Vakantie Beoordelingen Pemuteran Bali vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Pemuteran

31 mei 2012

Pemuteran

Beoordelingen Pemuteran

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Pemuteran. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Pemuteran. Ben je zelf op vakantie geweest naar Pemuteran? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Pemuteran scoort een 8,5 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Bungalow, 5 Hotels en 2 Villas in Pemuteran. Op Zoover vind je bovendien 2 vakantiefoto's van Pemuteran. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Pemuteran. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali.

9 beoordelingen over Pemuteran

5,3
met partner, 2012
"Echt voor de rustzoekers!"
Marijke
Sfeer
3-4-2012 Pemuteran is een rustig en klein dorpje in het noorden van Bali. Mooie stranden en goede accomodaties. De bevolking is vriendelijk.

met partner, Feb. 2012
"Heerlijk Pemuteran"
Wanda
Sfeer
17-4-2012 Om bij te komen van een rondreis over Bali is dit een uitstekende locatie. Vooral voor natuurliefhebbers, het ligt tegen een Nationaal Park aan.
Ook voor duikers is dit een geliefde plek.
Het uitgaansleven stelt niet veel voor, maar als je het geluk hebt midden in een feest te vallen dan wordt je spontaan uitgenodigd om ook te komen.

met partner, Jan. 2012
"Nog rustig."
hdenhartog
Sfeer
22-2-2012 In vergelijking met het zuiden van Bali is het (nog) een oase van rust.
Zorg voor voldoende rupiahs op zak, want in de wijde omgeving van Pemuteran is geen ATM te vinden.

met partner, Aug. 2010
"Pemuteran was niet bijzonder"
Yolanda en Peter
Sfeer
9-9-2010 Pemuteran zelf is een plaatsje van niets. De stranden zijn donker en niet erg mooi.
De omgeving is wel geweldig Menjagan en het nationaal park.
De warungs zijn erg goed en goedkoop.
Al met al voor een keer erg leuk

met vrienden, Juni 2010
"Heerlijke plek met oorspronkelijke sfeer"
bernard.jane
Sfeer
2-3-2011 Nu al 3 keer in Pemuteran geweest. Het heeft nog steeds het gevoel van Bali van langer geleden. Niet verpest door de drukte van het zuiden en een van de weinige plekken waar je niet wordt lastig gevallen op het strand. Veel aardige mensen. Omgeving is prachtig. Mooie baai met uitzicht op de vulkanen op Java en ruige bergen achter je. Vanuit zee lijkt het op Tahiti.
Mooie duik en snorkel plekken en voldoende interessante tour opties. Even oversteken naar Java om de Ijen krater te bekijken is zeer de moeite waard.
Er zijn zolangzamerhand ook meer restaurantjes in het dorp, die erg goed zijn en voor wat afwisseling zorgen. Geen discotheken, maar met een bintang in de hand de zonsondergang bekijken.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Paradijsje op bali"
arie en sylvia
Stranden
9-9-2009 we hebben er een uur over gedaan met de huurauto vanaf lovina. in tegenstelling tot lovina hier gelukkig weinig nederlanders en geen opdringerige verkopers op het strand. wij zaten in amertha villas, aan een fijn strand, waar je meteen vanaf de kust kunt snorkelen. je kunt er heerlijk langs het strand wandelen, de kinderen vonden het helemaal leuk om de schildpadjes te bekijken bij het naastgelegen reef seen resort. hier kun je ook langs het strand ponyrijden, om 08.00 en om 16.00 uur, erg leuke pony's. verder een keer gegeten bij taman sari, taman selini en pondok sari, allemaal vlakbij amertha, links gelegen vanaf het resort.
voor ons een oase van rust op bali, ook zeer geschikt om bijv. na java aan te doen. wij komen zeker nog een keer terug in pemuteran!

"Rust en een mooie onderwaterwereld!"
S.M. Rademaker
Stranden
29-11-2008 In Pemuteran zie je nog het echte dagelijkse leven op Bali. Hindoes en moslims leven hier gebroederlijk naast elkaar. Nergens word je lastig gevallen door verkopers. Alle mensen zijn vriendelijk en vinden het leuk om contact met je te maken. Sla vanaf de doorgaande weg eens wandelend kleine weggetjes in, zodat je de plaatselijke bevolking ontmoet. Snorkelen wel aardig, duiken in de omgeving prachtig. Aanrader is duikschool Searovers in het gloednieuwe Adi Assri hotel. Het strand in Pemuteran vond ik nogal vies, maar daar kwamen wij niet voor. Prima restaurants bij de hotels, maar leuker eten bij plaatselijke warungs langs de doorgaande weg. Geen winkels, behalve het broodnodige. Voor ons een prima plek!

P.A.van Gent
Stranden
3-7-2007 Waren in Pondok Sari een leuk resort direct aan het strand met een voortreffelijke duikschool onderleiding van Dude Merz.Het resort is gelegen in een prachtige tropische tuin en heeft een heerlijk zwembad zodat je niet altijd in zee hoeft te zwemmem alhoewel dat goed mogelijk vooral voor kinderen.Het eten in het restaurant is goed maar een beetje eenzijdig.Maar de lieve mensen van Pondok Sari maken alles goed.
We hebben hier zestien dagen te gast mogen wezen en hebben een heerlijke tijd gehad.

Mireille Michiels
Stranden
26-6-2007 Nog héél weinig toeristisch: uitgangsleven niet bestaande (vandaar mijn 10!)
Een zwart lava strand waar de groene heuvels mooi mee contrasteren.
Mogelijkheid tot snorkelen (bij ons was de zee jammer genoeg te ruw om iets te zien)
Ga zeker eens wandelen.Op de hoofdstraat komen er overal kleine weggetjes uit.
Maar sla niet in waar er staat: dilarang masuk = verboden toegang :)
Wij liepen er in de heuvels naar een tempel en we volgden ook kleine paadjes die ons van huisje naar huisje brachten.
Overal heel vriendelijke mensen, die blij zijn als je een paar woordjes Indonesisch spreekt.Thuis alvast even oefenen!