Hotel Peneeda View*** in Sanur Indonesië beoordelingen 8.0 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.480 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Sanur > Hotel Peneeda View***

Beoordelingen Hotel Peneeda View***

4 februari 2012

de tuin en lumbungs

Hotel Peneeda View scoort een 8,0 uit 10, op basis van 114 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Peneeda View***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Peneeda View*** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 100 vakantiefoto's van Hotel Peneeda View*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Peneeda View*** met andere accommodaties in Sanur.

113 beoordelingen over Peneeda View***

met partner, Nov. 2011
Accommodatie prima maar te veel op te weinig m2
Gerard Bregman
4-12-2011 Op de mooie foto`s van touroperator op de bonne fooi naar dit hotel gegaan. Prima kamer met grote gerenoveerde badkamer. Lekker ontbijtterras aan zee. Een erg smal strand zonder ligbedjes. De drie zwembaden op het terrein zijn in onze ogen klein en met weinig ruimte er omheen. Wij zijn de volgende dag verhuisd naar t Laghawa hotel, 10 minuten lopen verder op. Peneeda is prima maar wel heel erg veel accommodatie op te weinig vierkante meters; geen strandbelevenis. Het was erg druk met toeristen; prima voor het hotel maar wij vinden ruimte en rust prettiger.

met partner, Nov. 2011
Aanrader!
Anne
5-1-2012 Prima hotel, sfeervol en de bungalows zijn gelegen in een tropische tuin. Ik vind het hotel een absolute aanrader, zeker voor de prijs! Het ontbijt is een keuze-menu en biedt een uitgebreide kaart. De service is goed, aardige en vriendelijke bediening. Het centrum van Sanur is op loopafstand (ca 15 minuten).

Redelijk hotel
Monica
5-10-2011 Hotel Peneeda View ligt aan een smal strand. Wij zijn hier de zee niet ingeweest omdat er veel zeewier was en zeeslangen zwommen. Het ontbijt wordt in het restaurant aan het strand geserveerd. Hierbij kun je uit een aantal dingen kieze vanaf de menu kaart. Het duurt alleen even voordat je alles hebt. De kamer die we toegewezen hadden gekregen hebben we nog de zelfde avond gewijzigd. Dit ivm livé muziek in het restaurant aan de staat kant. Dit was gelukkig vrij snel geregeld. Al was de dame achter de receptie onvriendelijk tegen ons. Wij hadden een standaard kamer, met kleine badkamer bestaande uit toilet wastafel en douche. De bedden waren goed. De kamer werd elke dag redelijk schoon gemaakt. De kamers liggen in een mooie tuin. Het is een vrij rustig hotel. De kluis was stuk en na veel vragen werd hij na 3 dagen gemaakt. Ook was het licht in de douche stuk, deze werd na 4x vragen gemaakt. de klantvriendelijkheid van de receptie viel tegen. Wij gaan volgende keer naar een ander hotel.

Goed hotel in prijs en kwaliteits verhouding.
Anne en Ruud.
29-9-2011 Goede ontvangst met bloemenkrans, kamers redelijk goed maar er mag wel iets worden gedaan aan wastafels en afvoeren. Vriendelijk personeel en goed ontbijt, Wij zaten in villa nr. 105, lekker rustig en veel ruimte binnen. Heerlijk uitzicht op zee tijdens ontbijt, ligging vlakbij winkeltjes en restaurantjes en langs zee een mooie wandel boulevard. mijn punten voor dit hotel zijn tussen de 7,5 en 8.
Anne en Ruud.

Niet meer naar toe!
p. hofland
13-8-2011 wij vonden de kamers best maar het ontbijt was toch wel heel karig.
hebben tijdens onze rondreis in veel hotels geslapen maar nergens zo'n karig ontbijt gehad.
de 3 zwembaden stellen niks voor: NIET met kinderen naar toe gaan!!

