Hotel Saren Indah**** in Ubud Indonesië beoordelingen 8.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.858 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Ubud > Hotel Saren Indah****

Beoordelingen Hotel Saren Indah****

7 februari 2012

Hotel Saren Indah**** Ubud

Hotel Saren Indah scoort een 8,7 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Saren Indah****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Saren Indah**** in Ubud, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Hotel Saren Indah**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Saren Indah**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Saren Indah**** met andere accommodaties in Ubud.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Saren Indah****

met partner, 2011
Fantastisch hotel!! een echte aanrader
MN+BJ
17-9-2011 Hotel Saren Indah in Ubud vonden wij echt fantastisch. Het ligt aan de rand van het monkey forest, midden tussen de rijstvelden en binnen een paar minuten lopen ben je in het centrum van Ubud. Het hotel biedt ook gratis vervoer van en naar het centrum.
Wij hadden een deluxe kamer in dit hotel die echt geweldig was. We keken uit over de rijstvelden. De kamers waren erg schoon, goed onderhouden, het bed was goed. Badkamer zag er keurig uit. 's Avonds als je het centrum bent ingeweest zorgt het personeel ervoor dat de bedlampjes vast aan zijn als je terug bent!
Het ontbijt was goed verzorgd, ook de menu kaart voor lunche en diner zagen er goed uit. Het zwembad + ligstoelen en handdoeken service waren netjes op orde.
Het personeel was uitermate vriendelijk en wilde dan ook alles voor je doen. Vanuit het hotel kan je uitstapjes boeken.
Kortom dit hotel is een echte aanrader, als we weer eens naar Ubud gaan zullen we zeker dit hotel weer gaan boeken.

Geweldig hotel met geweldige service
P. Kuijper
22-12-2011 Het hotel is kleinschalig waardoor er veel persoonlijke aandacht van het personeel is. Van de tuinman tot de dames van de receptie, iedereen is even aardig. Niets is teveel. De kamer was niet heel groot maar had voldoende ruimte voor ons reisgezelschap. Bij het ontbijt worden verse smoothies aangeboden. De voorbij komende en broodjes pikkende apen zijn alleen maar sfeer verhogend! Het zwembad is klein maar schoon. Kortom het is echt een aanrader!!

Aanrader!
J&J
22-8-2011 Het hotel is rustig en kleinschalig. Het ligt direct naast het apenbos. 's Avonds wandel je met een zaklamp door het bos naar het centrum. Aan de monkey forest road heb je veel restaurantjes. Aanrader is Mrs. Wayan en Three Monkeys. Het personeel in het hotel is super vriendelijk. Kamers zijn prima. Ontbijt bestaat uit toast, ei, fruit, thee of koffie en juice. Je kunt ook prima eten in het hotel. Tijdens een diner was er ook een balinese dansvoorstelling. Wil je de omgeving verkennen? Boek dan een tour met de mountainbike. Vanaf de vulkaan fiets je langs allerlei mooie plekken. (bijna alles bergaf; dus nauwelijks trappen)

Rustig gelegen tussen de rijstvelden
rhmjacobs
10-8-2011 Hotel ligt op rustige plek in Ubud met zicht op de rijstvelden. Wij zaten in de laatste kamer en op de bovenste etage, waardoor we 's morgens de apen tussen de rijstvelden zagen lopen. Ligt naast het apenbos, die je door moet lopen om naar het centrum te gaan. 's Avonds rijdt er een gratis shuttle bus om de gasten naar het centrum te brengen en weer op te halen.

met partner, Mei 2011
Toplocatie in Ubud!
koos en karin
20-11-2011 Een superleuk eenvoudig hotelletje midden in de natuur met een mooie kamer en een ruim terras. Verder ontzettend vriendelijk, lief en behulpzaam personeel. We waren tijdens onze rondreis al behoorlijk verwend op Bali, maar zij doen er qua service nog een schepje bovenop. Zo worden bijvoorbeeld twee keer per dag de handdoeken gewisseld, komen ze ’s avonds je bed ‘slaapklaar’ maken, brengen ze netjes de toast als je vergeten bent deze uit het broodrooster te halen en worden desgewenst alle excursies voor je geregeld! En alles gebeurt met een gemeende lach. Om nooit te vergeten!!!

met partner, Mei 2011
Mooi uitzicht over een rustgevend rijstveld.
Anneke en Wim
22-5-2011 + een goed hotel met lekker zwembad en heerlijk eten, vriendelijk personeel.

- veel trapjes, niet geschikt voor mensen die moeite hebben met trappen lopen. ook buiten het hotel, slechte wegen.

met vrienden, Apr. 2011
Heerlijk hotel
Chris
10-6-2011 Het hotel Saren Indah is echt een aanrader, super mooie kamers, lekker eten en super vriendelijk personeel. Via het Monkeybos loop je zo naar het erg gezellige centrum. Probeer alleen zo snel mogelijk door dat bos te komen, apen zijn heel erg brutaal...

met partner, Mrt. 2011
Leuk klein resort nabij Ubud.
Martin en Feara van...
14-3-2011 Leuk klein resort nabij Ubud.Wij zaten op eerste verdieping en kamer was schoon. [kamer 111].Groot balkon met goed bed.Badlkamer is aan opknapbeurt toe.Zittend douchen en scheur in raam.Personeel zeer vriendelijk.Ontbijt redelijk maar lunch en diner waren prima.Gratis WIFI gehele dag.Waterkoker en haardroger aanwezig.Neem zaklamp van huis mee voor 's avonds als je terug wandelt langs Monkeyforrest.Apen komen langs tijdens ontbijt.pas op want ze zijn agressief!Personeel ook bang voor apen.Je kunt wel mooie wandelingen in sawa''s maken en Ubudmarket is enig.Gratis transferbusje aanwezig voor naar en uit Ubud naar resort.Voor ons was het verblijf van een paar dagen genoeg maar wel erg leuk.

met partner, Feb. 2011
Heerlijk hotel
k van schaik
1-3-2011 een zeer fijn hotel om meerdere nachten te verblijven.Mooie ruime kamers en gratis goed werkend internet op de kamer.Ze doen alles om het je naar de zin te maken.Wij hebben via hun ook de fietsen en scooters gehuurd.De aapjes lopen er altijd in de buurt.het eten is er goed en de prijzen laag(9000 rup. voor blikje drinken uit de minibar.)Naast het hotel rechts zit ook een lekker restaurant.

Mooi ,schoon hotel
Marry en Piet
28-12-2010 Wij hebben hier 2 weken vertoefd. Grote kamers met groot bed,tv en koelkast. Kamers worden zeer goed schoon gehouden,handdoeken 2 maal per dag verschoond. Zeer vriendelijk personeel en een SUPER kok. Gebruik van internet is gratis en er gaat een shuttlebusje meermaals per dag.Hotel wordt begin volgend jaar uitgebreid met een nieuw restaurant en een spa. Hou je van rust is dit hotel een aanrader!

1 2 3 4 5 volgende