Hotel Respati*** in Sanur Indonesië beoordelingen 8.2 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.230 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Sanur > Hotel Respati***

Beoordelingen Hotel Respati***

7 februari 2012

Respati entree

Hotel Respati scoort een 8,2 uit 10, op basis van 100 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Respati***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Respati*** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 109 vakantiefoto's van Hotel Respati*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Respati*** met andere accommodaties in Sanur.

98 beoordelingen over Respati***

met vrienden, Nov. 2011
Anders dan verwacht
Jan Krispijn
30-12-2011 Hotel Respati in Bali is helaas "over de top" Kamers zijn prima, echter bungalows grotendeelvervangen door meeretage kamers en kleine balkons. Hierdoor veel meer kamers, maar strandbedden oud, gammel en hierop niet aangevuld. Personeel aanzienlijk minder betrokken dan andere hotels. Onbijt erg mager.

Topper,voor herhaling vatbaar
lj henning
24-9-2011 Wij zijn net terug van dit hotel,en ik mag zeggen
helemaal super, zeker de ligging
ontbijt meer dan voldoende,voor elk wat wils,en zoveel als je wilt,van gebakken eieren of gekookt,ham,kaas,gebakken spek,pannenkoeken,fruit enz
wij zaten in een huisje wat nog niet was gerenoveerd,zag er voor de leeftijd goed uit,er moeten nog 6 huisjes gedaan worden
kamer word goed schoon gehouden
personeel zijn zeer vriendelijk
het enigste nadeel is,dat er soms van die straat honden lopen,maar dit is al meerdere keren gezegd,dit komt vooral omdat mede gasten deze aanhalen en te eten geven
avond eten kun je beter buiten het hotel doen,is goedkoper en beter
wij zijn iedere dag naar warung lila geweest, kun je voor 2 euro goed eten

Rustig en mooi gelegen hotel aan rustig strand
Gerard Appelman
22-10-2011 Kleinschalig opgezet,leuke ruime huisjes, rustig en mooi aan strand gelegen. Direct bij winkelstraat en gezellige strandboulevard met vele winkeltjes en restaurants. Vriendelijk personeel brengt de lunch zelfs op het strand. Goed en uitgebreid ontbijt. Mooie tuinen rond de schone huisjes. Alles ziet er verzorgt en netjes uit. 20 minuten van Kuta en Denpasar

Prima hotel
R. de Vries
13-8-2011 Drie weken in Respati verbleven: het is ons zeer goed bevallen. Een prima kamer (wij hadden er één aan de straatkant dus wel veel straatgeluid) en een uitgebreid ontbijt. Het hotel ligt aan de ene kant aan het strand en met de voorkant aan de straat met alle winkels en restaurants. Geldautomaten en supermarkten binnen enkele honderden meters. Er is wifi en voor het strand gratis standlakens. Het personeel is zeer vriendelijk en er wordt goed schoongemaakt.

Er wordt volop gewerkt aan de renovatie van kamers en bungalows.

Sanur is een rustig en goed gelegen ten opzichte van het vliegveld en de plaatsen
Kuta en Ubud. Taxi 's staan aan de overkant bij het hotel. Een hele dag een taxi met chauffeur kost ongeveer € 40. Fietsen zijn volop in de directe nabijheid te huur.

met partner, Jan. 2011
Geweldig
hans
5-2-2011 Hotel Respati is een aanrader,vriendelijk personeel goed ontbijt(je hebt altijd zeikers)niks mis mee,keuze ontbijt ruim voldoende,en op het strand volgend jaar
zeker weer Respati.

met partner, Nov. 2010
Leuk hotel voor mensen die van eenvoud houden
Anne Mieke Wanst
31-12-2010 We zijn voor de 2e keer naar Hotel Respati geweest, en ondanks de verbouwing hebben wij genoten van onze rust en onze vakantie.
De kamers zijn eenvoudig maar zijn wel schoon.
Het ontbijt was goed verzorgd. We zijn dit jaar voor de 6e keer in Bali geweest maar als we over 2 jaar terug gaan, gaan we toch weer naar Respati.
Het hotel ligt centraal aan de boulevard van Sanur.

met vrienden, Okt. 2010
Nooit meere
hartjes
14-2-2011 alle zwerfhonden van het strad worden door een groep gastenvan eten voorzien
en liggen op de bedden en gaan mee naar de kamer en ligen daar ook op bed
alleen als de baas ui Jakarta er is moeten de honden weg
het pesoneel krijgt opdracht om eten klaar te maken wat ze niet durven te wijgeren
veel gasten gaan dan ook naar boemas

Lekker kleinschalig
Roedi&Andrea
28-9-2010 Wij waren voor de tweede keer in Hotel Respati. het is een kleinschalig Hotel wat ook nog eens een gunstige ligging heeft ten opzichte van het centrum en het strand.
Ook omliggende steden zijn op acceptabele afstand. Enige min punten aan dit hotel vind ik:Het is niet allemaal even schoon.Er is ook veel kapot en er zijn kamers bij die gewoon te vies voor woorden zijn met name huisjes. Wij daarentegen hadden wel een redelijk schone kamer in het nieuwbouw complex. Ook de prijzen zijn behoorlijk gestegen ten opzichte van 2 jaar geleden.
De staf is nog altijd top.Ze zijn stuk voor stuk erg vriendelijk en willen veel voor je doen.

met vrienden, Sept. 2010
Niet meer naar hotel Respati.
T en A.
26-9-2010 Vorige week zaterdag teruggekomen uit Bali , we zaten in hotel Respatie. In het eerste huisje waar we zaten was het sanitair zeer vies, water liep niet weg in de douche, doucheputje erg vies, onder de wastafel veel vieze schimmel, vuil lag in de hoek geveegd,etc. etc.
De tweede kamer was iets schoner maar echt schoon was het niet.
Ontbijt zeer sober, je kon wel bijvragen maar dan moest je bijbetalen!!!
Dit is niet wat wij in een vakantie willen.
Het personeel is zeer vriendelijk, de ligging is prima maar wij gaan nooit meer naar dit hotel.

met partner, Sept. 2010
Kleinschalig hotel