Hotel Santika Bandung*** in Bandung Indonesië beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Santika Bandung***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Santika Bandung***

JL. SUMATERA 52, BANDUNG, 40115, Bandung
Hotel Santika Bandung scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Santika Bandung***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Santika Bandung*** in Bandung, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Santika Bandung*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Santika Bandung*** met andere accommodaties in Bandung.

3 beoordelingen over Santika Bandung***

met oudere kinderen, Juli 2010
"Zeer prettig hotel"
Hanita Rietrae
25-8-2010 We hebben hier 2 nachten gelogeerd tijdens onze rondreis en erg genoten van dit fijne hotel. Prima ligging, goed eten in het restaurant met als bijzonder gerecht dit keer Spareribs. Varkensvlees is nauwelijks verkrijgbaar in Java dus werd ons dit gerecht aangeraden. Grappige bediening in restaurant, fijne en schone kamers, prima bedden, erg lekker ontbijt. Aanrader!

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Goed hotel in hartje Bandung"
Raymond van Kerkvoo...
19-6-2010 Wij hebben Santika Bandung al meerdere keren bezocht. Een goed hotel in hartje Bandung, vlak achter de Bandung INdah Plaza en aan de Jalan Sumatera met zijn outletshops. De kamers zijn goed ingericht en schoon. Het zwembad is prima en de gastvrijheid van de medewerkers hoog. Het restaurant is recent gerenoveerd. De kaart is al jaren hetzelfde, maar wie van de Indonesische keuken houdt, is er voldoende keus. De club sandwich is favoriet onder mijn kinderen.

met een groep, Juni 1992
"Knus hotel"
Conny
3-3-2012 Een knus hotel met goede kamers.