Hotel Sanur Beach***** in Sanur Indonesië beoordelingen 8.2 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.018 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Sanur > Hotel Sanur Beach*****

Beoordelingen Hotel Sanur Beach*****

30 januari 2012

Hotel Sanur Beach***** Sanur

Hotel Sanur Beach scoort een 8,2 uit 10, op basis van 302 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sanur Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sanur Beach***** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 361 vakantiefoto's van Hotel Sanur Beach***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Sanur Beach***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Sanur Beach***** met andere accommodaties in Sanur.

301 beoordelingen over Sanur Beach*****

met vrienden, jan 2012
Overwinteren
Anne de Waard
7-2-2012 3 weken vertoeft in een deluxe kamer in de Wisnu vleugel.
Een luxere kamer is aan te raden, qua ruimte, bedden en goeie stoelen, waaronder een fauteuil.
Jammer dat er ook Chinese gasten komen, deze zijn erg luidruchtig, maar ja: geld = geld.
De accommodatie is mooi, het eten goed en een mooie ligging en tuin.
2 x per dag schone handdoeken, badhanddoeken en gratis 2 flesjes water op de kamer.
We hadden een vaste chauffeur, Wayan Karyawan 081 23625815, deze jonge man spreekt goed Engels en een beetje Nederlands.
Na kennismaking in je hotel, vraagt hij wat je wil of hij doet een voorstel.
We hebben 4 x met hem gereden, de dagprijs bedraagt € 40 of een deel daarvan.

met vrienden, Jan. 2012
Goed hotel vriendelijk personeel top ontbijt
G.Trapman
5-2-2012 geweldig hotel, heerlijke bedden perfect ontbijt, dit was de 2e maal dat we hier waren. 6 dagen met onze prive chauffeur rondgetoerd over Bali.
hij heeft ons weer op de mooiste plekken gebracht. als u intresse heeft in een betrouwbare chauffeur voor een redelijke prijs mail me dan voor zijn gegevens. groet Gerrit

met partner, Jan. 2012
Hotel Sanur Beach is een goed hotel.
John
25-1-2012 De eerste 2 wek. van januari hebben wij verbleven in dit hotel. Wij hadden geboekt voor een de luxe kamer met tuinzicht. De kamer voldeed aan onze verwachtingen. Tamelijk ruim evenals het balkon waarvandaan we zelfs een stuk van de zee konden zien.De badkamer was ook groot en netjes en voorzien van een heerlijke douche met hoge waterdruk. Het bed was aan de harde kant maar wel lang en breed genoeg. Goed werkende flatscreen televisie met o.a een Ned. zender. Het personeel in het hotel is zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar. De tuin waarin het hotel ligt is prachtig evenals de twee zwembaden. Het strand is heerlijk en in het water kun je ondanks wat zeewierplanten prima zwemmen ! Restaurants en winkels allemaal op loopafstand van het hotel.Ontbijtbuffet is uitstekend !Het grote nadeel van dit hotel is inderdaad het al veelbeproken ,, handdoekje leggen,,.Zo jammer dat met name de Ned. overwinteraars menen de hele dag recht te hebben op de beste stoelen bij het strand en zwembad

Nooit meer Sanur
Renate
5-12-2011 Verschrikkelijk hotel oubollig onaf enorme handdoeken cultuur en het hotel doet er niets aan strand netjes maar de zee niet om te zwemmen eten redelijk beter buiten de deur eten sterclassificatie voor ons 2.5 3.0

Heel goed hotel
Bert Pril
3-11-2011 Wij verbleven 12 dagen in dit heerlijke hotel.
De eerste dagen verbleven we in een deluxe room De deluxe room is ruim en voorzien van goede comfortabele bedden. twee maal per dag worden de handdoeken gewisseld, wat erg prettig is. De laatste 3 dagen kregen we een upgrade naar een junior suite. Deze heeft een aparte woon en slaapkamer met en een grote badkamer. de junior suite is meer een apartement wat zeer prettig is. De tuinen en zwembaden zijn werkelijk geweldig mooi en heel goed onderhouden. Het strand wordt iedere dag aangeharkt en is daardoor zeer schoon. Er zijn voldoende ligbedden op het strand en bij de zwembaden, en het hotel verstrekt handdoeken zodat je niet je eigen handdoek hoeft mee te slepen. Het ontbijt ibuffet is erg uitgebreid en als je wilt kun je ieder dag iets anders eten.
Het Sanur beach hotel is een absolute aanrader.

