Vakantie Beoordelingen Tirtagangga Bali vakantie, hotels, last minutes | Zoover

3,7

30 mei 2012

Tirtagangga

Beoordelingen Tirtagangga

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Tirtagangga. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Tirtagangga. Ben je zelf op vakantie geweest naar Tirtagangga? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Tirtagangga scoort een 7,7 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Bungalow en 2 Hotels in Tirtagangga. Op Zoover vind je bovendien 92 vakantiefoto's van Tirtagangga. Je kunt 1 video van Tirtagangga bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Tirtagangga. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali.

7 beoordelingen over Tirtagangga

3,7
met partner, Nov. 2011
"Fantastiche plek in de rijstvelden"
janna
Sfeer
6-12-2011 heerlijke plek voor een paar dagen, mooie rijstvelden/uzitichten en schitterend water-paleis!

"Plaatsje erg klein, omgeving Super mooi!"
robdewinnaar@hotmai...
Sfeer
5-7-2011 Het plaatsje stelt na het waterpaleis niks voor, maar de omgeving is erg de moeite waard. Maak een wandeling met gids door de rijstvelden en dorpjes.

met jonge kinderen
"Cultuur viert hoogtij"
jeanette roye
Omgeving
19-7-2010 ga voor de waterpaleizen, het zijn er 3 en voor de mooie omgeving waar het echte balinese leven nog rustig zijn tempo draait van eeuwen her. stappers moeten hier wegblijven, mensen die van rust en cultuur houden mogen tirtagangga niet overslaan.

"Tirta Ayu Hotel = geweldig"
Fedde en Froukje
Omgeving
18-1-2010 Tijdens onze rondreis door Bali was Tirtagangga het tweede plaatsje dat we aandeden. We mochten overnachten in het waterpaleis en dat kunnen we iedereen aanraden! Ook de tour in de omgeving waarbij je nog twee andere paleizen bezoekt, is zeker de moeite waard. Langer dan twee nachten zouden wij hier niet verblijven, want uit eten of op stap gaan, kan hier echt niet, maar tijdens een rondreis moet je hier eigenlijk wel zijn geweest.

met partner, Juli 2009
"Kuuroord voor overspannen vakantiegangers"
Eric Boom
Sfeer
26-7-2009 Na ongeveer 24 uur reizen is de oorverdovende stilte rondom in een tropisch woud gelegen Pandanhouse een geschenk uit de hemel. Slechts gestoord door het geluid van tsjilpende vogels en vallende kokosnoten is het goed staren en lezen op het overdekte terras, waar een uitstekende bediening altijd klaar staat. De maaltijden zijn eenvoudig maar met liefde en smaakvol gemaakt en opgediend. Mijn vrouw en ik waren de enige gasten en hadden een gloednieuw, mooi en ruim appartement met balkon naast het hoofdverblijf. Ook onze chauffeur annex gids en bedrijfsleider deed z'n uiterste best om het ons helemaal naar de zin te maken (tegen een vergoeding). Een nadeel is wellicht dat je na een lange tocht op het warme vochtige Bali niet even lekker een duik kunt nemen. Weliswaar is er naast het terras een ruime badkuip gelegen, maar die stond droog tijdens ons verblijf. Een tweede nadeel is misschien dat je er 's avonds niet zonder vervoer op uit kunt gaan om een andere keuken te proberen.

Ron
1-2-2006 zie ook www.tirtagangga.nl
Tirtagangga is een plaatsje waar de voormailge radja een waterpaleis liet bouwen. Omgeving is mooi, fraaie sawa's en dus het waterpaleis. Op korte afstand staat een grotere waterpaleis, in Ujung, gelefgen naast het stadje Amlapura. Ook zijn er weinig of geen muggen omdat Tirtagangga hoger ligt dan bijvoorbeeld Kuta of Sanur. Hier kom je nog het traditionele Balinese leven tegen (cultuur).

met partner, Okt. 2005
"Waterpaleis"
Jan en Christien
Omgeving
21-2-2010 Tirtagangga heeft weinig meer te bieden dan een waterpaleis en een ruïne van een paleis. De omgeving is prachtig om te fietsen.
Het is verstandiger b.v. in Candidasa of Padangbai te verblijven en Tirtagangga als dagexcusrsie te doen.