Hostel Lihat Sawah in Sidemen Indonesië beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.701 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Sidemen > Hostel Lihat Sawah

Beoordelingen Hostel Lihat Sawah

10 februari 2012

5,9
huis in de rijstvelden

Hostel Lihat Sawah scoort een 7,4 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Lihat Sawah? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Lihat Sawah in Sidemen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hostel Lihat Sawah vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hostel Lihat Sawah met andere accommodaties in Sidemen.

3 beoordelingen over Lihat Sawah

met partner, Juni 2010
Prachtig huis met schitterend uitzicht
Dick en Inge
5-8-2010 In Sidemen huurden wij een "privat bungalow"bij Lihat Sawa. We hadden een huis van 2 verdiepingen gelegen in de rijstvelden met een schitterend uitzicht op de vulkaan.
Het huis was prachtig ingericht, met beneden een ruim terras en boven een groot balkon met heerlijk meubilair. We waren hier één met de natuur, de rust en de stilte 's avonds en 's nachts waren echt een geweldige ervaring. Als we weer op Bali zijn, gaan we hier zeker weer een paar dagen genieten!

Sfeervol, vriendelijk en rustig
pebbles
1-6-2009 Eenvoudige maar zeer charmante accomodatie. Geweldig uitzicht over de sawa's. Zeer gastvrij personeel.

Eenvoudig maar lekker eten, vooral de versgebrande pinda's als kleine snack zijn een aanrader! (worden heet geserveerd)Je kan in het restaurantje eten of op je kamer/veranda als je dat liever wilt.

Verwacht geen brandschone kamers want in het huisje waar wij verbleven zaten boven de ramen open gedeeltes zodat er dus stof en insecten naar binnen komen.....

EEn aanrader voor mensen die het rustige dorpsleven temidden van de rijstvelden eens van dichtbij willen bekijken.

Dit nooit meer
ad hulsman
22-12-2008 Dit is geen bed en breakfast, maar meer een "hotel". Boekten 3 dagen in november 2008. Zeer slecht eten, alles koud. Kamers amper verlicht, met de kippen op stok. Ratten in de kamer en een hoge prijs voor wat geboden werd. Zijn naar een dag weg gegaan. "Dit nooit Meer". Zal dit niemand aanbevelen..

5,9