met partner, Nov. 2011
Net hotel, maar niet 5-sterrenwaardig
AGP Brand
10-11-2011 Dit is een prima hotel, als je zonder zorgen op vakantie bent. Maar als je paraat moet staan voor je familie (ziekte, overlijden) of voor je werk is dit echt een slecht hotel. Bereikbaarheid via sms of telefoon vanaf je kamer bijna niet mogelijk. Internet op je kamer kan soms, als je geluk hebt, maar voor een wifi zone moet je naar het zwembad of restaurant. Lekker als je vanwege het tijdsverschil in het donker moet mailen. Je wordt na 23.00u dan ook weggestuurd.
Tevens worden er veel congressen op het complex gehouden, die zijn belangrijker dan de gewone vakantieganger. Ik ben in het restaurant weggestuurd omdat er een groep moest komen. Voor mij is een 5-sterrenhotel een hotel waar je wifi op je kamer hebt en je een goede communicatiemogelijkheden hebt via de telefoon. Ook moet men er voor iedereen zijn. Tevens zijn de hotelkamers van een 4-sterrenhotel in Nederland luxer als deze hotelkamers.

Prima hotel prachtige tuin bij strand
george
12-10-2011 Een prima hotel voor een goed verblijf op bali met veel faciliteiten waaronder een loundry.
Sanur een rustige plaats met veel uitvalswegen naar drukkere oorden zoals kuta. denpasar en de westkust en ubud niet te vergeten...
Zeer vriendelijk personeel en een geweldig ontbijt. je zal het thuis maar zo hebben!!!!!!

Geweldige vakantie
Paul
16-10-2011 Samir beach hotel is een aanrader. Vanuit het hotel rijdt er een gratis shuttelbus naar de supermarkt Hardys gelegen op circa 20 minuten loopafstand. Eveneens rijdt er een shuttelbus naar Kuta. Wij hadden in de ochtend een ontbijtbuffet dat gewoon goed verzorgd wordt. Verder zijn wij in diverse eetgelegenheden gaan eten waar met name het Italiaanse restaurant een aanrader is. Indische gerechten zijn eigenlijk allemaal goed in de restaurants. Wij zijn 17 dagen geweest en hebben meerdere malen gebruik gemaakt van een gids/chauffeur die je voor circa 35 euro veel van Bali laat zien en vertelt. Hij kent ieder plekje op Bali en is reeds 30 jaar gids/chauffeur.

Fantastisch !! Een aanrader!
Luuk Schalk
5-10-2011 Hotel had slechts 1 nadeel ! Als je aan de zeezijde een kamer hebt aan de zijde van het 'paviljoen', dus NIET aan het zwembad heb je nogal last van de herrie makende Airco aan de achterzijde van de bars ! Geluid komt omhoog en dat geeft nogal lawaai !!! Zee is nogal ondiep dus niet prettig zwemmen, maar het zwembad maakt heel veel goed !! Heel vriendelijke bediening !!!!

Prettig verblijf
carmich
2-11-2011 Een prettig verblijf na een rondrit over Java om de indrukken te verwerken. De tuin is goed verzorgd, je kunt kiezen uit een strand en meerdere zwembaden. Het personeel is vriendelijk. De kamer was schoon alleen hadden we net tien dagen in nog luxere hotels verbleven.
Het ontbijt was ook georiënteerd op West Europeanen en er was heel veel keuze. Snacks konden bezorgd worden aan je ligstoel en waren uitstekend. Alleen hebben we iedere avond gedineerd buiten het resort.
Zodra je de poort uitloopt heb je links maar vooral rechts een lange strip van diverse restaurants en winkeltjes waar je voor weinig goed kunt toeven. Met de shuttle hebben we ook Hardy's aangedaan.

met een groep (7)
alleenreizend (5)