Hotel Kesari Sanur***** in Sanur Indonesië beoordelingen 8.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Kesari Sanur*****

Sanur
Hotel Kesari Sanur scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kesari Sanur*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kesari Sanur***** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Kesari Sanur***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Kesari Sanur***** met andere accommodaties in Sanur.

1 beoordeling van Kesari Sanur*****

1 beoordeling
met partner, Aug. 2009
"Erg mooi guesthouse voor weinig geld"
connie
21-9-2009 In augustus een weekje in dit guesthouse geweest en erg naar onze zin gehad.
Dit redelijk nieuwe(2007) guesthouse heeft simpele, schone kamers en heerlijke bedden.
Ze hebben een erg mooi zwembad en alles is netjes aangelegd.
Ik ligt in een zijstraat van de doorgaande weg van Sanur(Jalan Kesari).
Wij hebben voor 1,25€ een fiets gehuurd en heerlijk door de omgeving van Sanur gefietst, dit is goed te doen.
Het ligt lekker tussen de lokale bevolking zodat je het Bali gevoel hier hebt.
Naar het strand is maar een klein stukje met de fiets en de supermarkt Hardys is ook maar een klein stukje.
Je betaald voor een kamer nog geen 14€ per nacht!
Er is een klein keukentje waar je eventueel iets kan klaar maken, maar met zoveel restaurants in de omgeving is dat niet nodig.
Ik kan dit zeer aanbevelen.