Hotel Ubud Hanging Gardens**** in Ubud Indonesië beoordelingen 8.3 | Zoover

6,5
6,3
6,7

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Ubud Hanging Gardens****

DESA BUAHAN, PAYANGAN, UBUD, GIANYAR, 80571, Ubud
Hotel Ubud Hanging Gardens scoort een 8,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ubud Hanging Gardens****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ubud Hanging Gardens**** in Ubud, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Ubud Hanging Gardens**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Ubud Hanging Gardens**** met andere accommodaties in Ubud.

4 beoordelingen over Ubud Hanging Gardens****

9,5
6,5
6,3
6,7
"Heerlijk ontspannen met schitterend uitzicht!"
Maarten
22-10-2008 Mooi hotel. We zijn hier een aantal dagen geweest tijdens onze huwelijksreis. Heerlijk om uit te rusten en te genieten van de omgeving. Ongeveer 25 min met taxi naar Ubud. Eten kan je idd beter in Ubud. Zeker een aanrader!!

met partner, Juli 2008
"Nooit meer!"
Nienke
27-12-2008 Wij wilden voor een paar dagen de omgeving van de rijstterassen verkennen en hebben daarom gekozen voor Ubud Hanging Gardens. Hier kregen we een geweldig uitzicht cadeau. Ik heb heel wat gezien, maar zo'n mooi uitzicht hadden we nog nooit gezien. Eenmaal aangekomen bij de kamer, waren we erg teleurgesteld (zacht uitgedrukt!). De kamer stonk, de houten vloer was door het vocht weggerot, het bed was zo vochtig en klam dat het leek of je er al een week in had gelegen met 40 graden koorts. Ook de badkamer was zeer verouderd en had niet eens een normale plek om je handdoeken op te hangen.
De koelkast buiten de kamer kon niet dicht, dus lauwwarm drinken en de 'keuken' was eigenlijk geen keuken te noemen. Het zwembad heeft net genoeg plek voor 2 stelletjes.
Maar vooral de doordringende stank en het vieze bed, deed ons een paar dagen eerder vertrekken. Het maakt mij niet uit of iets niet up to date is, als het maar schoon is. Jammer, ze hebben erg veel potentie er iets moois van te maken!

Anna
5-2-2008 Prachtig hotel met schitterend uitzicht.

Unieke locatie.

Zeker een aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Ubud Hanging Gardens**** bi...

Hugo Van Sintruyen
19-4-2007 Prachtig hotel schitterend gelegen midden in het regenwoud. Uitstekende kamers met alle voorzieningen en een gegarandeerde privacy. Elk huisje heeft zijn eigen privé zwemdokje met uitzicht over de vallei. Erg vriendelijke service. Slechts één minpuntje: eten in het restaurant is duur en de menukaart biedt weinig keuze.
Toch een aanrader