Hotel Grand Preanger**** in Bandung Indonesië beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.008 bezoekers online
Home > Indonesië > Java > Bandung > Hotel Grand Preanger****

Beoordelingen Hotel Grand Preanger****

30 januari 2012

6,6
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Grand Preanger scoort een 7,5 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Preanger****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Preanger**** in Bandung, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Grand Preanger**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Java. Vergelijk Hotel Grand Preanger**** met andere accommodaties in Bandung.

28 beoordelingen over Grand Preanger****

met partner, Nov. 2011
Nooit meer
Eddy
2-1-2012 Heb een keertje hier gelogeerd. Maar de tweede keer was de service zeer teleurstellend, men probeer je dan duurdere kamers aan te smeren. Dus niet doen deze hotel, je kan beter een eindje verderop lopen naar Panghegar Hotel,, iets goedkoper en de service is uitstekend te noemen.

met oudere kinderen, Juli 2011
Redelijk hotel
ralphvsunten
8-8-2011 Gemiddeld hotel aan drukke weg maar weinig tot geen winkels/restaurantjes in de buurt. Hotel is zeer gericht op Indonesiërs die een week weg willen. Daarom niet echt aangepast aan Westerse standaarden (vooral eten) en meer aan die van Azië (vermaak). Lobby zag er modern uit, kamers beetje gedateerd maar wel schoon en netjes. WC is zo raar geplaatst dat je hooguit 20cm ruimte hebt voor je benen tussen wc en muur.
Wegens het gebrek aan restaurants in de buurt maar roomservice besteld dat redelijk was maar koud. Prijs viel mee. Ontbijt zeer teleurstellend, weinig Westerse opties en brood was niet te eten. Buiten een zwembad waar we geen gebruik van hebben gemaakt.

met partner, 2011
Redelijk hotel
John
24-4-2011 Redelijk hotel
Ligt aan een drukke weg
Het eten is goed te noemen, wel zijn de kamers en het sanitair gedateerd.
Verder een lekker zwembad bij het hotel.
En een fitnes ruimte

met partner, Nov. 2010
Groot en modern hotel
g.dobber
17-1-2011 Midden in Bandung, goede kamers, eten is relatief duur.

met partner, 2010
Prachtig hotel
E van Leeuwen
14-9-2010 Prachtig hotel ,rustig gelegen.
Mooi zwembad ,mooie kamers en vriendelijk personeel

met partner, Juni 2010
Niet echt fantastisch
Edwin
5-1-2011 We hebben eerder in dit hotel gelogeerd, maar de laatste 2 keer dat we hier kwamen waren zogenaamd alle goedkope kamers vol, men probeer je dan duurdere hotelkamers aan te smeren, dit ervaarde ik als zeer teleurstellend. En men kijkt je dan aan of men wil zeggen heb je me dan niet gehoord.

met een groep
Beetje ouwbollige kamers
Diandra
11-11-2009 De kamers en badkamer waren niet meer van deze tijd. Het eten tijdens het ontbijt was goed.
Je kan wel zo naar het centrum lopen, de ligging is goed.

Vergane glorie
J. Baas
11-3-2009 Merkwaardige entree: met een roltrap naar boven naar de lobby. Beetje verwaarloosde indruk. Grote kamer; badkamer duidelijk gedateerd alle kranen ed gammel, moeten vernieuwd worden.
Ontbijtbuffet matig.
Omdat we vroeg vertrokken - 06.15 u. - ontbijtbox mee: bevatte twee kleffe sandwiches, een bekertje water en een appel, en dat terwijl we bij een later vertrek gewoon gebruik gemaakt hadden van het ontbijtbuffet

Prima hotel, vriendelijk personeel
Louis Nijsters
15-1-2009 Uitstekend hotel, heel vriendelijke bediening, goed eten en drinken, mooie kamers. Een minpuntje: onderhoud sanitair en badkamer kan werkelijk beter, jammer!

met partner, Nov. 2008
Goed hotel, eten niet zo bijzonder.
Harrie
26-11-2008 Hotel Grand Preanger in Bandung is een hotel met uitstekende faciliteiten. De kamers zijn ruim, het zwembad goed toegankelijk en schoon en de spa uitstekend. Alleen tijdens ons verblijf was alleen het lobby-restaurant (Gaucho) geopend waar wij vaak de enige bezoekers waren en het eten te wensen overliet. De receptiemedewerkers verwezen ons dan ook graag door naar andere restaurants in de binnenstad.

6,6

met een groep (1)