Hotel Swastika Bungalows** in Sanur Indonesië beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Swastika Bungalows** Sanur

Beoordelingen Hotel Swastika Bungalows**

JL. DANAU TAMBLINGAN 128, 80228, Sanur
Hotel Swastika Bungalows scoort een 7,7 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Swastika Bungalows**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Swastika Bungalows** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel Swastika Bungalows** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Swastika Bungalows** met andere accommodaties in Sanur.

30 beoordelingen over Swastika Bungalows**

6,7
6,6
met partner, Okt. 2011
"We komen terug"
scheepers
20-11-2011 Hotel Swastika is een gemoedelijk hotel met bungalowtjes die verspreid staan in een prachtige tuin.per bungalow zijn er 4 kamers maar je hebt geen last van elkaar want het is zo ingedeeld dat je zelf op je terrasje de ander niet merkt. ook ggen geluids overlast van elkaar.het is heel leuk met een bad/douchr en toilet "buiten"Alleen lastig als het regent om bij het toilet te komen want dan ben je nat! In dec. 2011 moet het derde zwembad klaar zijn, maar de beide die er nu zijn zijn prima.Ze zijn bezig de ligstoelen vte vervangen. Handoeken service is uitstekend goede badlakens dus laat je eigen maar thuis! Ontbijt prima.

"Ruime kamer en vriendelijk personeel"
lydiavandiest
9-10-2011 Wij hebben het prima naar ons zin gehad in een Swastika-bungalow. De kamers zijn ruim en fris. Elke dag schone lakens en er werd gespoten tegen muggen rond half 6.
Elke dag 2 flesjes water gratis op de kamer. Vriendelijk personeel en een lekker ontbijtje. Oké de badkamer is verouderd en zou iets moderner kunnen, maar je kan er douchen en voor 2 sterren is het er prima. De tuin word goed onderhouden en in Swastika restaurant kan je lekker eten en krijg je 20% korting. Wij vinden het een aanrader gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Als wij ooit weer naar Bali gaan dan weer in Swastika.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Redelijk Hotel"
marnix_1
2-10-2011 Sfeervol hotel met zeer vriendelijk personeel. Kamers zijn erg ruim.
Minder zijn de badkamers (we hebben meerdere huisjes gehuurd): oud tegel- en schilderwerk, hier en daar schimmel, niet schoon.
Zwembad heb ik een maal geprobeerd, maar toevallig of niet, degenen die gezwommen hebben werden een dag later ziek, de anderen niet.
Ontbijt wordt sfeervol geserveerd, maar erg geweldig is het niet.
Overall denk ik dat het voor de prijs geen slechte keuze is.
Alles in Sanur is op loopafstand en het was bijzonder te zien dat er ook een bekende NL politicus was.

met partner, Mei 2011
"Redelijk"
john vd werken
14-4-2012 De kamers zijn wel goed geen luxe maar daar is de prijs ook naar.
de tuin is erg mooi maar wel een aantal dode bomen iedere dag worden de gevallen bladeren weg gehaald.
We hoorde dat er een renovatie op komst was en dan komt onderhoud op een 2e plaats
Het ontbijt is erg eentonig

met partner, Mei 2011
"Prima hotel"
klaas
14-6-2011 alleen de badkamers zijn verouderd.
geweldige mooie tiun in ligging

met partner, Feb. 2011
"Verbazend goed"
George
17-3-2011 Met een waardering van 2 sterren kun je op voorhand niet veel verwachten maar dit complex is 100% meegevallen. Prachtige, tropische tuin met 2 prima zwembaden en leuke, afwisselende bungalows. Achterste gedeelte werd verbouwd maar we kregen zonder problemen een andere kamer. Bij sommige bungalows is de badkamer buiten maar dat heeft wel iets en de privacy is 100%. Personeel uitermate vriendelijk en hulpvaardig. Ligging in het dorp is prima met goede restautants, pinautomaat, supermarkt en winkeltjes in de directe omgeving. Naar het strand is het vijf minuutjes lopen. In deze periode is Sanur overduidelijk aan te bevelen ten opzichte van Kuta waar het strand niet om aan te zien was. Ideale uitvalsbasis ook voor de vele mooie dingen die er op Bali te zien zijn. Aanrader!

met partner, Dec. 2010
"Goed hotel"
Laura
23-12-2010 Voor de prijs is het zeker een goed hotel. Ligt centraal, goede service, goed ontbijt met elke morgen keuze uit pannenkoeken en eieren op verschillende wijzen ter plekke klaar gemaakt. Hoewel wij geen 2e keer naar Bali gaan is dit hotel ons goed bevallen. Ook in het Swastika-restaurant hebben we heerlijk gegeten, met 20%korting. ( 2 personen voor ongeveer 12,50 per avond ) Als je een goede massage wil, kan ik je de massagesalon naast het swastika restaurant aanraden ( herbal massage!! Super!)

met partner, Nov. 2010
"Gezellig, groot zwembad, grote kamers!"
zeerkleinmereltje
30-11-2010 Leuk hotel met lekker zwembad en heerlijk ontbijtbuffet. We hadden de meest luxe kamer en die was super mooi, ruim en perfecte badkamer! We hebben het prima naar ons zin gehad!!

met vrienden, Sept. 2010
"Geen 2e keer Bali."
Linda
21-10-2010 3 weken in dit hotel gelogeerd, doch dit was voor ons te lang. Het hotel is verder prima, service goed, mensen heel erg aardig, maar het ontbijt voor ons onvoldoende, jammer. De ligging is prima, winkels en restaurants om de hoek alle op loopafstand. Na 1 1/2 balinees te hebben gegeten, hebben wij voor de overige maaltijden gekozen voor restaurant You and Me van de Deen, aan de overkant van het hotel.

met partner, Sept. 2010
"Zeer lieflijke tuin"
janneke
12-9-2010 2 zwembaden, geweldige , grote kamer met airco en prachtig zitje!!