Villa Luna***** in Sanur Indonesië beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Villa Luna*****

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Villa Luna*****

Sanur
Villa Luna scoort een 8,6 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Luna*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Luna***** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Villa Luna***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Villa Luna***** met andere accommodaties in Sanur.

5 beoordelingen over Luna*****

met partner, Apr. 2010
"Met een glimlach"
gerrit Hagen
5-5-2010 Villa Luna is prachtig een oase van rust , waar je de drukte van Sanur buiten de poort laat.De staff is zeer vriendelijk en zullen er alles aan doen om het naar je zin te maken.Susie is een heel goede kok en allen daarvoor zou je al terug gaan.
De bedden zijn comfortabel, het zwembad heerlijk! (vinden wij altijd belangrijk)
Kortom een geweldige keuze!

met vrienden, Feb. 2010
"Villa Luna/Sanur"
Evelien van Etten
23-10-2010 Deze villa ligt tussen het strand en de winkelstraat in.
Het is vrij nieuw, trandy en erg mooi ingericht.
Incl. 24 beveiliging, klusjesman, schoonmaker, kok en nog veel meer.
Een echte aanrader !

met partner, 2009
"Gewoon goed"
bezoeker
11-6-2010 Villa Luna is goed gelegen in een "vuile" weg vanuit de Danau Tamblingan. Als het geregend heeft moet je oppassen voor de plassen als je de villa wil bereiken. De villa zelf is rustig gelegen maar soms wel lawaai van de security. Tijdens de dag is het zeer warm binnen in de villa ofwel moet je altijd de airco gebruiken. weinig privacy door de verantwoordelijke die regelmatig binnen of buiten gaat. Susie kan koken, gewoon, maar niets speciaals, gelukkig zijn er diverse restaurants niet zo ver weg. De meubels zijn niet zo goed, je kan niet gezellig binnen aan de tafel zitten. Zeer gevaarlijk voor kinderen omdat je direct buiten komt aan het zwembad en aan de inkom is er een vijvertje met stenen waar je over moet, na regen zijn die stenen glad. Er zijn 3 aparte slaapkamers met elk hun badkamer. Jammer dat er ook geen wasmachine aanwezig is.

"Topper"
Heidi
12-9-2008 Prachtige 5 sterren villa. We verbleven er gedurende 14 dagen en werden er fantastisch bediend. Fijne kookkunst van de kok en aangenaam huispersoneel dat al je wensen vervuld.
Voor ons was het een echt droom verblijf. We komen er zeker no terug.

met vrienden, Aug. 2008
"Bali, PRACHTIG"
franck
27-7-2010 de villa hebben we voor 2 weken mogen bewonen. de ruimte was heerlijk. 2 aparte villa's en alle kamers hebben een eigen douche of bad. het zwembad ligt tussen de villa's in en met kleine(re) kinderen is dat wel opletten. de omgeving hebben we leren kennen door onze chauffeur wayan. deze is bekend bij de villa en kent veel leuke en aparte plekken, en natuurlijk de toeristische plekken. om mooie dingen te zien is het wel even rijden maar zeker de moeite waard. zeker doen is een bezoek aan de apen tempel, bij zonsondergang erg gaaf en de keizerlijk tuinen. sanur is erg toeristisch en richting ubud is het veel groener en rustiger.