Hotel Bumas*** in Sanur Indonesië beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.617 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Sanur > Hotel Bumas***

Beoordelingen Hotel Bumas***

10 februari 2012

5,5
6,5
Hotel Bumas*** Sanur

Hotel Bumas scoort een 7,3 uit 10, op basis van 137 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bumas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bumas*** in Sanur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 112 vakantiefoto's van Hotel Bumas*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Bumas*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Bumas*** met andere accommodaties in Sanur.

134 beoordelingen over Bumas***

met partner, Jan. 2012
Gewoon goed en gezellig hotel!!
Frits Mieke
26-1-2012 We zijn net terug van 22 dagen Bumas Hotel.
Het is kwa prijs een goed hotel!
Grote kamers fijn terras en prima personeel.
De lakens en handoekken zijn inderdaad niet stralend wit maar dan moet je niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten!
We hadden zelf een waterkokertje bij ,en genoten regelmatig van onze eigen cappucino op ons mooie terras met mooi uitzicht in de tuin.
Als je Bumas uitloopt en dan meteen rechtsaf heb je lila's Warung, een heel goed restaurant met supervriendelijk personeel!!
Daar eet je voor weinig geld heel goed!!
Een echte aanrader!!
Is ook elke avond bomvol!

met partner, Nov. 2011
Gewoon GOED
martinavoetreflex
11-12-2011 Wij zijn net terug van Bumas en wij zijn erg tevreden.
De cijfers spreken voor zich,waar naar zijn geld! Fijne ligging,lekker rustig en toch snel bij de winkeltjes en de fantastische markt waar je s avonds heerlijk kunt eten.Ook leuk als uitvalsbasis bij meerdaagse tripjes vanwege de prijs.
Heerlijke massagesalons in de buurt ,70 % Nederlanders die daar overwinteren.

met een groep, Nov. 2011
Nooit meer
lisette reijn
7-11-2011 geen koelkast en het eten was pet
de spijkers kwamen door de stoelen

Bijzonder prettig en gemoedelijk hotel
Joyce
22-11-2011 Voor ons de tweede keer dat we bij hotel Bumas gelogeerd hebben en het is ons weer uitstekend bevallen. Met het ontbijt is niets mis mee. Er is wit en bruin brood, koffie, thee, jam, elke dag vers fruit (meloen), pisang goreng, flensjes, bami, nasi goreng. Heb je zin in een gebakken ei met spek, vraag erom en ze maken het klaar. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ze staan meteen voor je klaar. De kamer was ruim en schoon, ingericht met mooie meubels. Een van de goedkoopste hotels in Sanur, waar je kwaliteit krijgt voor je geld.
Als we weer naar Bali gaan, wordt het weer hotel Bumas!

Prima hotel, aanrader!
Kschaart
17-9-2011 Prima hotel, uiterst vriendelijk personeel, een aanrader voor deze prijsklasse!

Eenvoudige, maar ruime kamer met heerlijk balkon!
Het enige wat ik kan opmerken over deze kamer is dat de waterdruk erg laag is. Je kunt douchen maar verwacht geen heerlijke water straal. (wij hebben meerdere hotels geboekt in Bali, ook luxere, welke in mijn optiek stukken slechter zijn dan het Bumas hotel).

Fraaie binnentuin met 2 heerlijke zwembaden en voldoende ligbedjes!! Uitstekende ligging in een rustige zijstraat van de winkelstraat. Het strand is op loopafstand. Het personeel is uiterst vriendelijk! Het ontbijt is eenvoudig, maar als je om een gebakken eitje o.i.d. vraagt maken ze dat met veel liefde voor je klaar.

Kortom, voor deze prijs een prima hotel welke ik opnieuw zou boeken als ik weer naar Bali zou gaan.

