Hotel Topi Inn* in Padangbai Indonesië beoordelingen 6.4 | Zoover

Hotel Topi Inn* Padangbai

Beoordelingen Hotel Topi Inn*

Jl Silayukti, 80872, Padangbai
Hotel Topi Inn scoort een 6,4 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Topi Inn*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Topi Inn* in Padangbai, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Topi Inn* vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Topi Inn* met andere accommodaties in Padangbai.

24 beoordelingen over Topi Inn*

4,8
met partner, Mrt. 2011
"Kamer3 een stinkende, vieze öpen"ruimte"
Wim en Janny
22-4-2011 Helaas konden we via het internet geen passende kamer vinden en hebben we gekozen voor het "backpackers" hotel van de nederlander Teun. De enige kamer ( nr. 3 compleet met toilet en douche ) was volgens Teun uitermate geschikt voor een echtpaar van midelbare leeftijd. Je moest wel vooruit betalen ( kamer is, bleek achteraf, 30% duurder dan wanneer je ter plekke reserveert !!!). Eenmaal boven gekomen zagen we een kompleet uit bamboe opgestrokken ruimte met "veel uitzicht naar zowel binnen als naar buiten". Een grote open ruimte, zonder matrassen voor de basic backpackers en twee "afgesloten" ruimtes voor gasten met iets meer privecy. Toen we de gereserveerde kamer 3 betraden werd onze gezondheid behoorlijk op de proef gesteld. De kamer stonk zo erg dat we er bijna van moesten kotsen. De kamer, het beddegoed, de douche en toilet, was zo smerig waardoor allerlei enge ziektes door je hoofd gingen. We zijn spontaan de kamer ontvlucht en op zoek gegaan naar een ander onderkomen.

met partner, 2010
"Niet doen"
Jannetje
8-8-2010 Wat een vieze zooi....eigenaar onvriendelijk en arrogant.

Foutste hotel van onze vakantie!

Topi Inn = Tob Inn.

"Niet doen"
ton
15-2-2010 hadden geboekt en kamer vastgelegd via internet,,,kwamen daar aan en ze wisten van niks ,al wel betaald ,gelukkig koste het niet veel,maar waren wel blij dat we er niet hoeven te blijven zag er gewoon niet uit ,en het personeel wat daar aanwezig was loog ons behoorlijk voor met de kamer prijs ,dus stay away people

"Nooit meer"
Omid
31-1-2010 Gewoon niet goed!
Kamer vies en ranzig. Smerige lakens en klamboe. Kakkerlakken en andere dieren.
Eten ook niet goed.
Geen aanrader.

alleenreizend, Jan. 2010
"Geweldige mensvriendelijke plek"
kitty van Rees
25-5-2010 Topi Inn is een geweldige plek voor mensen die "basic"willen met toch wat luxe.

met partner, Sept. 2009
"Basic maar leuk!"
john
19-11-2009 De kamers zijn wel erg klein en het beddengoed werd bij ons niet gewisseld, tot we er om vroegen. Daar staat een zeer sfeervol verblijf tegenover en een geweldig restaurant met 4 sterren gerechten. Bijzonder vriendelijk en vrolijk personeel.
Let er op dat je ontbijt niet is inbegrepen in de prijs. Dan nog is deze plek
niet duur en zeer de moeite waard. Wij kunnen het van harte aanbevelen,maar
verwacht geen luxe! Gewoon genieten van de eenvoud is ook een kunst...

"Veel te hoge beoordeling voor de kamers.."
J.B. Bruinsma
2-6-2009 Als mensen voor een kamer een 7 of een 8 geven, dan vind ik dat echt veel te hoog voor een kast. Lakens zaten onder het bloed en de handdoeken stonken nog naar het zweet van de vorige gast. Klamboe was smerig en het weer zat erin. Het kost geen cent om een klamboe / lakens / handdoeken te wassen. Wij begrijpen niet waarom het zo goedkoop moet.
Jammer dat er zo hoog wordt beoordeeld, want als je een 7 of 8 geeft, dan verwacht ik wel wat meer dan Topi Inn.
Restaurant ziet er trouwens wel sfeervol uit. Blue Lagoon ligt op loopafstand, maar dat liggen de meeste hotels.
Als je geen cent te makken hebt of je bent een backpacker, dan zullen de kamers misschien wel goed genoeg zijn. Maar betaal zeker niet van te voren. Volgens de eigenaar zit hij toch niet altijd vol, dus ik zou eerst de kamer bekijken en dan pas 'boeken'.

met partner, Mrt. 2009
"Vieze, kleine kamer"
Maaike
30-3-2009 Toen wij onze kamer zagen schrokken we, zo klein en vies het was. Er past net een klein 2-persoonsbed in de kamer, en er staat een minikastje waar je wat spullen in kwijt kan. Er was eigenlijk geen ruimte voor onze tassen, we moesten dus over alles heen klimmen. De kamers hebben bamboemuren, waardoor je alles wat je buren doen kan horen. Er is geen airco, er hangen 2 ventilatoren. Dit kan helaas niet voorkomen dat de kamer benauwd en plakkerig is, dit geldt ook voor het beddegoed. De douche en wc was in ons geval op de gang, uit de douche kwam alleen een klein straaltje koud water.
De kamers liggen boven het restaurantje, ons idee is dat hier meer de focus op ligt dan op de verhuur van de kamers.
In onze ogen is topi inn een hostel, en geen hotel. Als je weinig eisen stelt aan je verblijf is de topi inn een prima adres, maar voor ons was het te primitief.
Tip, vraag een slot voor op de deur, dit slot kregen wij pas na 2 dagen.

met partner, Okt. 2008
"Aanrader"
mathijs
18-10-2008 Wij zijn de eerste 5 nachten van onze reis begonnen in Topi inn. Topi inn is een gezellig en knus verblijf. De prijs kwaliteit is goed te noemen. Je kunt er gezellig en heerlijk eten. Je kunt goed duiken, leuke trips zoals scootertocht, met vissersbootje naar white sand beache, moutainbiken vanaf de vulkaan enz..
Kamer niet veel van verwachten, maar voor het geld kan geen eisen stellen.
Mooie aanrader om je vakantie te beginnen en het echt bali te ontdekken.

Familie
"Een paar fantastische dagen"
trudie
6-9-2008 De drie nachten die wij boekten werden er vier i.v.m. Galungan. Dit werd door geen van ons,(moeder, dochter en twee kleinkinderen van 12 en 9)betreurd. En als het ook maar even kan, komen we terug. De sfeer is een zeer geslaaagde mix tussen een ouderwetse jeugdherberg (incl. spelletjes) en een echte backpackers place, waar we ons alle vier, hoewel onze leeftijd dus flink uiteen ligt, uitermate prettig voelden. Snorkelen, lezen in de hangmat, schrijven, kletsen, film kijken, schelpen zoeken. The good life! Bestel je eten wel als je maag nog niet al te erg knort, went het kan wat lang duren voor het door komt. Maar dan heb je ook wel wat! Dank je wel Teun, voor de manier waarop je ons alle vier tegemoet trad. En veel succes met het straathondenproject. De kinderen dragen de shirts met trots! Ze vinden ze "cool"!
Trudie, Wendy, Yannick en Isabelle.