Hotel The Oberoi Bali***** in Seminyak Indonesië beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.523 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Seminyak > Hotel The Oberoi Bali*****

Beoordelingen Hotel The Oberoi Bali*****

10 februari 2012

9,7
Hotel The Oberoi Bali***** Seminyak

Hotel The Oberoi Bali scoort een 8,7 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Oberoi Bali*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Oberoi Bali***** in Seminyak, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel The Oberoi Bali***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel The Oberoi Bali***** met andere accommodaties in Seminyak.

5 beoordelingen over The Oberoi Bali*****

met partner, Nov. 2009
Dit is vakantie!
N. Fleuren
30-11-2009 Na onze rondreis door Bali zijn we de laatste week verwend in het Oberoi hotel. Hier weten ze wat service bieden betekent!

Direct aan het strand en op loopafstand van het gezellige centrum van Seminyak.
Hier kom je tot rust en als je de drukte wel wilt opzoeken is het binnen handbereik.

Wij hadden een suite, met privé tuin en uitzicht op de zee. De inrichting is misschien niet super hip, maar bijzonder comfortabel!

Een echte topper.
Ria van den Aker
2-10-2008 Wat een Hotel, geweldig gewoon. Vriendelijk ruime kamer waarin alles aanwezig is. Zwembad is eveneens super. Het personeel is in een woord geweldig, behulpzaam en zeer vriendelijk. Uitzich op zee enz. Wel prijzig maar dan heb je ook wat

Ecker Patrick & Val...
28-12-2007 Dit hotel is subliem! Perfecte ligging (beste ligging in Kuta beach regio), fantastische bediening en zeer verzorgd. heel lekker ontbijt en snacks aan zwembad. De dranken en maaltijden zijn wel redelijk prijzig in vergelijking met andere gelegenheden in Semyniak. Mooiste hotel in de regio...kleinschalig, intiem.

charly
22-11-2007 Ik vond het Oberoi in Bali een fantastisch hotel. Ik heb een tiental hotels bezocht en heb er ook verbleven, maar vond t een uistekende prijs/kwaliteitverhouding. Het complex is inderdaad een beetje verouderd, maar desondanks vond ik het veel meer grandeur hebben dan de nieuwere luxe hotels als het Legian of het semyniak. Echt de moeite waard.
Goeie prijs-kwaliteit verhouding

Sofie Geets
19-11-2007 Vorig jaar zijn we in de Oberoi Lombok geweest, een prachtig nieuw hotel!!!
Daarom kozen we dit jaar voor de Oberoi Bali. Om eerlijk te zijn vind ik dit hotel te duur voor wat het is. Veel ouder als de Oberoi Lombok.
De kamers zijn ouder, de tuinen minder mooi en minder verzorgd.
De service was ok en het eten lekker.

9,7