Hotel Puri Kelapa Garden Cottages** in Sanur Indonesië beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Puri Kelapa Garden Cottages**

Hotel Puri Kelapa Garden Cottages** Sanur

Beoordelingen Hotel Puri Kelapa Garden Cottages**

Jl. Segara Ayu No 1, 80228, Sanur
Hotel Puri Kelapa Garden Cottages scoort een 7,0 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Puri Kelapa Garden Cottages**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Puri Kelapa Garden Cottages** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Puri Kelapa Garden Cottages** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Puri Kelapa Garden Cottages** met andere accommodaties in Sanur.

26 beoordelingen over Puri Kelapa Garden Cottages**

met partner, Mrt. 2012
"Niet slecht"
marjoleinknuit
28-3-2012 Wij verbleven drie nachten in Puri Kelapa en hadden een kamer op de eerste etage (het zijn niet alleen maar cottages). Het complex is mooi gelegen, met een mooie tuin en een aardig zwembad. De kamers zelf zijn echter redelijk afgeleefd met rafelige gordijnen, schimmelig plafond en een viezige badkamer. Toen we aankwamen stonk de kamer erg naar sigarettenrook. Niet echt een sfeervol verblijf, hoewel je wel lekker op je eigen balkonnetje kunt zitten, en wel lekker dichtbij centrum en strand.

"Mooie bungalows voor het begin van de rondreis"
Bianca
13-10-2011 Wij zijn hier op 28-09-11 aangekomen en hebben er 2 dagen kunnen aclimatiseren.
Was klein en gezellig, hebben hier ook lekker gegeten.Leuk zwembad, niet al te modern.Kamers schoon en airco die werkt.Personeel zeer vriendelijk.

met partner, Mei 2011
"Gewoon een goed Hotel."
Charles Patty
24-6-2011 Komen al jaren vind het een vriendelijk en gastvrij hotel.
Volgende jaar gaan we weer naar Puri Kelapa.

met partner, Okt. 2010
"NOOIT MEER!!!!!"
Denise & Hilaire
24-11-2010 Voor ons NOOIT meer Puri Kelapa, wat een vies hotel, en zeer slecht ontbijt, oud brood en koud uitgebakken spek en 2 eitjes (dat was voor hun amerikaans ontbijt, de pencake was wel lekker!, waar je je ontbijt eet zag ik ook regematig muizen lopen over de balken!

Het restaurant New Queen Bali, recht naast het hotel is een echte aanrader, daar kun je heel lekker eten

Het strand ligt op 5 min.. lopen vanaf het hotel

met partner, Okt. 2010
"Prima en rustig verblijf"
Sameer (Samber)
27-10-2010 Het Puri Kelapa Garden Cottages is een prima en rustig hotel. We hadden een prima kamer, goede bedden, goede badkamer en een uitstekend werkende airco. Elke dag werd het bed en de handdoeken verschoond. Het warme water was wel aanwezig, maar het duurde lang voordat het warm was. Helaas kon de deur van de bungalow niet helemaal dicht, waardoor mensen toch nog naar binnen kunnen kijken. Ontbijt en diner zijn uitstekend in het restaurant. Voor een kleine vergoedingen brengen ze je eten naar het zwembad of naar de kamer. Vooral de mango- en ananassap zijn erg lekker! Het hotel is dicht gelegen bij de McDonalds, de Pizza Hut, bij vele winkeltjes en restaurantjes in de hoofdstraat en het strand van Sanur. Zwembad is schoon en heeft water op een goede temperatuur. Zitten wel grote rode mieren bij het zwembad...

met een groep, Okt. 2010
"Nog nooit zo'n vieze boel gezien"
arie & afra
17-10-2010 2 cottages naast de entree pico-bello....verder een tekortkoming op alle fronten.beschimmelde muren;defecte airco's;onvoldoende schoongemaakte sanitaire voorzieningen.kortom we zijn direct weggegaan naar risata, waar het wel volgens europese maatstaven vertoeven was.

met een groep, Okt. 2010
"Verschrikkelijk"
Hanny van Prehn
26-10-2010 Sommige cottages waren opgeknapt maar de rest zat vol schimmel, vochtig vieze handdoeken vol met vlekken en smerig hebben dit hotel geweigerd want hier wilde we geen nacht door brengen kregen toen een kamer in hotel Reggata in de plaats Tuban.
Dit was een geweldig hotel.

met partner, Sept. 2010
"Vies, totaal niet vriendelijk!"
Claudia
28-1-2011 September 2010 op huwelijksreis naar Bali geweest.
We hadden eerst een ander hotel voor onze laatste week, maar
die zat plotseling vol, dus werden we in Puri Kelapa gezet.

We kwamen in een appartement terrecht niet in een cottage (wat aangevraagd was)
Toen we binnenkwamen was het appartement nog niet schoongemaakt, dus moesten
we 5 minuten wachten! (dat noemen ze schoonmaken)

De badkamer was vies en het stonk. Tuin was totaal niet netjes.
Vervolgens onze reisorganisatie gebeld, andere kamer gekregen..
En ja, nu wel een cottage. met 2, 1 persoonsbedden (HUWELIJKSREIS! gezellig)

Deze ook vies, bad vol schimmel, wc vies. Dekbed vies.
Vervolgens zijn we naar een ander hotel gegaan Sanur Paradise Plaza Hotel.
Echt prachtig! Dus blij dat we hier weg zijn gegeaan.

met partner, Sept. 2010
"Leuk hotel"
Fam. de Waal
16-10-2010 Wij zaten in een van de villaatjes. De onze was net gerenoveerd. Ik ben ook in villaatje wezen kijken die nog niet gerenoveerd was en die zag er niet goed uit. Enfin, de onze was prima en iedere dag schone lakens en handdoeken. Ook iedere dag keurig schoongemaakt. De tuin is mooi en er wordt iedere dag in gewerkt. De receptie en het restaurant zijn wat oubollig. Ook het zwembad is niet meer van deze tijd. Echt luxe is het allemaal niet, maar daar staat wel, een voor Bali, lage prijs voor. Andere hotels zijn veel duurder. Ook is Puri kelapa een transferhotel. Mensen beginnen hier hun rondreis of ze eindigen er. Wij hebben het er tijdens de ruim 3 weken dat we er zaten prima naar ons zin gehad. Ik had ook van andere mensen gehoort dat er een gedeelte is van het hotel dat dringend moet worden gerenoveerd. Ook hebben we de service en het personeel als prettig ervaren. Niets was teveel gevraa

met oudere kinderen
"Voor ons onvoldoende"
Carien Ansems
1-8-2010 Bij aankomst overboekt werden in een kamer gestopt waar het meeste leeg stond voor renovatie,direct gereclameerd,geen mogelijkheden.Geen airco,weinig water,vies .Toch maar geprobeerd,niet zeuren dachten we,je slaapt er alleen. De eerste dag geen gedekt bed,geen schone handdoeken,ze vergaten ons gewoon in dat bouwval. Tweede dag ik was erg ziek voor mijn man en dochter de maat vol we vertrekken,de kippen liggen bij ons nog beter !Geld terug kon niet,ze hadden nog niets ontvngen van touroperator,maar wonder boven wonder kregen we een andere kamer,deze voldeed ruimschootsaan de verwachtingen,dat was wat we hadden geboekt. Maar jammer dat je eerst ziek moet worden voor er iets veranderd,hiermee gingen twee nachten verloren. Personeel is erg schuw zijn wij niet gewend op Bali,ronduit vreemde sfeer. Voor ons nooit meer.