Villa The Ubud Village Resort***** in Ubud Indonesië beoordelingen 9.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.300 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Ubud > Villa The Ubud Village Resort*****

Beoordelingen Villa The Ubud Village Resort*****

10 februari 2012

9,6
9,7
Villa The Ubud Village Resort***** Ubud
9,8

Villa The Ubud Village Resort scoort een 9,8 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa The Ubud Village Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa The Ubud Village Resort***** in Ubud, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Villa The Ubud Village Resort***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Villa The Ubud Village Resort***** met andere accommodaties in Ubud.

29 beoordelingen over The Ubud Village Resort*****

met partner, Okt. 2011
Heerlijke villa
Dennis
9-11-2011 in oktober 4 nachten in een private poolvilla geslapen, wat een ruimte!!!! ik denk wel 300m2 echt heel gaaf een eigen zwembad in de tuin 2 buitenbedden binnen een douche buiten een douche buiten nog een bad!! we hadden wel heeeel veel mieren in de tuin maar die werden dmv verdelger opgeruimd. lekker eten maar het eten in de stad was beter, ook het ontbijt kon wat beter voor zo`n luxe hotel. Ubud super stadje restaurant Nomad zeer aan te raden!! ook het ramanyana ballet bij de lotus garden was heeel mooi!!

Een paradijs !
Helian Velraths
8-10-2011 Een prachtige lokatie met zeer vriendelijk personeel.Service- en klantgerichtheid staan bij iedereen hoog in het vaandel. Het ontbijt was iedere ochtend één groot feest.
De villa met pool en tuin biedt veel privacy.Het park van het resort is eveneens geweldig. Alles wordt iedere dag schoongemaakt.
De shuttle-bus service naar het centrum loopt prima, terwijl het centrum ook te voet goed bereikbaar is
Wij gaan beslist terug.

met partner, Okt. 2011
"Geweldige locatie"
a van gink
14-10-2011 Zijn hier van 2-9 oktober geweest. Aan alle verwachtingen voldaan.
Villa is van alle gemakken voorzien op een zeer mooie locatie.
Ontbijt is iedere ochtend perfect. Keuze uit diverse thema's met een geweldig uitzicht over de naastgelegen rijstvelden.
Meerdere keren in het restaurant gegeten wat ook perfect was.
Heb al vele plekken op de wereld bezocht maar zou hier dus zo weer heen gaan. Personeel is ook zeer vriendelijk. Je voelt je hier in iedere geval nog een "gast"

Geweldig verblijf
pieter bakker
12-10-2011 voor de 7de keer op bali. voor de eerste keer dit resort. Vriendelijker dan hier kan werkelijk niet. Prachtige villa. En leuk straatje met goeie restaurantjes niet te ver weg. Alleen prive zwembad is erg klein. Meer een dompelbad. Ontbijt was ook geweldig met prachtig uitzicht. En de manager van dit resort., is echt gemeent heel aardig. Hij zal er alles aan doen om je een wereldvakantie te bezorgen. Komen hier zeker terug.

Schitterdende villa's
m.schilperoord
6-7-2011 Ons verblijf in The Ubud Village Resort was geweldig, een mooi opgezet park met privé villa's met alle luxe. Het personeel is zeer vriendelijk en de faciliteiten stuk voor stuk erg goed. Mooi zwembad, goed restaurant en een goede Spa.

met partner, Mei 2011
Toplocatie voor huwelijksreis
chantal_leeuw
18-10-2011 begin mei zijn wij hier geweest op huwelijksreis, 5 nachten
deze villa's zijn een droom op zich! prachtig, ruim en paradijselijk!
buitenbadderen, zwembad, buiten-hutje, buiten douche.
vanaf de wc kan je in de vijver vissen zien zwemmen.
ontbijt was super! niks vooraf opgeven, direct bestellen met een super uitzicht! gratis printen en online gaan, shuttle bus naar het centrum, afternoon tea! we hebben de spa niet bezocht maar wel in het centrum massages gehad, heerlijk!
de mensen zijn heel vriendelijk en oprecht geinteresseerd. wij vonden het leuk om met de mensen een praatje te maken, ze geven leuke tips.
alles wat we hierna hebben bezocht haalde het niet bij deze prachtige villa!

Super!
Anneke en Bram
11-11-2010 We hebben hier 5 nachten van onze huwelijksreis door gebracht. In één woord geweldig. De absoluut mooiste accomodatie van onze huwelijksreis.
Erg rustig op het resort, het resort valt supermooi in het landschap weg tussen de rijstvelden. Vriendelijk personeel, schitterend mooi zwembad waar bijna nooit iemand aan ligt.

Een absolute aanrader voor een huwelijksreis!!!

met partner, Sept. 2010
Perfect!
Anneke & Bram
11-10-2010 We hebben hier 5 nachten van onze huwelijksreis door gebracht. In één woord geweldig. De absoluut mooiste accomodatie van onze huwelijksreis.

Een absolute aanrader voor een huwelijksreis!!!

met oudere kinderen, Juli 2010
Veel luxe en rust.
A.Assink
16-8-2010 Deze bungalows liggen iets buiten Ubud, middenin de rijstvelden. Vanaf de ontbijtzaal heb je een prachtig uitzicht. Leuk privézwembad in binnentuin. Geweldige buitendouche! Groot zwembad voor iedereen waar bijna nooit iemand was. We kregen soms het idee dat er geen andere gasten waren. Jammer dat je voor het ontbijt een dag tevoren een keuze moest maken voor wat je wilde eten en hoe laat.

met vrienden, 2010
Fantastisch!!!!!!
stef
20-6-2010 zeer mooie villa's, goede service, lekker eten, ligt een stukje buiten ubud maar wel shuttle service naar de stad.

9,6
9,7