Hotel Griya Santrian*** in Sanur Indonesië beoordelingen 8.9 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.018 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Sanur > Hotel Griya Santrian***

Beoordelingen Hotel Griya Santrian***

8 februari 2012

Hotel Griya Santrian*** Sanur

Hotel Griya Santrian scoort een 8,9 uit 10, op basis van 180 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Griya Santrian***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Griya Santrian*** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 208 vakantiefoto's van Hotel Griya Santrian*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Griya Santrian*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Griya Santrian*** met andere accommodaties in Sanur.

177 beoordelingen over Griya Santrian***

met partner, Okt. 2011
Prima plek. Renovatie was onbekend
Fam. Hemert
13-11-2011 Dit jaar voor de 3e keer hier voor een weekje verbleven. Wel even slikken toen we aankwamen. Volop in de renovatie en niemand om je even te helpen met je koffers. Maar goed, we kregen een prachtige upgrade en hadden de mooiste kamer die ze hadden. Het is een mooi complex, wel wordt het allemaal wat minder elk jaar.
Het ontbijt is goed maar elke dag min of meer hetzelfde, minder personeel dan voorgaande jaren en ook wat minder gericht op service. Heel bali is aan het veranderen door het toerisme. Jammer het moet geen Benidorm van Azie worden.

Leuk kleinschalig hotel
Denise
21-10-2011 Hotel Griya Santrian is gunstig gelegen in Sanur met vele winkels en restaurants in de omgeving. De kamers liggen verspreid in een mooie aangelegde tuin. De Deluxe kamers zijn prachtig, maar de tuinkamers zijn eenvoudig te noemen. Het is niet zoals in de brochures. Daar staan alleen de gerenoveerde kamers in. Deze zijn alleen als voorkeur te reserveren en dus alleen als het beschikbaar is. Daarom zeg ik mocht je zekerheid willen boek een deluxe kamer of ga naar Puri Santrian. Verder is het een goed hotel.

|Location location lovation
johan
20-9-2011 Prachtige plek, schitterd hotel, prima service, plaatje van een tuin, maar........... het verschil tussen het het nog niet gerenoveerde deel en het vernieuwde deel is te groot ( zeg maar van 2 naar 5 sterren) en dat zie je niet terug in de prijs.
alleen aan te raden als je in het vernieuwde deel zit, anders teleurstelend!!

met partner, 2011
Fantastisch!
Dave
19-9-2011 We hebben een fantastische vakantie gehad. Prettig gelegen aan strand en dichtbij restaurants. Mooi hotel, prachtige tuinen, zeer vriendelijk personeel!

Met prive chauffer (30 euro voor hele dag) meerdere dagen het prachtige Bali ontdekt.
Lekker gegeten en niet duur (ook eten in restaurant aan strand Sanur erg lekker).

Raften (wilde rivier) is echt een aanrader!

Geweldige tijd
ellenveldkamp
22-12-2011 Prachtig hotel gelegen aan zee. Wij hadden alleen ontbijt bij de boeking, deze was geweldig. Elke dag weer andere dingen en altijd vers. Erg vriendelijk personeel, iedereen groet je. Kamer werd elke dag schoongemaakt, waarbij je 2 flesjes water krijgt. Kamer was prima, ruimte genoeg en royaal balkon. Ligging van het hotel is ideaal t.o.v. excursies. Maar ook afstand tot centrum is nihil, restaurants, pinautomaat en winkels dichtbij. Echt een aanrader!

Perfect
G
6-9-2011 Heerlijk (familie) hotel. Zeer net hotel met prima kamers, netjes een schoon. Alles ziet er top uit. Bedjes bij zwembad, strand. Ik vond het echt een fijn hotel. Dicht bij winkeltjes etc etc. Echt een aanrader.

Fantastisch, zeker een aanrader!
G. van Gink
21-7-2011 Toen we aankwamen bij het hotel, kregen we zomaar een upgrade naar een luxe kamer. De kamer was ook zeker erg mooi: ruim, schoon, bad en ruime douche, goed bed, groot balkon..... De mensen zijn er erg vriendelijk, behulpzaam en beleefd. De kamers zijn verdeeld over een schitterende tuin met op 3 plaatsen een zwembad waar altijd wel een plekje vrij was. Het hotel zat aardig vol, toch was het er altijd rustig. Het ontbijt was goed. Ruime keuze uit fruit, brood, rijst, bonen, worstjes, croissants en je kunt je ei laten bereiden naar keuze. De ligging is ideaal. Aan de ene kant het strand en aan de andere kant een straat met winkeltjes en verschillende restaurants. Wij hebben het hier ontzettend naar ons zin gehad en zouden er graag nog eens terugkeren.

met oudere kinderen
Nooit meer
mastenbroek
8-7-2011 Ik begrijp niet hoe dit hotel een 9 kan scoren. wij hadden de meest eenvoudige kamer geboekt, dit was volgens mij ook de meest vieze kamer. (foto's gemaakt) Waarschijnlijk kregen wij ook het linnengoed wat niet meer gebruikt kon worden in de luxe kamer (oude bloed/urine/schimmel vlekken enz.) Ruilen van kamer lukt niet, na tussenkomst hostess een week later wel. Niet veel schoner helaas!

Thuiskomen
Wendy
12-7-2011 We zijn voor het eerst teruggegaan naar een plaatsje en hetzelfde hotel! (en dat wil wat zeggen..) 2 jaar terug ook hier geweest, afgelopen juni weer! Helemaal geweldig.. Mooie luxe kamer tegenover de spa, mooie inloopdouche, balkon met loungebankje.. heerlijk! Het avondeten in het hotel is in mijn ogen niet zo lekker, in de straat kan je heerlijk smikkelen (picadilly's, made's, swastika) Deze keer ook een stuk minder meegenomen omdat je als jet het hotel verlaat linksaf gaat je binnen 10 minuten Hardy's tegenkomt.. Die hebben (bijna) alles! Jammer dat de 17 dagen voorbij gevlogen zijn.. maar het zal me niet verbazen als we hier ooit weer terugkomen!

met partner, Mei 2011
Mooiste hotel ooit gehad hebben
jan
29-6-2011 heel mooie en rustige plaats de tuin ziet er fantastisch uit klein opgezet hotel en de ligging vonden wij ideaal 3 mooie zwembaden en lagen niet overvol goede prijs kwaliteit verhouding

alleenreizend (4)