Hotel Tamukami*** in Sanur Indonesië beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel Tamukami*** Sanur

Beoordelingen Hotel Tamukami***

Jalan Danau Tamblingan, 80228, Sanur
Hotel Tamukami scoort een 9,0 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tamukami***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tamukami*** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Tamukami*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Tamukami*** met andere accommodaties in Sanur.

15 beoordelingen over Tamukami***

met partner, Apr. 2012
"Perfect hotel maar er is uit de kamer gestolen"
G.van Breevoort
25-5-2012 Wij zijn hier een maand geweest.
Het is een geweldig hotel met uiterst vriendelijk personeel.
De kamers zijn ruim bemeten en worden iedere dag goed onderhouden.
De keuken is heerlijk en de prijs-kwaliteit optimaal.
In vermoedelijk de laatste week is er een close for ever armband van mijn vrouw uit de kamer gestolen. Dit ontdekte wij pas toen wij weer in Nederland waren anders hadden wij beslist aangifte van diefstal bij de politie gedaan. Mijn vrouw was erg aan deze armband gehecht omdat deze armband was opgebouwd uit kinderkopjes van onze kinderen en kleinkinderen. Ook was er een kinderkopje bij van onze kleindochter die inmiddels is overleden. Ik heb nog een e-mail gestuurd met een beloning in het vooruitzicht als de armband werd teruggevonden maar tot heden zonder resultaat.Desondanks raden wij dit hotel toch bij iedereen aan.
Saar en Geerd van Breevoort

met oudere kinderen, Jan. 2010
"Mooi hotel met lekkere keuken met live muziek"
Geertje Hilte
22-7-2010 Het hotel ligt niet aan zee en ook geen uitzicht aan zee. Het ligt aan de andere kant van de doorgaande weg door sanur. Wel in het centrum. Een lange op rijlaan en dan kom je in een oase. Mooi restaurant, mooi zwembad en schitterende kamers.Om de avond in het restaurant live muziek aan je tafel. Je krijgt een bloem in het haar. De eigenaren zijn belgen.
Het eten is heerlijk, de hotelkamers perfect en de ontvangst heel vriendelijk. Het is mogelijk af te dingen voor de hotelkamer.
Wij komen hier zeker 2 keer per jaar, maar tegenwoordig alleen om te eten.

"Verborgen paradijsje"
H. Reitsema
10-11-2009 zeer goed hotel (niet te groot 20 kamers)met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Eten prima. Goede ligging tov strand/restaurants etc.
Aanrader voor mensen die van rust houden en goede service

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Tamukami*** bij:

met partner, Nov. 2009
"Rust,ruimte en service"
ton
8-7-2010 Wij gaan dit jaar voor de derde maal naar Tamukami.In dit hotel is alles aanwezig voor een goede vakantie:het ligt prima t.o.v. winkeltjes en restaurants.Uitstekende ligging om trips te plannen naar high lights op het eiland.
Hoewel dit hotel niet aan zee ligt ,is deze in 5 minuten te bereiken,ligbedden zijn daar te huur.
Kamers en zwembad zijn fantastisch.Sfeer is Balinees en de service is voortreffelijk.Hier hoef je je geen zorgen over hygiëne te maken :alles is uitstekend verzorgd.
Goede massage en prima laundry service.Kortom een aanrader in Sanur
Wat voor ons ook een meerwaarde had ,was de oprechte betrokkenheid van de Belgische eigenaren met de Balinese bevolking

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Fatastische aanrader met grote kamers"
bastiaenssens, Belg...
16-8-2009 Tamu Kami Bali werd ons door kenissen aangeraden en volgens ons zeer terecht. Kleinschalig resort gelegen rond een voldoende groot zwembad. Kamers waren enorm groot met uitstekende bedden, badkamer met bad en douche en goed werkende airco. Kamers en tuin werden zeer goed onderhouden. Vriendelijk onthaal. Ook Balinese massage was een aanrader (veel gezelliger dan op het strand). Eten in restaurant was erg goed. Je moet er wel je tijd voor nemen gezien de niet zo snelle bediening, maar alles kwam dan wel tesamen op tafel (wat niet overal in Indonesie gebeurt!). Vooral de desserts (pannekoeken met chocolade en ijs) niet overslaan!
Wij vonden het spijtig hier weg te moeten gaan.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Ligging in Sanur is prima"
Manuel
23-7-2009 Samen met 2 kleine kids hebben we in Tamukami verbleven.
Pluspunten: familiekamer welke bestond uit 2 grote hotelkamers aan het einde van een gang. Laatste stukje kon afgesloten worden door een aparte deur. Een prima oplossing! De ligging in Sanur vonden we erg goed (dichtbij supermarktje, lekkere restaurants en marktje). Prima prijs voor grote nette kamers! Badhanddoeken bij zwembad. Paradijs voor orchideeen-liefhebber.

Minpunten:Ontbijt was eenzijdig en het restaurant zelf vonden we (te) duur. Hotel deed niet zo gezellig aan (ook door het nauw omsloten zwembad). Voor kids een gevaarlijk hoogteverschil in zwembaden (als ze springen landen ze in een badje met weinig water... zie foto). Andere kamerdeuren gaven veel lawaai. Internet op kamer is best een gedoe en erg duur (aan/uit schakelaar ergens in de leeshoek).

Tamukami ligt niet aan de strandzijde, het is wel kortbij (alleen de straat over en klein padje af). Bedden huren kost weinig en er is een supermarktje a/h strand.

met partner, Aug. 2008
"Een paradijs op Bali"
Henk en Cobie
18-8-2008 Prachtig en rustig gelegen kleinschalig hotel met zeer vriendelijke Belgische eigenaren, die alles perfect geregeld hebben. De kamers zijn uitermate schoon, ruim en voorzien van alle gemakken. De tuin met zwembad is prachtig aangelegd met veel oog voor detail. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en de keuken is grandioos. Een aanrader voor iedereen die rust zoekt in Sanur!

Familie, Juli 2008
"Helemaal super!"
Boetzkes
4-8-2008 Mooi hotel met hele vriendelijke bediening, aardig correct en op z'n tijd ook een lolletje. Eigenaars zijn aardig en hebben overal oog voor en komen zo nu en dan een gezellige babbel maken met hun gasten.
Eten is er altijd lekker, vooral de Indische en Balinese rijsttafel was heeeeerlijk! Gezellig met muziek erbij zo nu en dan. Altijd leuk voor verzoekjes van de gasten die voornamelijk uit Nederland en Belgie komen.
Alles is altijd netjes schoon en opgeruimd. Was werd snel en mooi schoon afgehandeld en de kinderen werden zeer vriendelijk benaderd.
Almet al een echte aanrader, wij waren er de laatste week van onze vakantie en hebben ervan genoten, echt genieten!

met vrienden, Okt. 2007
SIBBALD
25-8-2008 Dit is voor mij geen 3 maar 4 sterren hotel. Maaltijden altijd lekker, vriendelijk personeel, heel grote kamers .

met partner, Aug. 2007
"Mooi hotel"
Connie
20-8-2008 Wij verbleven hier in Aug. '08.
Mooi en schoon hotel, gelegen in een zijstraatje van de lange winkelstraat.
Kamers vonden wij iets gedateerd, maar verder zeer ruim en schoon! Eigenaars zijn zeer vriendelijke mensen. Strand 5 min. lopen.
Wij komen hier zeker terug!