Villa Lagu in Seririt Indonesië beoordelingen 10.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Villa Lagu

Jalan Segara, Seririt
Villa Lagu scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Lagu? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Lagu in Seririt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Villa Lagu vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Villa Lagu met andere accommodaties in Seririt.

1 beoordeling van Lagu

1 beoordeling
met een groep, Juni 2011
"Schitterende villa met een prachtige ligging"
Jos en Mir
28-7-2011 De villa's Lagu en Danison liggen op het einde van een veldweggetje tussen de rijstvelden en direkt aan het strand. Net een stukje paradijs op aarde. Lovina ligt op een kwartiertje rijden, en is gemakkelijk te bereiken met de eigen bus en Wayan de chauffeur. Wayan brengt je ook naar de mooiste plekjes op Bali. De villa zelf is van alle comfort voorzien en ligt in een mooie, door de tuinmannen Putuh en Kadek, onderhouden tuin. Je hebt er je eigen prachtig zwembad met een jacuzzi!! Het personeel, Devi, Ciri en Corina, doen er de hele dag alles aan het je naar de zin te maken en 's avonds wordt er heerlijk voor je gekookt! Het lui liggen op de Balé met mijn boek en een drankje erbij was heerlijk, om het nog maar niet te hebben over de heerlijke massage's door Devi. Kortom we hebben een schitterende vakantie gehad en we hebben deze lieve mensen in Bali dan ook in ons hart gesloten. Terima kasih! Sampai jumpa ! (Dank je wel ! Tot ziens). Wij gaan hier zeker naar terug!!!