Uistekende plek om te reizen door Bali
Dennis&Mandy
5-9-2011 Wij hadden dit hotel voor 21 dagen geboekt omdat dit goedkoper was als losse tickets. We hebben er uiteindelijk ongeveer 10 nachten geslapen. Wij hadden een ruime kamer uitkijkend op receptie en zwembad met buiten zitje, douche was basic, op aanvraag hebben we een koelkast gekregen, wifi was aanwezig. Smiddag kan je lunchen (tegen kleine betaling) bij het zwembad sandwich ect. ontbijt is matig maar je kan eitjes bestellen en wij hadden eigen jam gekocht dan is het ontbijt wel oke.Voor ons was het een prima plek om vanuit hier heel het eiland te verkennen, eten is heel goedkoop op Bali en voor een hotel met zwembad/airco hebben we ongeveer 60 dollar per nacht betaald inc. ontbijt op het eiland.
aanraders: Gili eilanden (2of3 dagen) , Ubud(3of4 dagen) , Lovina(1of2 dagen), amed(1 nacht) Wij hebben onvergetelijke vakantie gehad Fantastische.
Voor de duiker: in Sanur zit een duikschool waar je met mantas kan duiken Fantastische!
Wij hebben een onvergelijke vakantie gehad op Bali...

Verschrikkelijk
xxxxxxx
21-8-2011 Nooit nooit meer. Wat een bende,gewoon ranzig en dan bedoelen we dus de kamers.
Als je 3 weken blijft en 2 kamers hebt geboekt krijg je de oudste kamers die er zijn.
En thuis lig je ook niet in de pisvlekken en bloedvlekken van 1 meter doorsnee en dan echt in alle 4 de bedden, lakens zijn gescheurd , er ligt geen bodem in het bed je zakt er gewoon doorheen. Schimmel in de gordijnen en in de badkamer. Zelfs onze hostess schrok hiervan. De nieuwe kamers die je aangeboden krijgt het zelfde verhaal. Uiteindelijk na 3 dagen een ander hotel.
Wij zijn geen mensen die niets gewend zijn, hebben de hele wereld over gereisd, dit echter nog nooit meegemaakt.

Géén overbodige luxe.
Fam. Ramakers
11-8-2011 Het ontbijt is sumier, maar koop gewoon een pot pasta of iets dergelijks. Voor méér luxe, moet je eenvoudig méér betalen. Personeel is erg vriendelijk, alles wordt (mits mogelijk) zsm en correct opgelost. Kamers zijn eenvoudig, doch voor Bali begrippen ok. Mooie ligging, rustige omgeving. Binnen 2 minuten vele (heerlijke) restaurantjes aanwezig.

met partner, Mei 2011
Kommop Mensen
bvdlaar76
14-6-2011 Zelfs na het lezen van alle hororverhalen op zoover hebben we geboekt om naar Bumas te gaan.... Tja, we hebben wel een bord voor onze kop.

Ik moet zeggen dat ik het een geweldige plek vind.

Oke het ontbijt is niet zoals de vreet tafels bij de all-in hotels maar met geroosterde boterhammen, eitje naar keuze, verse koffie of thee, fruit, sap en een balinese pannekoek kan je erg goed de ochtend doorkomen.

De 2 meldingen die we over de kamer hadden gemaakt waren binnen 5 minuten opgepakt en opgelost. Iedere dag maken ze je kamer schoon, verschonen je bed, je handdoeken en het personeel staat 24/7 voor je klaar!

Alles relatief. Voor balinese begrippen is dit 3 sterren. Wil je meer luxe dan kan je ook naar een 8 sterren hotel gaan. Alleen daar betaal je veel meer voor dezelfde diertjes die je in het klimaat van Bali kan vinden. (ze zitten overal!!)

In Bumas heb je alles om te slapen, relaxen, ontbijten en lachen. Ik zou zonder schamen iedereen dit hotel kunnen aanraden.

met jonge kinderen
Heerlijk!
jong gezin
3-5-2011 Ik ben het inderdaad met het bericht hieronder eens, altijd dat gezeur en geklaag, als je het ontbijt niet voldoende vindt, koop je toch gewoon wat beleg bij hardy's erbij.
Zo ontzettend lief en gastvrij, echt super!
Wij hadden een heerlijke kamer, en voor dit geld, top!
Het is inderdaad overal wel wat, voor mensen die klagen, Bumas ligt zo'n 500 meter vanaf de zee, en Hardy's/grote supermarkt, en eettendje en boven kleding en souvenirs ligt om de hoek, een heerlijk hotel met super lieve mensen die gewoon een eitje bakken, totaal geen probleem voor deze lieve mensen, dus wat zeuren mensen.

5,5
6,6