24-4-2011
Dit is een klein resort in een heerlijke rustige omgeving. Ongeveer 5 minuten lopen van het strand en 5 minuten van het eerste stuk centrum van Seminyak. Erg lekker verwarmd zwembad, waar je ook ´s avonds nog een duik kunt nemen. Er zijn kamers en villa´s. De villa´s liggen in een prachtige tuin en hebben een openlucht badkamer. Hierdoor heb je ook wel wat ongedierte wat lekker binnen wandelt. In de kamers is dit minder, maar heeft ook minder charme. Net wat je wilt. Alle vertrekken zijn voorzien van airco. Ontbijt is basic, maar echt prima. Lekker verse fruitsalade, ze bakken heerlijke omletten voor je en vaak is er nog nasi en pannenkoekjes of flensjes. Avondeten moet je lekker doen bij La Sal, heerlijk Spaans restaurant op loopafstand, wel donkere weg of Manneke Pis, ook te belopen, heerlijk eten en jazz muziek of Ultimo, Italiaans restaurant, zien en gezien worden, neem een tafel in het achterste deel of tuin. Op het strand moet je zeker richting Ku Da Ta lopen, lekkere cocktails.
10-2-2011
Accomodatie in zijweg gelegen, rustige plek uit de drukte. Leuk in Balinese stijl gebouwd. Appartementen (4 in 1 complex) verkeren in een betere staat en hebben een luxere badkamer dan de alleenstaande villa's. Schoonmaak elke dag; Schone lakens & kussenslopen (zelf kussensloop meenemen, zit er maar 1 om, nog al smerig dus), dweilen, wc & wasbak. Bed is ok, stevig matras was goed voor ons. Ontbijt is ok, wij hadden keuze uit; koffie of thee, verschillende soorten fruit (vers? volgens mij niet), chocoladebroodjes, cheddarkaas, roomboterkuipjes, jam, boterhammen met mogelijkheid tot roosteren, gebakken spek, om de dag mie of nasi, gegrilde tomaatjes, om de dag pannekoekjes of wentelteefjes, personeel maakt gebakken of gekookte eieren of boeren omelet. Let op! Eigen drank meenemen, vieze ananas- & multivitaminesap. Let op! Ontbijt smaakt natuurlijk niet Westers, even wennen dus. Lunch & diner a la carte; goedkoop & lekker.