Hotel Ananda Cottage*** in Ubud Indonesië beoordelingen 7.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.858 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Ubud > Hotel Ananda Cottage***

Beoordelingen Hotel Ananda Cottage***

7 februari 2012

Hotel Ananda Cottage*** Ubud

Hotel Ananda Cottage scoort een 7,7 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ananda Cottage***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ananda Cottage*** in Ubud, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Hotel Ananda Cottage*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Ananda Cottage*** met andere accommodaties in Ubud.

17 beoordelingen over Ananda Cottage***

met een groep, 2011
Leuk hotel
Dick Gerressen
10-11-2011 hotel mooi gelegen tussen sawa's zeer mooi opgezet in een natuurlijk omgeving incl zwembad.wij kregen bij toeval een slaapkamer met een woonkamer.badkamer was schoon,waterkoker wel aanwezig.
handdoeken service aanwezig.

Super
Ellen
11-8-2011 Een zeer goed verblijf gehad. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prachtig gelegen cottages, verzorgde kamers, zeer schoon en van alle gemakken voorzien.

Ontbijtbuffet was gevarieerd en smakelijk!

met partner, 2011
Heerlijk hotel
John
24-4-2011 Mooie cottages, met super badkamer in de buitenlucht
Echt een Leuke beleving
Mooi zwembad
Relaxte omgeving
Leuke winkeltjes in de omgeving waar je mooie souvenirs kunt score

met partner, Aug. 2010
Verkopen verkopen verkopen
Erik & Fleur
30-8-2010 Ananda Cottage ligt mooi tussen de rijstvelden en een klein half uurtje lopen naar het centrum. Het zwembad is klein en toont niet erg schoon, we hebben er zelfs een dikke rat gezien. Het restaurant is goed en het personeel vriendelijk. Iedereen van het hotel probeert aan je te verdienen, dat wordt op een gegeven moment echt irritant. Ook op straat houdt het gezeur om transport of excursies niet op...pfffff!
Je moet je goed insmeren met deet want ongedierte zit er genoeg, je wordt lek geprikt. Het bad zonder douchegordijn maakt de badkamer flink nat en dat droogt ook niet op.

met oudere kinderen
De hemel op aarde!
Huka's
20-5-2010 In één woord: geweldig! Wat een prachtige ligging... We keken onze ogen uit wanneer we aan het zwembad lagen!

De accomodatie was prima. Leuke, typische Balinese huisjes. Heel idyllisch. Veel ruimte, schoon, een badkamer in de openlucht, een leuk eigen terrasje voor de deur, zwembad en ligbedden voor de deur. Er werd goed schoongemaakt door de mannen.

Ik denk dat er heel veel verandert is sinds een aantal jaren, gezien de onderstaande reacties. Wij waren met z'n vijven, en waren helemaal ondersteboven van dit verblijf! Je waant je in een paradijs.

Wij zijn geweest in mei 2010.

met een groep, Juni 2009
Een hotel midden in de rijstvelden
Danny
18-3-2011 Dit hotel ligt buiten Ubud, op een heuvel, waardoor de wandeling naar Ubud en weer terug best zwaar kan zijn. Het hotel heeft 2 zwembaden. De kamers zijn verschillend, sommige vrij klein en zonder airco, andere weer heel groot en met airco.

met partner, Aug. 2008
Mooi hotel aan de rand van Ubud
Ingrid
30-11-2008 Mooi hotel met zeer veel groen en uitzicht op de rijstvelden. Onze kamer was netjes en schoon. Alleen geen tv aanwezig.
Heerlijk ontbijt (met pindakaas). Wij hebben hier geen diner gehad en zijn in Ubud geweest voor het diner. Hier is heel veel keus uit verschillende restaurantjes. Ook een aanrader is een massage te nemen, welke genoeg worden aangeboden langs de weg in Ubud. Primitief, lekker voor weinig geld.
Vanaf het hotel met de taxi naar Ubud in ongv. 5 minuten.

Familie, Juli 2008
Prachtige ligging
Boetzkes
4-8-2008 Uitgestrekt complex midden tussen de rijstvelden. Prachtig om te zien. Wij hadden de kamers voor het zwembad. Met onze ( grotere) kinderen ideaal, het leek wel een prive zwembad. Ligging is rustig, naar Ubud centrum lopen is ong. 20 min. Ontbijt heerlijk en goed verzorgd. Nette en aardige bediening.
Diner, mwa. Beter uiteten in Ubud.
Kamers waren redelijk schoon. Badkamer kon er mee door. niet overal even schoon op en onder. Heerlijke gelegenheid om voor de kamer te zitten op terrasje. Gezellig als je met meerdere mensen bent zoals wij.
We zouden het zo nog eens doen, aleen al voor het uizicht!

met een groep, Okt. 2007
AB
11-10-2007 Geweldig hotel. Na een lange reis op Java was dit een verademing. Cottages liggen midden tussen de rijstvelden, waardoor je niet in de gaten hebt hoe groot het eigenlijk is. De kamers zijn ruim, schoon en mooi. Fijne badkamer in de open lucht met schone, frisse handdoeken en iedere dag verse bloemen.
Totaal geen last van ongedierte op de kamer, en ook geen last van opdringerig personeel. Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam.
De behandelingen in de nabijgelegen spa waren erg goed voor een prima prijs. Ik heb hier de was laten doen: prima prijs-kwaliteit verhouding. Kortom: een echte aanrader!

Familie
Moniek
3-8-2007 Ook wij hadden in juli 2007 veel ongedierte op de kamers: er was een enorme rode grote mieren kolonie in de kast. Er werd onmiddellijk actie genomen, toen we dit meldden. Sterke gifmiddelen werden gespoten, maar toen waren ze ook weg. Kamers zijn donker, eten vonden wij redelijk. Ligging is fenomenaal. Ik heb niets anders gedaan dan hele dagen op het terras gezeten en naar de rijstvelden gekeken. De wandeling door de rijstvelden is een absolute aanrader: zo ontzettend mooi!

met een groep (3)