Villa Villa Ayo*** in Tanah Lot Indonesië beoordelingen 9.7 | Zoover

Zwembad met het woonhuis AyoKa

Beoordelingen Villa Villa Ayo***

Jl. Ayo, Desa Belalang, Bali, 82171, Tanah Lot
Villa Villa Ayo scoort een 9,7 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Villa Ayo***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Villa Ayo*** in Tanah Lot, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 51 vakantiefoto's van Villa Villa Ayo*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Villa Villa Ayo*** met andere accommodaties in Tanah Lot.

12 beoordelingen over Villa Ayo***

9,6
9,5
9,8
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Bali Paradise..!"
Vincent Hunneman
20-5-2012 Villa Ayo is een fantastische villa om helemaal tot rust te komen. Gelegen in een authentieke Balinese omgeving met een mooi uitzicht over de rijstvelden. De faciliteiten en de service van het personeel was van top kwaliteit. Een mooie uitval basis om het zuid-westen van Bali te ontdekken. Een echte aanrader..!

met partner, Feb. 2012
"Echt Bali"
Marja de Zwart
21-2-2012 prachtig uitzicht over rijstvelden en vanaf de toren naar de zee, rustig gelegen. Hier leer je het echte Bali kennen, tussen de bewoners. Voorzien van fijn personeel met o.a. een kokkin (Kadek) die heerlijke maaltijden voor je klaarmaakt. Jammer dat de eethuisjes niet op loopafstand te vinden zijn om eens uit eten te gaan, maar het hoofd van de staf ,Cetiq, is immer bereid om je tegen kleine vergoeding naar restaurantjes te brengen met de auto.
De zee op op ongeveer 15 minuten lopen en de Tanah Lot tempel is door de rijstvelden op 30 minuten loopafstand.
Ook kun je hiervandaan leuke dagtochten per auto (met chauffeur) maken naar de bezienswaardigheden van Bali.
Alles wat je nodig hebt is in de villa aanwezig en je kunt dan ook van een heerlijke vakantie genieten, zoals je het zelf wilt!

met vrienden, Okt. 2011
"Hemels"
Osman
9-11-2011 Villa Ayoka is een droom; alle luxe die je kan wensen is aanwezig en de vriendelijke staf maakt de vakantie compleet! We hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in de heerlijke rust die de villa je biedt, vooral lekker na een drukke dag tour. Cetig verteld je graag over de Balineze cultuur en staat altijd voor je klaar. Kadek bereidt heerlijke maaltijden en alles wordt elke dag schoon gemaakt. We zijn een week thuis en zouden nu al terug willen gaan!

De beste prijzen en lastminutes voor Villa Villa Ayo*** bij:

"Wat een fantastische vakantie!"
Kevin
26-9-2011 We hebben 2 weken doorgebracht in Villa Ayo De/ Ayo Ka en wat hebben we genoten. De villa, gelegen in Tanah Lot, heeft in alle opzichten onze verwachtingen overtroffen. De combinatie van ruimte, rust, zeer luxe ingerichte woonvoorziening, vriendelijk personeel dat voor je klaarstaat, een fantastisch mooi land, en de keuze / vrijheid om iets actief te ondernemen wanneer je dat wilt maken dat je alles wat je van een vakantie mag verwachten binnen handbereik hebt.

Een dubbel en dikke aanrader voor iedereen die van vakantie houdt.