Eenvoudig hotel aan het strand.
robdewinnaar@hotmai...
5-7-2011 Wij hadden hier de standaard kamer (app.) en vonden het er een beetje gedateerd uit zien. Voor een paar dagen was het prima, maar in vergelijking met onze andere accommodaties op Bali, was dit de minste. Strand is dichtbij, maar Sanur is wel toeristisch, maar niet bruisend. Wel lekker dicht bij het vliegveld. Dus geen lange reis wanneer je weer weggaat.

Goed hotel, leuk opgezet
Suzanne
5-7-2011 Leuk ontvangst met bloemenkrans, kamer ziet er netjes uit.
Niet extreem luxe, maar schoon en verzorgd.
Mensen helpen en informeren je goed.
Jammer dat er voor het complex een smal strand is, waardoor er bij het brede strand geen strandbedjes zijn van het complex.
Hotel heeft daarintegen wel 3 zwembaden met voldoende ligbedden.
Sanur is een gemoedelijkere plaats dan Kuta, een goede uitval basis voor excursies.

met partner, Mei 2011
Prima hotel, als strand goed was geweest een tien
Jan & Hanny
12-5-2011 Het hotel ligt zeer mooi aan het strand, je kijkt uit richting Lombok.
Wij hadden een "oud" type huisje op de begane grond, s'avonds heerlijk buiten op ons terrasje tussen de planten. Badkamer was recent nog vernieuwd; goed comfortabel, goede airco. kortom het hotel voldeed aan onze verwachtigingen.
Het strand bestaat uit een ondiep gedeelte tussen aan het rif, ongeveer een kilometer zeewaarts. Je ziet de golven breken over het rif. Bij eb staan heel veel vissers in dit ondiep gedeelte te vissen. Maar dt ondiepe gedeelte staat ook veel met soort zeewier, daar kunm je niet tussen zwemmen of snorkelen. Bij eb kun je niet in zee.
Wel bij vloed, dan heb je geen last van het zeewier, door het breken van golven veel lucht belletjes in het water waardoor het zicht minimaal is om te snorkelen.

met partner, Apr. 2011
Heel klantvriendelijk hotel
jeroen
12-5-2011 Net terug van Bali. Bij elkaar 8 nachten in Peneeda view gelogeerd. Wij hadden een seaside bungalow. Lekker ruim, schoon en bij een zwembad. De mensen zijn heel vriendelijk. Je wordt snel geholpen en nooit zie je een chagrijnig gezicht. Het ontbijt kies je van de kaart. Voor ons bood dat voldoende keus en het was lekker. Voor deze prijs krijg je waar voor je geld. ER zijn veel luxere hotels, maar daar betaal je dan ook meer voor. Ligging is rustig en toch centraal in Sanur. Aanbevolen.

met partner, Mrt. 2011
Prachtig hotel op zeer centrale locatie in Sanur
Carlijn
3-5-2011 Vorige maand heb ik zes nachten overnacht in Peneeda View in een van de vrijstaande villa's. De villa was simpel, maar erg ruim en comfortabel. Het hotel zelf is ruim opgezet met veel ruimte tussen de huisjes en de tuin is werkelijk prachtig. De service is super: iedereen is hartelijk en staat voor je klaar, maar ik geloof dat dit overal op Bali is! Het ontbijt kies je elke ochtend van de kaart. Je kunt kiezen uit brood, Indonesisch of ei met spek en worstjes. De pannenkoeken zijn ook heerlijk en worden niet apart op de rekening gezet, zoals ons wel was verteld. Terwijl je ontbijt, kijk je uit over de zee. Peneeda View ligt verder op een toplocatie aan de hoofdstraat. Je loopt het hotel uit en je bevindt je gelijk te midden van veel restaurants en supermarkt Hardy's ligt op loopafstand (5 minuten). Wij komen hier zeker terug!

met een groep (1)
alleenreizend (3)