Hier hebben we 2 avonden heerlijk gegeten.

Het ontbijt is typisch voor Java, met lekkere nasi en andere Indonesische gerechten. Jammer dat mensen hier over klagen, wij vonden het juist leuk om hetzelfde te ontbijten als de Javanen doen.

Toen wij in het hotel verbleven (maart 2011) was het erg rustig in het hotel, geen grote groepsreizen gezien dus.

met partner, 2011
Ligt heel gunstig
p.van breughel
24-2-2011 Personeel is zeer vriendelijk Jammer dat er geen handzeep beschikbaar is.Eet gelegenheid vlakbij Winkelcentrum Parijs vlakbij Internet moet je kopen maar werk niet altijd

met een groep
Goed dooreeis hotel
Ans en Ad
13-10-2010 Wij hebben 2 nachten verbleven in dit hotel.
De kamers zijn goed, badkamer heeft last van achterstallig onderhoud. Een heel mooi zwembad.
Ontbijt is naar westerse maatstaven sober, want wij gaan 'smorgens niet aan de nasi.
Shopping mall vlak in de buurt met goede restaurants

met partner, Sept. 2010
Sobere kamer, karig ontbijt
dennis-schaap
10-10-2010 Dit hotel ligt vlakbij een groot winkelcentrum waar diverse goede restaurants zijn. Het hotel zelf lijkt meer op een verkoopplaats van antieke meubelen. Wij hadden een kamer op de eerste verdieping aan de zwembadzijde. De kamer zelf was sober. De badkamer heeft een afzuiging die aangaat zodra je het licht aan doet. Deze afzuiging maakte behoorlijk veel herrie! Het nadeel was dat naast onze kamer een apparaat hing wat om de 2 minuten een behoorlijke klapperend geluid maakte. Ook hangen er op de gang diverse lampen die s'avonds niet gedimt worden. Wij hadden hier toch last van tijdens onze nachtrust omdat de gordijnen erg dun zijn. Het ontbijt is karig te noemen. Het zwembad is niet al te groot maar wel netjes. Als overnachtingshotel is het goed te overleven.

5,9

met een groep (8)