Hotel Melia Bali Villas & Spa Resort***** in Tanjung Benoa (Nusa Dua) Indonesië beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Melia Bali Villas & Spa Resort*****

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Melia Bali Villas & Spa Resort*****

Kawasan Wisata Btdc Lot 1, 80363, Tanjung Benoa (Nusa Dua)
Hotel Melia Bali Villas & Spa Resort scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Melia Bali Villas & Spa Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Melia Bali Villas & Spa Resort***** in Tanjung Benoa (Nusa Dua), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Melia Bali Villas & Spa Resort***** met andere accommodaties in Tanjung Benoa (Nusa Dua).

1 beoordeling van Melia Bali Villas & Spa Resort*****

1 beoordeling
"Een droom dat werkelijkheid wordt!"
estiksma
22-6-2011 Via onze reisorganisatie hadden wij eerst een normale kamer geboekt. Prima kamer. Echter, hadden wij ook hotelkamers gezien omringt door een mooi zwembad. Nieuwsgierig dat wij waren hebben wij bij de receptie gevraagd of wij deze hotelkamers mochten zien en een Villa. De kamer met de aangrenzende zwembad was al prachtig. Eenmaal aangekomen in de Villa stap je een droom binnen. Een super groot bad, waar je romantisch met zijn tweeën in kunt liggen. Dagelijks mag je kiezen tussen 4 verschillende soorten beddengoed, satijn, linnen, zijde of katoen. 42 inch lcd scherm. Het ontbijt wordt door het personeel in je villa gebracht, wat je zelf mag aangeven wat je wenst. Je eigen zwembad, hemelbed in de openlucht en een buitendouche. Een mini walk-in closet voor de man en de vrouw. En bij aanvang ontvingen wij een fruitschaal met onze naam gegraveerd in een meloen met een fles wijn. Villa's dicht bij het strand met een mooie azuurblauwe zee. Het geld meer dan waard! Droombestemming.