Hotel Bali Spirit Hotel & Spa**** in Ubud Indonesië beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.577 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Ubud > Hotel Bali Spirit Hotel & Spa****

Beoordelingen Hotel Bali Spirit Hotel & Spa****

10 februari 2012

6,2
Hotel Bali Spirit Hotel & Spa**** Ubud

Hotel Bali Spirit Hotel & Spa scoort een 8,4 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bali Spirit Hotel & Spa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bali Spirit Hotel & Spa**** in Ubud, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Bali Spirit Hotel & Spa**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Bali Spirit Hotel & Spa**** met andere accommodaties in Ubud.

31 beoordelingen over Bali Spirit Hotel & Spa****

Vergane glorie.....
Frank
19-6-2011 Bali Spirit was ooit het beste hotel in Ubud. Helaas wordt er op dit moment dat ik deze recentie schrijf (juni 2011) een restaurant gebouwd op de plek waar eerst uitkeek op ongerepte jungle. Houd er rekening mee dat er hierdoor geluidsoverlast is wat tot 10 uur 's avonds door kan gaan en nog een jaar kan duren. Verder zijn de kamers, de service en het zwembad prima. Vanwege de vele trappen is het niet kindvriendelijk of geschikt voor mensen die slechte ter been zijn. Het eten geef ik een onvoldoende vanwege de keuze bij het ontbijt (er is geen keuze - elke dag toast met jam en een ei) en de prijs kwaliteit van het avondmenu. Loop het hotel uit, ga naar rechts en daar vind je een leuk klein restaurant (d' warung) waar een lief indonesche vrouwtje (Kadek) heerlijke goedkope maaltijden maakt. Haar man kun je voor 35 euro ofzo een dagje huren om je heen te brengen waar je wilt.

met partner, Mei 2011
Leuk hotel, maar erg veel trappen!
breda005
4-7-2011 Het hotel ligt op een heuvel. Prachtig uitzicht.
Mooie buitendouche en wat erg belangrijk is, heel schoon!
Het grootste minpunt is dat je erg veel trappen moet lopen. Je komt nergens zonder eerst een trap op of af te moeten.
Als je naar het centrum of de markt wilt, kun je gebruik maken van de gratis shuttlebus van het hotel. Je kunt hier ook een kookworkshop doen (heb ik overgeslagen omdat ik elders de workshop had geboekt)
Gratis internet via wifi. Als je geen laptop bij je hebt, kun je tegen betaling in de lobby gebruik maken van het internet.

met vrienden, Feb. 2011
Relaxed
Mirjam
19-2-2011 Het enige wat we misten was een klamboe.
Kamers ruim en netjes gezellig en echte sfeer voor bali.
naast het hotel( als je uit het hotel loopt rechterkant) zit een heerlijk klein restaurantje het heet d'waroeng. het is van een vrouw geheten Kadek daar kun je heerlijk en goedkoop eten. Haar man is taxi chauffeur en heeft ons rond gereden en is erg vriendelijk.
Houd je van Indonesisch eten ga hier eens langs.....

Goed,rustig en prachtig gelegen hotel
Ivo & Astrid
26-9-2010 Wij hebben 5 nachten doorgebracht in Bali Spirit. De ligging is werkelijk geweldig! Erg rustig en omgeven door groen (alsof je midden in de jungle zit). Uitzicht op een riviertje, waar locale kinderen zwemmen en vrouwen de was doen. We hadden een eigen huisje, wat erg ruim en mooi was.
Het personeel is erg vriendelijk. Het enige wat ons wat tegenviel, was het ontbijt. Keuze was nl. beperkt: of cruesli, of toast met ei of jam, of Indonesisch ontbijt (nasi). In ons geval was het dus 6 dagen of toast met ei of toast met jam.
Het centrum van Ubud is makkelijk te voet te doen. Er rijdt op verschillende tijdstippen een gratis shuttlebus van het hotel naar het centrum en terug. Een goede service dus van het hotel.

met partner, Mei 2010
Mooie kamers, prachtige omgeving
Leoni
11-1-2011 Prachtige ligging, genoeg te zien en te doen. Kamers zijn mooi en groot en schoon. Uitzicht op rivier is prachtig!Ontbijt is sober ... maar niet slecht. In restaurant kan je ook 's avonds eten, dat is prima verzorgd, lekkere toetjes!
Ubud is een leuke ervaring, vooral te voet heen gaan, kom je in contact met de locale bevolking! Door het apenbos is ook een bijzondere ervaring. Opletten; dat wel, maar wel leuk!

Leuk hotel!
Art & Lieke
8-5-2010 Wij zijn met vrienden in dit hotel geweest. Het ligt erg mooi langs een rivier die je van boven af kunt zien.
Je krijgt er een beetje het jungle-gevoel.Veel palmbomen e.d.
Wel erg veel trappen,dus niet handig als je wat slecht ter been bent.
Leuke tuin met mooie beelden en erg vriendelijk personeel. Zwembad is mooi,niet heel erg groot maar er zijn ook maar ong,25 kamers in dit hotel,dus vaak heb je het voor jezelf alleen.En met een bar in het water!
Ubud(wat trouwens echt de moeite waard is om een paar dagen te zijn)ligt op ong. 15 minuten lopen,maar er gaat ook een shuttlebus.
De kamers zijn heel erg leuk,met een mooi bamboe-plafond en een fijn balkon.
Prima hotel dus!!!
Veel plezier!

met partner, Okt. 2009
Fantastische plek
ina en jaap
21-11-2009 hotel ligt in een mooie vallei aan een rivier waar smiddags de bevolking zwemt,wasten vist. je zit midden in de natuur in een prachitige groene omgeving iets buiten ubud. wij hadden een lagoon kamer ruim met een mooi terras met hemelbed en alles erin behalve tv, maar dat mis je niet op bali. wel veel treden want hotel ligt tgen een heuvel met het zwembad in het dal. er is een shuttledienst op bepaalde tijden naar centrum ubud, maar het is makkelijk te lopen met doorsteek door apenbos. eten is zonder meer goed te noemen en vanuit het restaurant mooi uitzicht over de omgeving. tevens kan je div excursies maken vauit het hotel.hotel een aanrader

met partner, Okt. 2009
Mooie plek op balie
ina en jaap
21-11-2009 hotel ligt in een fantastiche groene omgeving tegen een heuvel aangebouwd dus veel treden lopen. vanuit hotel kijk je zo op de rivier waar de bevolking vist-wast en zwemt. de lagoon kamer welke wij hadden was ruim met mooi terras en geweldig uitzicht. in de kamer alles aanwezig. het eten was goed en ook vanuit het restaurant mooi uitzicht over de omgeving. vanuit het hotel kan je div excursie doen.
hotel ligt iets buiten ubud maar men heeft op bepaalde tijden een shuttledienst naar ubud centrum maar vanuit het hotel is het makkelijk te lopen via het apenbos. goede plek om te verblijven

met partner, Sept. 2009
Mooie groene omgeving op een heuvel
marleentje
24-9-2009 Als honeymooners kregen wij een gratis upgrade naar de River Villa! Wat een mooie ligging! Echt een mooi plaatje zo groen! De plaatselijke bevolking wast zich elke dag in de rivier. Tarzan en Jane zie je nog net niet in de lianen voorbij komen. Erg goed eten, vriendelijk personeel. Goede schoonmaak. Busservice goed. Wij hebben een raft excursie via het hotel geregeld en dit is zeker de moeite waard om de natuur te bekijken, bijzonder mooi!!

Wat een mooie ligging!!
marleen