Hotel Santika Premiere Beach Resort**** in Tuban Indonesië beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Santika Premiere Beach Resort****

9,6

30 mei 2012

Hotel Santika Premiere Beach Resort**** Tuban

Beoordelingen Hotel Santika Premiere Beach Resort****

Jalan Kartika Plaza, 80361, Tuban
Hotel Santika Premiere Beach Resort scoort een 9,3 uit 10, op basis van 106 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Santika Premiere Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Santika Premiere Beach Resort**** in Tuban, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 72 vakantiefoto's van Hotel Santika Premiere Beach Resort**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Santika Premiere Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Santika Premiere Beach Resort**** met andere accommodaties in Tuban.

106 beoordelingen over Santika Premiere Beach Resort****

9,6
met vrienden, Juli 2011
"Heerlijk hotel"
Ellen
19-8-2011 Na rondreis hier een heerlijke week verbleven. Super verzorgd resort. Zeer goede kamers, ontbijtbuffet is uitgebreid en smaakt voortreffelijk.

Heerlijk gelegen in rustigere gedeelte met alle drukte op loopafstand. Direct aan het schone brede strand gelegen.

Kortom perfect hotel!!!

met jonge kinderen, 2011
"Mooiste hotel in Tuban"
M. van Houten
8-7-2011 Voor de 5e keer in Santika verbleven en opnieuw naar volle tevredenheid. Door de wijde opzet een relaxed hotel voor alle leeftijden. Medewerkers supervriendelijk en het ontbijt is nog uitgebreider geworden. Op loopafstand van Discovery Mall en Kuta Square. Volgende keer gaan we hier zeker weer naartoe.

met vrienden, Juni 2011
"Geweldige plek alles in de buurt!"
Eric en Irene
9-7-2011 Geweldig hotel, mooi opgezet. Schone zwembaden en prive strand. Heerlijk bijkomen na een rondreis op Java en Bali.
Het ontbijt in buffet vorm was super.
We hebben hier 1 keer s'avonds in hotel gegeten wat ook erg goed was. personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
In tien minuten loop je naar Kuta waar het een heel andere wereld is de afwisseling van drukte om je heen en de rust die het hotel uitstraald vonden wij erg prettig.

met partner, Okt. 2010
"TOP!"
José
26-10-2010 Zijn net terug van een geweldige 17-daagse vakantie in Santika Beach.
Prachtig en rustig gelegen hotel, zeer schoon, ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel, uitstekende service.
Als je de deur uitgaat zit je meteen in de gezellige drukte. Eten: Garis-Garis (100m naar rechts), Febris (meteen aan de overkant), Balinese specialiteiten bij Kunyit (vooraan bij de ingang). Ook leuke restaurants aan de achterkant van de Discovery Mall
Als je een privé chauffeur nodig hebt vraag dan bij de ingang naar Tommy. Zeer betrouwbaar persoon en past zich helemaal aan je wensen aan.

met jonge kinderen
"Oase van genot!"
Peter
12-7-2010 Werkelijk een beleving om hier te verblijven. Het personeel supervriendelijk en behulpzaam. De kamers mooi en superschoon (zelfs geen mieren in de kamer). Een prachtige ligging aan het strand, met mooie zwembaden voor alle leeftijden. Het ontbijt uitstekend met superveel keus, zowel lokaal (Indonesisch) als internationaal.

met partner, Apr. 2010
"Prima hotel met uitstekende bediening en ligging"
Bert van de Lisdonk
19-6-2010 Santika Beach Resort is een erg goed hotel.
Mooi strand met prima beach-restaurant. We hadden een "luxe" kamer maar de luxe hebben we niet kunnen ontdekken, al was er niks mis met de kamer.
Vriendelijk personeel, af-en-toe wat overdreven of ingestudeerd.
Kuta vinden we helemaal niks. Rumoerig, slordig en druk. Je kunt de straat nog niet oversteken door de voortdurende stroom, brommers, motors en auto's.
Aanbevolen restaurant: Little Italy. Qua sfeer alsof je in de Toscane zat,
Bali blijft voor ons toch het Het Hof van EDEN

met vrienden, Nov. 2009
"Paradijs!"
Jansje en Bertus
3-12-2009 Hotel Santika is een paradijs. Gelegen in een prachtig goed onderhouden tuin, aan een privestrand. Heerlijk ontbijtbuffet, en uitermate vriendelijk personeel. 2 x per dag schone handdoeken, en zelfs je bed word eind van de dag opengeslagen. We voelden ons een week lang de koning en koningin. Een aanrader is om bij het restaurant Sunrise Beach aan het strand 's avonds een drankje te drinken en dan te genieten van een geweldige zonsondergang. Kortom als wij ooit weer naar Bali gaan, dan zeker weer naar hotel Santika.

"Helemaal goed!!!!"
CJ & K
21-10-2009 Geweldig hotel! Wij waren hier van 29-09-09 t/m 13-10-09. Wij hebben al heel wat van de wereld gezien, en dit was de beste vakantie tot nu toe! Hele vriendelijke mensen, schoon hotel, goed eten perfecte service! niks is teveel gevraagd, hotel ligt lekker centraal winkelcentrum om de hoek, de poort uit en allemaal kleine winkeltjes, tuin is prachtig, direct aan het strand. Wij komen zeker nog een keer terug!

met partner, Sept. 2009
"Geweldig!"
Taar & Mas
21-10-2009 8 dagen hebben wij in dit super mooie hotel gezeten. In Balinese stijl gebouwd en ook een schitterende tuin erbij. Het is een vrij groot hotel, maar doet toch intiem aan, omdat alles mooi is ingedeeld. Je hebt niet het gevoel dat je in een heel groot resort zit. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Het eten is prima. Ontbijbuttet uitgebreid en s' avonds kun je er ook goed eten. Traditionele gerechten, maar ook een Europese kaart. Zwembaden zijn prachtig, lekker dichtbij de zee. Het ligt gunstig, heerlijk rustig, maar met 20 minuten wandelen ben je zo in Kuta. Zelf vonden wij Kuta veel te druk, dus erg blij om in dit hotel te verblijven.

met partner, Sept. 2009
"Fantastische plek!!!! weg gaan dit jaar weer!!!"
K. van Gerven
11-5-2010 Wij zijn hier vorig jaar geweest, en hebben de tijd van ons leven gehad! Wij hebben beide al veel van de wereld gezien en dit was echt het beste hotel wat we gehad hebben.
Personeel is zo vriendelijk, niks is teveel gevraagd, alle zo persoonlijk, wij houden niet van het massale gebeuren. Heerlijk rustig hotel en voor uitgaan en winkeltjes hoef je maar 2 minuten te lopen. Ontbijt was fantastisch!!! hadden we dat thuis maar! Diner was om je vingers bij op te eten! Wij gaan dit jaar September weer eens even kijken bij Santika!