Hotel Nirwana Gardens Resort**** in Bintan Island Indonesië beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Nirwana Gardens Resort****

30 mei 2012

als je naar het zwembad kijkt

Beoordelingen Hotel Nirwana Gardens Resort****

TANJUNG UBAN LAGOI, 29155, Bintan Island
Hotel Nirwana Gardens Resort scoort een 8,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Nirwana Gardens Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Nirwana Gardens Resort**** in Bintan Island, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Nirwana Gardens Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bintan/Batam. Vergelijk Hotel Nirwana Gardens Resort**** met andere accommodaties in Bintan Island.

2 beoordelingen over Nirwana Gardens Resort****

met oudere kinderen, Mei 2012
"Oud maar authentiek hotel"
Martinus
12-5-2012 Hebben er 3 fantastische dagen gehad .

met oudere kinderen, Juli 2010
"Heerlijk een aanrader"
Karin Noom
9-8-2010 Wij een gezin van 5, zijn nu 2 weken terug uit Bintan.
Toen we aankwamen bleek dat we echter maar over 4 bedden beschikte, foutje van de reis organisatie. Dit was namelijk al het 2e hotel waar ons dat overkwam.
Management heeft echter perfect mee gedacht en kwam met een klasse oplossing.
Ondanks dat de fout niet bij het hotel "Nirwana Gardens Resort"lag kregen we tegen een kleine vergoeding een suite aangeboden.
Hier kon met gemak een 5e bed neergezet worden.
Probleem op gelost. Tijdens ons 8 daags verblijf kwamen we tot de conclusie dat het personeel in dit hotel er echt was voor zijn gasten en dat ze alles deden om te zorgen voor een perfecte vakantie.
De dag van vertrek kwam ook hun gastvrijheid weer duidelijk naar voren.
Zoals altijd moesten we ook hier om 12.00 uur de kamer verlaten, maar het management bood ons aan om ook de rest van de dag gebruik te maken van de suite. Zo konden we nog lekker douchen voor we werden opgehaald om terug te keren naar Nederland. Top gewoon.