Villa The Zen in Sanur Indonesië beoordelingen 8.3 | Zoover

Villa The Zen Sanur

Beoordelingen Villa The Zen

Jalan Kesari II , Sanur
Villa The Zen scoort een 8,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa The Zen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa The Zen in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Villa The Zen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Villa The Zen met andere accommodaties in Sanur.

3 beoordelingen over The Zen

met partner, Nov. 2009
"Geweldig!"
Johan
28-12-2009 Kleinschalig villapakje. Mooie ruime villa's en ruim appartement boven de receptie. Mooi aangelegde tuinen en heerlijke plonsbaden of zwembaden. Vriendelijk personeel. Op korte (fiets)afstand van het centrum van Sanur, dichtbij strand, restaurants en winkels maar toch rustig gelegen. Een aanrader voor een langer verblijf in Sanur.

met oudere kinderen
"Heerlijk!"
Babs van Dantzig
9-8-2009 Fijne 10 dagen gehad in onze eigen vakantievilla met 2 ruime slaapkamers, met prive zwembad in een ruime prive tuin. De villas liggen in hartje Sanur, met alle leuke dingen op loopafstand. Toch merk je in de villas niets van de drukte, en kun je genieten van een ongekende rust. Wat ons bijzonder beviel is dat het complex geheel vrij is van auto’s en brommers, dat bijdraagt aan de rust. Het personeel is bijzonder aardig en attent. Een aanrader, en wij komer er zeker terug

met jonge kinderen
"Geweldig!!"
Roger Burger
22-7-2009 Hebben begin Juli ’09 met ons gezin (4 personen) in “The Zen Villas” verbleven en het erg naar ons zin gehad. Nieuwe, ruime villas elk gelegen in een eigen tuin en met eigen zwembad. Dagelijkse verzorging en schoonmaak van de villa, de tuin en het zwembad door het personeel, gaf ons een “rijk” gevoel . De villas liggen in een rustig gedeelte van Sanur, op slechts een paar minuten lopen van de drukke(re) winkel- en restaurant straat. Het witte strand ligt op minder dan 10 minuten lopen. Het villacomplex wordt gemanaged door een op Bali wonende Nederlander en zijn vrouw, dus de communicatie over onze reservering verliep makkelijk en zonder taal-misverstanden. Verblijven in een vakantievilla, zeker met kinderen, geeft meer vrijheid en privacy dan verblijven in een hotel. Pakte in dit geval bovendien goedkoper uit!