"Fantastische villa!"
Denise
26-7-2011 Villa Ayo is een supermooi en luxe complex om helemaal bij te komen!
Wij zijn er 3 dagen geweest en helemaal tot rust gekomen. 's Morgens duik je vanuit de slaapkamer zo het zwembad in, je kunt lekker relaxen aan het zwembad en genieten van het fantastische uitzicht op de rijstvelden. Leuke wandeling naar het strand en goede uitvalsbasis voor verschillende excursies.
De ontzettend vriendelijke en behulpzame staf zorgen ervoor dat je werkelijk niets te kort komt, en kunnen je veel over Bali vertellen.
Kortom, een echte aanrader!!

met vrienden, Juni 2011
"Ik wil daar wonen!"
Harold
9-7-2011 2 weken gezeten in Tanah Lot. Wat een prachtige villa op een prachtige plek. Wat een luxe en wat een aardige mensen. Chauffeur staat altijd voor je klaar, de kok maakt de lekkerste dingen voor je klaar en de gastheer doet zijn uiterste best om het je naar de zin te maken. Werkelijk uitstekend. Ik zou iedereen aanraden om als je naar Bali gaat zeker eens hier te verblijven. Vanuit een perfecte villa kun je met een privechauffeur gaan en staan waar je wilt. En als je thuiskomt staat je eten klaar en hebben ze alle boodschappen voor je in de koelkast staan. Wow ik mis het. Cetiq bedankt voor alles

met een groep, Juni 2011
"Wat een heerlijke plek om te genieten van Bali"
William
9-12-2011 Villa Ayo in Tanah Lot is een perfecte locatie om Bali te ontdekken. Heerlijk genieten van de rust en luxe. Fantastisch personeel waarbij je met al je vragen terecht kunt. Vraag zeker ook of ze een heerlijke maaltijd voor je kunne bereiden. Vanuit de viewing tower kijk je uit over de rijstvelden naar de oceaan. Een dikke 10 wat mij betreft!

met vrienden, Mei 2011
"Droomvilla!"
Magret
19-7-2011 Villa Ayo Ka is nieuw, super de luxe, veel privacy, groot heerlijk zwembad en jacuzzi en ook nog eens twee prachtige badkamers half buiten met beneden een prachtig natuurstenen bad. De keuken is luxe maar die hebben we haast niet van binnen gezien. Bij de villa is fantastisch personeel, waaronder de kokkin, die een eigen repertoire aan gerechten heeft maar ook flexibel is met specifieke wensen. Geen haar op ons hoofd om zelf te gaan rijden, de chauffeur heeft ons overal gebracht waar we wilden en buiten alle toeristische drukte om. Het huis ligt aan de rand van een heel klein dorp, waar geen toerisme te bekennen is, hoogstens bij het strand (10 minuten lopen), maar dan meer gericht op de lokale bevolking. Tijdens ons verblijf waren er een babyceremonie, crematie, en dodenceremonie. Als je van uitgaan houdt, is dit een slechte locatie. Wil je leven als God op Bali, dan is dit theplacetobe!

met vrienden, Feb. 2011
"Villa Ayo"
Ellen
23-3-2011 Net terug van Bali, waar wij een fantastische vakantie hebben gehad, een prachtige villa met geweldig personeel die het je graag na de zin willen maken. Niets is teveel, de omgeving is mooi landelijk en wil je tot rust komen zit je hier goed. Cetig de chauffeur bracht ons overal heen. Het eten was lekker. Vooral de sate ;-) Alles was nieuw en schoon en buiten je iegen douchen is een aparte ervaring. Wij gaan zeker terugkomen, en zullen het bij vele aanraden. Rien Joris en Ellen

met partner, Feb. 2011
"Voor ons een paradijs op Bali geweest!"
P Graafmans
17-2-2011 Eerste week van Februari geweest samen met mijn vriendin. Het was een waar paradijs waarin wij ons waanden. Op ideale afstand van het vliegveld, we werden opgehaald door de chauffeur.

Ruim opgezette villa met zwembad en apart een heerlijke whirlpool, waar we de nodige uurtjes ingezeten hebben met een fris drankje erbij :-)

Voor het geld dat je betaalt heb je hierbij de beste villa die ik tot nu toe gezien heb. Helemaal nieuw gebouwd in 2010.

Al met al een heerlijke week gerelaxed hier na onze rondreis op Bali. Wij gaan zeker nog een keertje terug!