Hotel Gumilang Sari*** in Bandung Indonesië beoordelingen 4.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Gumilang Sari***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Gumilang Sari***

Jl.Dr.setiabudi, 50154, Bandung
Hotel Gumilang Sari scoort een 4,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gumilang Sari***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gumilang Sari*** in Bandung, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Gumilang Sari*** met andere accommodaties in Bandung.

1 beoordeling van Gumilang Sari***

1 beoordeling
Christopher van Leu...
5-5-2007 Ons was door de manager beloofd dat we een pickup zouden krijgen vanaf de luchthaven.Na een uur wachten hebben we zelf maar een taxi genomen.De kamers waren ruim maar het interieur was oud en rook muf.Even een wandeling maken was onmogelijk door het voorbijrazende drukke verkeer richting Lembang.Het eten was wel lekker.De airco was te klein voor de grote kamer.We zouden er een maand blijven maar na twee nachten hebben we besloten een ander hotel te zoeken. Dit hotel is NIET voor herhaling vatbaar.