Hotel Mentari Sanur** in Sanur Indonesië beoordelingen 7.5 | Zoover

Hotel Mentari Sanur** Sanur

Beoordelingen Hotel Mentari Sanur**

Hangtuah Street III, No.3, 39206, Sanur
Hotel Mentari Sanur scoort een 7,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mentari Sanur**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mentari Sanur** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Mentari Sanur** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Mentari Sanur** met andere accommodaties in Sanur.

6 beoordelingen over Mentari Sanur**

met partner, Jan. 2012
"Redelijk hotel"
jangspierings
18-3-2012 Dit wat achteraf gelegen hotel heeft prima kamers met een prachtig zwembad. Het aantal ligbedden (9) is voor een hotel met 28 kamers beperkt.
Het personeel in het resaurant en de kamerverzorgers zijn erg vriendelijk.
Het personeel aan de balie is slecht geinformeerd (?) want zij stellen dat er geen nieuwe zeer goedkope busverbinding tussen Nuse Dua en Batubulan is. Een uitdrukkelijk verzoek van een grote groep Nederlanders die er 8 weken verblijven om tenminste CNN of BBC en liefst BVN te kunnen ontvangen wordt door het management categorisch geweigerd, dus alleen een slechte ontvangst van een paar Indonesische zenders

alleenreizend, Apr. 2009
"Fantastisch hotel!"
laura
14-6-2009 Mentari hotel is wederom een topper voor mij geweest. Personeel is allerhartelijkst, en het wordt keurig netjes bijgehouden. De kamers zijn schoon en de tuin klein maar goed onderhouden. Voor mij hoef ik niet naar een superdeluxe hotel. Mentari is persoonlijker en je voelt je je al gauw weer thuis. Ook wil ik gelijk even Wayan Wardana aanbevelen. Hij is een fantastische gids, betrouwbaar en vriendelijk. Hij rijdt in een busje, heeft een geldig rijbewijs en rijdt heel voorzichtig.

laura
22-1-2007 Mentari hotel is een klein hotel met een prima service. De bedden zijn goed,de kamers schoon. Elke dag wordt het bed en de handdoeken verschoond.Op loopafstand is het strand met de vele restaurantjes en winkeltjes.De ligging is rustig omdat het aan een smal straatje ligt, dus geen last van het verkeer maar je bent zo in het centrum.Het hotel wordt dag en nacht beveiligd. Ik ga ieder jaar naar Bali en steeds weer naar dit hotel. De mensen kennen me intussen en zijn heel vriendelijk.Bevalt me dus uitstekend!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Mentari Sanur** bij:

jorisse
8-1-2007 Het hotel ligt in een achteraf straatje van Sanur. Wel erg mooi maar tja, dat straatje (met glasscherven boven op de muren etc). Op zich mooi hotel, goede bedden, goede verzorging, mooi zwembad & lekker eten.
Het strand bij het hotel is helemaal niets. HEt is er vies, stukje doorlopen en daar kun je zwemmen.
Wat wel leuk is, is dat je wat meer 'bij de bevolking'woont. Het haalt het leven wat dichter bij op bali.

Familie, Juli 2006
"Heerlijk!"
Diarto Aalders
6-8-2008 Ik ben er nu drie keer geweest, een keer juli 2005, een keer augustus 2005 en een keer juli 2006. Twee keer mijn verjaardag er gehad en het is er gewoon super! Het personeel is heel aardig en behandelen je echt als een individu, en niet als een klant/object. Het is lekker rustig en ligt niet aan een drukke weg, maar in een rustig smal straatje. Het centrum en strand liggen op loopafstand van het hotel.

jeroen degenaar
20-8-2005 rustig gelegen op loopafstand van het strand, mooie kamers, schoon, fijn zwembad, redelijke massage.