Beoordelingen Villa Ananda****

19 juni 2013

Ananda****
Beoordelingen Villa Ananda****
Seririt
Overweeg je om een verblijf te boeken in Villa Ananda**** in Seririt, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Villa Ananda**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Villa Ananda scoort een 9,4 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Villa Ananda**** in Seririt, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Villa Ananda****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Villa Ananda**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Villa Ananda**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Villa Ananda**** met andere accommodaties in Seririt.

6 beoordelingen over Ananda****

9,8
9,5
met jonge kinderen, 2013
"Geweldig"
Mariette Leegwater
8-2-2013 We hebben hier een prachtige vakantie genoten. De villa staat in een gezellig dorpje. Onze dochters (toen 12 en 9) hadden al gauw vriendschap met de kids in het dorp. Ze deden dan ook mee aan de dorps activiteiten. Een ware belevenis voor onze kinderen om te zien en ervaren hoe de mensen daar leven. De natuur is prachtig, de sfeer en energie ontspannend en Agus missen de meiden na twee jaar nog steeds. We hopen hier zeker weer terug te komen. De verzorging in de villa is heerlijk. Ik moest eerst zelfs wennen aan zoveel verwennerij.

met partner, Aug. 2012
"Ultiem genieten!"
Jasper en Lyonne
9-9-2012 Wij hebben in Villa Ananda met z'n 2en een fantastische tijd gehad! Erg mooie villa, enorm behulpzaam, vriendelijk personeel dat ons volledig in de watten heeft gelegd. Elke dag opgeruimde en schone kamers, schone handdoeken op de badkamers! Voor een zeer acceptabel bedrag werden dagelijks boodschappen gedaan door het personeel waar bijzonder lekkere maaltijden van werden bereid.
De Villa ligt in een rustige, gezellige wijk met veel spelende kinderen op straat. Omdat je je midden tussen de lokale bevolking zit, proef je de sfeer van het dagelijks leven op bali, erg leuk!
Vanuit de villa zijn mooie trips te maken naar diverse trekpleisters op het eiland. De chauffeur, tevens manager van de villa, heeft ons erg mooie en indrukwekkende plekken laten zien. Doordat hij 2 huizen naast de villa woont, is het gemakkelijk geweest om trips af te spreken. Klein nadeel; vaak lange autoritten om ergens te komen, echter 'daar' aangekomen maakte de bijzondere ervaring dit ruimschoots goed! GENIETEN!

met partner, Mrt. 2012
"In één woord fantastisch"
Familie Heldens
29-7-2012 Nu we weer terug zijn in Nederland willen we graag nog even reageren op ons prachtig verblijf in villa Ananda. Het verblijf daar was in een woord fantastisch.
De service van de staf verdient niets dan lof, zo bescheiden en gedienstig. Maar we hebben ook goed rond gekeken in het mooie Umeanyar en begrepen hoe daar de samenleving in elkaar zit. Heel bijzonder.
De cooking class in rest. Le Jaenzan is een echte aanrader voor iedere hobby-kok. Maar ook de spa in Lovina, de wandelingen in de omgeving, de botanic garden, Ubud alles in een woord geweldig.
Wij willen jullie complimenteren met de wijze zoals jullie deze fantastiche plek hebben neergezet in Umeanyar. Bedankt voor deze mooie vakantie en vooral nogmaals dank aan Komang Cook, Komang Gardener en als laatste uiteraard de rots in de branding Agus.

Vriendelijke groeten
Frans en Truus Heldens

met partner, Nov. 2011
"Helemaal goed en leuk"
Rein
31-7-2012 Het huis is prachtig en erg comfortabel, het was geweldig in één woord. Je hebt in en om het huis genoeg om heerlijk bij te ‘tanken’. Zowel de zorg van koekje en gardener, de Hollandse koffie tot het brood uit de machine, helemaal goed en leuk.

Reint

"Genoten en gaan zeker keer terug!"
AEM Steur
31-7-2012 Een hartelijk ontvangst door lachend en zeer vriendelijk personeel in een prachtig ingericht huis in een echte woonwijk van Umeanyar, een klein dorp nabij Siririt. Geen massa toerisme dus maar wel een eigen zwembad. Vervoer geen enkel probleem: daarvoor stond Agus altijd voor ons klaar.
De lieve kokkin Komaan bespreekt elke dag wat je wilt eten en wanneer. Je rekent de boodschappen met haar af en je krijgt alle bonnetjes en het wisselgeld terug. Heerlijk gegeten kan ik zeggen. Maar ze zorgt er samen met haar collega voor dat het huis elke dag weer tip top wordt schoongemaakt en op verzoek wast ze ook (tegen een zeer kleine vergoeding) de kleding.
Kortom: service, rust, zeer vriendelijke en welwillende mensen, een prachtig huis en zwembad in fantastische omgeving. Wij gaan weer!

met partner, Mrt. 2011
"Onderscheidend en het echte Bali beleven"
Bert & Margareth
10-10-2011 "gelukzaligheid" in Villa Ananda.Temidden van spontane hartelijke dorpsbewoners in de ruime villa die met gevoel voor kunst zo in balans is gebouwd en ingericht. We werden begeleid door Agus, manager/chauffeur die ons in die mooie auto zoveel van Bali liet zien en daarover in goed engels vertelde. Maar ook door die lieve jonge vrouw Komang Cook die kleur geeft aan de villa en altijd straalt als ze een fijne maaltijd voor ons had bereid of de perfect gestreken was op het bed legde. Dit is perfect en voor herhaling vatbaar.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?