Bungalow Agung Raka**** in Ubud Indonesië beoordelingen 7.8 | Zoover

Bungalow Agung Raka**** Ubud

Beoordelingen Bungalow Agung Raka****

Jl. Pengosekan, 80571, Ubud
Bungalow Agung Raka scoort een 7,8 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Agung Raka****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Agung Raka**** in Ubud, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Bungalow Agung Raka**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Bungalow Agung Raka**** met andere accommodaties in Ubud.

16 beoordelingen over Agung Raka****

6,7
"Weids uitzicht!"
Daan
9-10-2011 Vorige maand hebben we twee nachten in een superior bungalow doorgebracht. We hadden een weids uitzicht over de rijstvelden en daar hebben we dan ook dubbel en dwars van genoten.

Het ontbijt is basic, maar als je het laat bezorgen op je kamer en het op je veranda (met geweldig uitzicht) eet, is het helemaal goed.

De klamboe op de slaapkamer was erg handig en ook de electrische muggenverdelger werkte prima.

De pendeldienst naar de stad is prettig, maar lopend is ook prima te doen. Monkey sanctuary is op loopafstand, dus zeker een aanrader.

"Niet doen!!!"
Annoniem
28-9-2011 We kregen echt een mooi huisje!!! Maar naast een bouwput!!!!
Veel lawaai en geen rust. En als klap op de vuurpijl nog eens dat ontbijt.
Continentaal is daar : Twee sneetjes toast met een botertje en een jammetje.

met een groep, Sept. 2011
"Prima plek om te verblijven"
Perry Bruins
30-9-2011 Agung Raka is een prima hotel om te verblijven. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien; het is ook bijzonder om bijvoorbeeld een badkamer in de buitenlucht te hebben. De trap naar boven in de huisjes is wel wat steil en minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Slaapkamer is heel goed, airconditioning, groot bed met klamboe rondom. Het zwembad is prima, er staan alleen veel te weinig ligbedden en een parasol ontbreekt eveneens. Het ontbijt vonden wij ronduit slecht. Er was "keuze" tussen brood met eieren en nasi goreng. Brood wordt exact afgemeten (1 snee de man). Extra brood wordt in rekening gebracht (!).
Het personeel is zeer vriendelijk en altijd bereid te helpen. De shuttle bus rijdt "on demand" en als je af en toe een fooi geeft ook naar plaatsen die niet voorkomen op de standaard drop-off plaatsen. Als je wil worden opgehaald is 1 telefoontje genoeg.
overall, op het ontbijt na, een prima hotel.

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Agung Raka**** bij:

"Wonderschone ligging"
Elly Greven
23-8-2011 Prachtig uitzicht over de rijstvelden. Complex is ruim opgezet. Standaard bungalow valt w.b. ruimte van de slaapkamer tegen. Weinig bergruimte. Voor de rest een topper. Prima ontbijt, mooi zwembad en heerlijk rustig. Voor herhaling vatbaar. Veel restaurants in de buurt.

met partner, Mrt. 2011
"Prachtige, ruime bungalows in mooie omgeving!"
Lieke
11-4-2011 Wij verbleven 5 nachten in Agung Raka en hebben hier een heerlijk verblijf gehad. De kamers zijn ruim, wat donker maar met een prachtig uitzicht over de rijstvelden. Beneden was er een heerlijke loungeplek waar je 's avonds de vogels en kikkers hoort. Ook de medewerkers in het hotel zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zouden hier zeker nog eens terugkomen!

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Heerlijke plek, voor herhaling vatbaar!"
Laura
18-11-2010 Wij zijn net terug van 3 weken Bali/Lombok en onze accomodatie in Ubud - Agung Raka, was toch wel de meest fantatische. We hadden de superior bungalow, met een prachtig uitzicht op de rijstvelden. De inrichting is fantastisch balinees en de ruimte immens. De service is perfect, voor onze baby van 10 maanden werd het campingbedje met klamboe tevoorschijn gehaald. Ze heeft hier heerlijk in geslapen, en wij dus ook!
Verder heerlijk gegeten op de kussens bij de veranda en de shuttle service naar het centrum is eveneens goed geregeld. En in 15 minuten waren we lopend weer terug.

met partner, Sept. 2010
"Heerlijk begin van een reis door Bali"
D. Rombouts
26-10-2010 Ubud is achteraf onze favoriete Bali-bestemming. Agung Raka draagt daar zeker aan bij. Heerlijke bungalows met prachtig uitzicht over de rijstvelden. Ontbijtje in je bungalow, eten terwijl je op je eigen lounchekussens ligt. Dat is genieten! Schone kamers, goede bedden en een fijn zwembad om je dag struinen door Ubud er even uit te zwemmen. Heerlijk rustige accomodatie in het toch zeer levendige Ubud. En met de shuttleservice sta je in 5 minuten in hartje Ubud. Jalan jalan (lopen) is ook goed te doen, zo'n 15 minuten. De ophaalservice vanaf het vliegveld liet voor ons te wensen over, ze zijn ons vergeten, en dat is ook niet goedgemaakt door het management. Teleurstellend, maar de bediening is top! Lieve mensen die je echt in de watten leggen.

met partner, Sept. 2010
"Mooie plek voor herhaling vatbaar"
André en Annie
25-9-2010 Agun Raka licht practig aan de rand van Ubud, lekker rustig en dicht genoeg bij centrum. personeel is heel hartelijk en behulpzaam

met partner, Juni 2010
"Schitterend"
C. v/d Wulp
14-7-2010 We hadden de Superior Bungalow midden in de rijstvelden.
Veel ruimte, leuk balkon en zitje onderin waar ontbijt werd geserveerd.
Trouwens gesmuld van het Indonesische ontbijt!
Werd wel helemaal gek van de beestjes, stikt er echt van.
Zwembad oke.
Wel jammer dat er geen aparte ruimte is voor de massages; staat nu tussen de stoelen bij het zwembad.

met vrienden, Mei 2010
"Aanrader voor rustzoekers"
hemie
15-5-2010 Prachtige ligging, even buiten het centrum.Restaurant is in aanbouw, ontbijt wordt naar huisje gebracht. Keuze tussen nasi goreng of brood, beide goed maar eenvoudig. Personeel wil alles doen om het je naar de zin te maken.Vriendelijk, oplettend en zorgzaam. Verloren portemonnee, werd met alles er nog in terugbezorgd. Dat in een land waar de levensstandaard niet hoog is en men graag wat meer geld zou willen hebben.Zo vaak je maar wilt kun je met de auto gratis naar de stad gehaald en gebracht worden.Te weinig zit en lig gelegenheid bij het leuke,niet al te grote zwembad.Er zijn bij het huisje geen stoelen om op te zitten, maar dikke kussens waar je op kunt zitten op de bale-bale ( een verhoging boven de grond)met een mooi uitzicht op de sawahs.Er zijn ook 4 kamers, eenvoudiger, maar welgoed en goedkoper, met uitzicht op de tuin. Nadeel is dat deze dichter bij de drukke weg liggen!Men is bezig sommige huisjes op te knappen. Wij zijn nu 2 maal geweest en waren beide keren enthousiast.