Villa Mari Masuk**** in Seririt Indonesië beoordelingen 9.8 | Zoover

Villa Mari Masuk**** Seririt

Beoordelingen Villa Mari Masuk****

Jl. Mawar U16, 81153, Seririt
Villa Mari Masuk scoort een 9,8 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Mari Masuk****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Mari Masuk**** in Seririt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Villa Mari Masuk**** vinden. Je kunt 1 video van Villa Mari Masuk**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Villa Mari Masuk**** met andere accommodaties in Seririt.

7 beoordelingen over Mari Masuk****

9,7
9,7
9,9
met partner, Okt. 2011
"Verliefd huwelijksreis"
Meltem & Suheda Bul...
10-11-2011 Een prachtige uitzicht. Wij hebben een verblijf ervaren wat onvergetelijk blijft. De accomodatie is geheel naar eigen wens te vervullen. Met het personeel is alles bespreekbaar en zijn overigens erg vriendelijk.
Enige wat wel echt nodig is, is vervoer. Maar dat is ook voor geen geld te regelen. Een absolute aanrader.

"Een paradijs op aarde!"
Carien Smets en Gar...
21-8-2011 Je voelt je net de koning en de koningin als je in deze prachtige villa, waarin aan alles is gedacht en waarin alles aanwezig is, wordt verwend door een geweldige staff!
Illuh en Dini zorgen voor een schone villa, schone was, boodschappen en geweldig lekker eten; Made zorgt voor een prachtige tuin en mooi zwembad en Komang zorgt voor je veilgheid!! Ze staan alle 4 voor je klaar, altijd vriendelijk en niets is te veel!
Super!

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Geweldige Villa met Prachtig uitzicht."
van den Eijnden
9-1-2011 Een perfecte villa met een geweldige tuin. De 4 man sterke "staff" doen er alles aan om het u naar de zin te maken.Beslist een aanrader ook omdat het noorden van Bali minder toeristisch is als het zuiden, je komt er dus helemaal tot rust.
De enigste tip die ik eventueel zou kunnen geven ( die dus geld voor alle accomodatie's in het noorden ) is dat het misschien fijner is om eerst een paar dagen in het zuiden te blijven om te bekomen van de reis en de drukte van het toeristische zuiden te bekijken.

met een groep, Aug. 2010
"Fantastische plek in een schitterende omgeving"
Roy Herrebrugh
20-9-2010 Bali noemen ze wel het eiland der goden. In deze villa voel je je inderdaad een beetje een god. Schitterend zwembad, prachtige tuin,direkt aan zee en... je kan je de gehele dag laten verwennen door een getrainde staf aan personeel. Een kokkin die de sterren van de hemel kookt, en chauffeur annex tuinman en een securityguard die instaat voor je veiligheid.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Geweldig...Leven als "God in Frankrijk/Bali""
Tom Roos
19-9-2010 Als je rust, ruimte, zee en natuurschoon hoog in het vaandel heb staan en prijs stelt op luxe en een geweldige verzorging door de staf van Villa Mari Masuk ben je hier helemaal thuis. Wij hebben genoten van ons verblijf en voelden ons de gehele periode net "miljonairs". Onze kinderen hebben genoten van het zwembad, de zee, de dolfijnen en de wandelingen langs het strand.
We kunnen er heeeel veel over zeggen maar je moet het " beleven" om te geloven...
Komen hier zeker nog een keer terug......in November alweer!

"IN EEN WOORD GREAT!!!!"
Jim da Thesta Jacob...
20-9-2010 Het was geweldig!!!
Het was een mooie en leuke tijd op Bali in Villa Mari Masuk.
Na een hartelijk ontvangst en een verfrissende douche hebben we genoten van een heerlijke maaltijd.
Het huis is perfect, mooi ingericht en zalige slaapkamers met comfortabele bedden. De badkamer met een
heerlijke buiten douche.
De tuin met mooie bloemen en planten en dat heerlijk zwembad ('s morgens eerst lekker een duik voor het ontbijt).
En dan die mooie balong: lekker chillen met een goed boek en genieten van het uitzicht op zee. Mooie zonsondergangen!
Het ontbijt en avondeten klaargemaakt door de kok(in) waren voortreffelijk.
Onze chauffeur Made: goedlachs en met veel humor heeft ons overal veilig naar toegereden. Je moet daar wel een goede rijervaring hebben. Hij heeft ons veilig door alle door elkaar rijdende brommers heen geloosd.
De securityman Komang is elke avond/nacht aanwezig:
Kortom aan te bevelen !!!
Jim, Mirjam,Marissa da Thesta Jacobs de Bok

"TOP"
Fam Alakopsa
28-9-2010 Voor een week rust een absolute aanrader.Prachtige lokatie.